Lotte Welløv Borch - Coach, Mentor, Stresscoach, MBSR mindfulness instruktør, Business coach

Lotte Welløv Borch

Coach, Mentor, Stresscoach, MBSR mindfulness instruktør, Business coach

Videosamtale

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Coaching - en personlig udviklingsrejse til at finde din styrke og retning - til at udfolde dit potentiale! Mindfulness giver fokus, ro og indre balance! Lotte Welløv Borch - Coach, Mentor, Stresscoach, MBSR mindfulness instruktør, Business coach

Beskrivelse

Unfold your Power - Skab dit liv som du ønsker!


COACHING MED AFSÆT I ARBEJDSLIV, BALANCE ML ARBEJDS-OG PRIVATLIV

- ELLER DIT LIV SOM DET SPILLER SIG UD LIGE NU ! 

 

Er du kørt fast i dit arbejdsliv og/eller privatliv og har du brug for hjælp til at løse dine udfordringer? Prøver du konstant at tilpasse dig andres forventninger og værdier? Oplever du at have lidt for meget fart på, svært ved at finde en retning eller ro? Tankemylder? Eller oplever du en hektisk eller en stressfuld hverdag indimellem, selvom du virkelig prøver at mestre og gøre dit bedste?


Jeg tilbyder coachingsamtaler til dig, der ønsker:

 • Personlig udvikling og forandring
 • Accept og væren med det der er
 • Ro, fokus, og øget bevidst nærvær - og opleve nuet mere kraftfuldt og intenst
 • Få mere livsglæde og balance
 • Mod til at nå drømme og nye mål
 • Rykke dig fra at tilpasse dig andres forventinger og værdier
 • Finde dit eget ståsted - og være dig

Dette er en invitation til af rykke dig fra uhensigtsmæssig adfærd eller (arbejdsrelateret) stress til øget balance i dit liv. Der er intet der skal fixes. Du skal bare være dig! Har du mod på at ændre de ting, der ikke fungerer i dit liv og tør du se din frygt i øjnene - så vil jeg gøre alt for, at du kommer godt på vej videre og udfolder dit potentiale NU!


Det kan handle om stressorer i dit liv, uforløste drømme, usikkerhed på egne evner, ledelses- eller kompetenceudvikling, motivation og handlekraft, følelsen af meningstab, karrierevalg/karriereskift, konflikter på arbejdspladsen, social trivsel og meget andet. Du kan komme med det, du har behov! Intet er forkert!


Gennem coaching vil jeg guide dig til at finde din indre styrke og dine ressourcer (din power) og sætte en retning, så du vil vågne op i dit liv, og opleve et udviklende og meningsfuldt arbejdsliv. Og langsomt begynde at opleve mere lethed, kreativitet og bedre performance i dit liv, mere livsglæde.


Under vores samtaler, arbejder vi med konstruktive metoder til at stoppe op, mærke indre tillid og styrke din mentale sundhed, så du kan tilføre retning og værdi til din karriere. Livet er for kort til et dårligt arbejdsliv, du ikke trives eller vokser i!


OM MIG

Jeg hedder Lotte Borch, er 54 år, uddannet Cand.merc i erhvervsøkonomi og organisation fra CBS, samt en BA i Psykologi fra RUC (på åben udd.). Har siden taget en ICF akkrediteret Coach uddannelse fra Co-Active Training Institute (CTI), i Californien. Jeg er en erfaren coach og har arbejdet med udvikling af mennesker (medarbejdere, specialister, unge akademikere, ledere, ledige) igennem en årrække, som leder og rådgiver i konsulentbranchen i det private erhvervsliv. Jeg møder alle i øjenhøjde. I dag arbejder jeg primært med mennesker i coachingforløb om karriere- og arbejdsliv, stressforebyggelse/-håndtering.


Udover mit arbejde med coaching og mentoring arbejder jeg sideløbende som MBSR Mindfulness instruktør og afholder Mindfulnesskurser. Psyke og fysik hænger uløseligt sammen. I forbindelse med stresshåndtering og indre uro, kan mentaltræning, åndedrætsøvelser og guidede meditationer være nyttige redskaber til at aktivere kroppens hvilesystem. Ligesom sessioner i naturen kan have samme positive effekt.(se mere under Events)


Jeg er uddannet instruktør i det forsknings-og evidensbaserede Mindfulness-baseret stressreduktionsprogram (MBSR-underviser) ved Århus Universitet.


MINE METODER

Igennem Co-Active coaching arbejder vi sammen om at starte din udviklingsrejse, finde dit mod til at designe dit liv, som du virkelig ønsker at leve det lige nu. I et forløb hos mig motiveres du til at se, hvordan du kan ændre gamle mønstre og skabe konstruktive rammer for et meningsfuldt arbejdsliv. Jeg tilbyder enkle redskaber til at ændre fastgroede overbevisninger og stoppe negative tanker og bekymringer, der er løbet løbsk. Du vil opleve øget motivation og et større handlerum.


Jeg har særlig erfaring med følgende temaer:

 • Jeg har lidt for meget fart på og sidder fast i hamsterhjulet - hvordan kommer jeg ud?
 • Jeg har mistet motivationen og ved ikke hvad jeg vil med mit arbejdsliv?
 • Jeg er nyuddannet, ledig eller imellem jobs - hvordan kommer jeg i job?
 • Jeg er midt karrieren og vil gerne videre karrieremæssigt?
 • Jeg har (præstations)angst og svært ved at skabe fokus og nå resultater

Jeg er også tilknyttet Mentor hos DJØF, som hjælper nyuddannede med at få en god start på deres arbejdsliv samt ledere/erfarne med karriereskift.


Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rette samtalepartner for dig.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Kamilla, 55 - "Jeg er bare så glad for at måtte være med på din session - og hvor er du bare dygtig og klog og sød!"  Læs mere  Læs mindre

Beate, 50 - "Kære Lotte Tak for et lærerigt forløb, og tak for din gavmildhed på alle niveauer. Du har været med til at styrke mig i forhold til at tage imod bl.a. personlige angreb - og det var lige netop det, jeg kom for at blive bedre til. Jeg havde ledt efter hjælp til det i noget tid uden held, så at vejen dertil var via mindfuldness-indsigt havde jeg ikke forestillet mig. Skønt at blive overrasket!."  Læs mere  Læs mindre

Trine, 47 - "Tak for sidst, ja for de sidste mange gange, jeg har virkelig nydt at lære både dig og mindfulness at kende, det har invaderet min hverdag på en virkelig god måde, så det har virkelig været - og er - en gave! Og sikken en tilknytning til vores lille hold."  Læs mere  Læs mindre

Mette, 36 - "Tak for sidst og for lydfiler. Jeg er kommet rigtig godt igang, og nyder de 15 minutters daglige kropsscanning. Jeg er stolt og glad for, at jeg omsider harfået prioriteret dette - og føler mig heldig, at det netop er dig, jeg valgte til at guide mig. Glæder mig til næste gang! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.