Lotte Welløv Borch - Coach, Mentor, Stresscoach, MBSR mindfulness instruktør, Business coach

Lotte Welløv Borch

Coach, Mentor, Stresscoach, MBSR mindfulness instruktør, Business coach

Birkerød , Klampenborg , Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching session 1.000 kr. Aftal tid

Prøv en coaching session og se om du vil fortsætte i forløb. Vi begynder med en gratis forsamtale på 15 min, så vi har mulighed for at møde hinanden, inden vi indgår en aftale om et coaching forløb, der er det rette for dig - lige nu, hvor du er i dit liv! 

Coaching x 6 sessioner 5.800 kr. Aftal tid

Coaching forløb - 6 sesioner a 1 time. Kan ombyttes til 4 lange sessioner a1,5 timers sessioner

Godt til dybdegående værdiafklaringsforløb - så du bliver i stand til at træffe beslutning i overensstemmelse med dit værdisæt og oplever dig selv i balance og tilfreds!

Gratis forsamtale

Coaching x 3 sessioner 3.000 kr. Aftal tid

Mini Coaching forløb over 3 gange a 1 times varighed. Gratis forsamtale. 

Mulighed for tilkøb af sessioner efter behov eller ombytning til 1,5 times sessioner

Vi arbejder udfra din livs- eller arbejdssituation henimod at udnytte dit fulde potentiale og opnå større tilfredshed, styrke og livsglæde

Business coaching session 1,5 time 1.500 kr. Aftal tid

STRESS COACHING forløb x 6 sessioner 5.800 kr. Aftal tid

Føler du stresssymptomer? Eller vil du gerne forebygge stress?


Kan du nikke genkendende til nogle af disse spørgsmål:

Løber du for stærkt? Har du svært ved at stoppe op? Finde retning? Give lisp på arbejdsopgaverne?

Eller ro? Har du tankemylder? Eller svært ved at sove om natten?

Har du smerter? Hovepine? mm.

Eller vil du gerne forebygge stress? Og finde en strategi til at håndtere det?


Ønsker du at være mere tilstede, mere nærværende ? Har du brug for at pace lidt ned, at komme væk fra hovedet og ned i kroppen.

Her er mindfulness teknikker gode som supplement til verbal coaching Ønsker du at træne din mentale sundhed kan vi gøre det sammen ved hjælp af mindfulness øvelser: Meditation, kropsscanning og yoga stræk.

Vi kan mødes hos mig eller dig eller ude i naturen.

Og arbejde med nærvær, igennem åndedræt, krop og sind. At være venlig og ikke dømmende overfor dig selv. 

 

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 875 kr. Aftal tid

Jeg er ICF certificeret Coach og tilbyder CO-active coaching, hvor jeg via en aktiv lyttende og anerkendende tilgang udfordrer dig til at starte en personlig udvikling, sætte et mål. Jeg holder dig via tillid fast i rummet - og giver dig et vindue til at udfolde dig.

Emner kan være relateret til karrierevalg, arbejdsliv, stress, personlige ubalancer, work/life balance,  eller andre udfordringer.


Coaching forløb x 6 (GoMentor videosession) 5.000 kr. Aftal tid

Online coaching forløb 6 x 1 time individuelt

Stress coaching forløb x 6 sessioner (GoMentor videosession) 5.000 kr. Aftal tid

Stress coaching forløb:

Føler du stress symptomer? eller vil du gerne forebygge stress? Kan du nikke genkendende til nogle af disse spørgsmål: Løber du for stærkt? Har du svært ved at stoppe op? Finde retning? Give slip på arbejdsopgaverne? eller ro? Har du tankemylder? Eller svært ved at sove om natten? Har du stress symptomer? Smerter? Hovepine? mm.

Eller vil du gerne forebygge stress? og finde en strategi til at håndtere det? Ønsker du at være mere tilstede, mere nærværende ?

Har du brug for at pace lidt ned, at komme væk fra hovedet og ned i kroppen.

Her er mindfulness teknikker gode som supplement til verbal coaching.

Ønsker du at træne din mentale sundhed kan vi gøre det sammen ved hjælp af mindfulness øvelser: Meditation, kropsscanning og yoga stræk. Vi kan mødes online gerne med en yogamåtte ved hånden. Og arbejde med nærvær, igennem åndedræt, krop og sind. At være venlig og ikke dømmende overfor dig selv.

Karriere rådgivning x 3 (GoMentor videosession) 2.500 kr. Aftal tid

Coaching forløb med rådgivning og sparring med fokus på at finde derhen hvor du kan træde ind i dit fulde potentiale og vejen derhen :

Hvad vil du gerne karrieremæssigt? Hvad er dit næste skridt? Hvad skal der til? Hvor oplever du udfordringer ? Hvad er svært for dig? Hvad ønsker du?

Sammen når vi derhen, hvor du vil sætte din fulde styrke i spil og dine alle dine ressourcer sættes fri.

Studerende/ny på jobmarkedet/arbejdssøgende (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuelt forløb til dig der føler dig låst fast. Lad os åbne dine muligheder sammen og se dig selv på en ny måde - så du oplever fokus, styrke og mere ro og livskvalitet


Elementer fra mindfulness kan inddrages i sessioner hvis du ønsker at prøve det.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coaching - en personlig udviklingsrejse til at finde din styrke og retning - til at udfolde dit potentiale! Mindfulness giver fokus, ro og indre balance! Lotte Welløv Borch - Coach, Mentor, Stresscoach, MBSR mindfulness instruktør, Business coach

Beskrivelse

Unfold your Power - Skab dit liv som du ønsker!


COACHING MED AFSÆT I ARBEJDSLIV, BALANCE ML ARBEJDS-OG PRIVATLIV

- ELLER DIT LIV SOM DET SPILLER SIG UD LIGE NU ! 

 

Er du kørt fast i dit arbejdsliv og/eller privatliv og har du brug for hjælp til at løse dine udfordringer? Prøver du konstant at tilpasse dig andres forventninger og værdier? Oplever du at have lidt for meget fart på, svært ved at finde en retning eller ro? Tankemylder? Eller oplever du en hektisk eller en stressfuld hverdag indimellem, selvom du virkelig prøver at mestre og gøre dit bedste?


Jeg tilbyder coachingsamtaler til dig, der ønsker:

 • Personlig udvikling og forandring
 • Accept og væren med det der er
 • Ro, fokus, og øget bevidst nærvær - og opleve nuet mere kraftfuldt og intenst
 • Få mere livsglæde og balance
 • Mod til at nå drømme og nye mål
 • Rykke dig fra at tilpasse dig andres forventinger og værdier
 • Finde dit eget ståsted - og være dig

Dette er en invitation til af rykke dig fra uhensigtsmæssig adfærd eller (arbejdsrelateret) stress til øget balance i dit liv. Der er intet der skal fixes. Du skal bare være dig! Har du mod på at ændre de ting, der ikke fungerer i dit liv og tør du se din frygt i øjnene - så vil jeg gøre alt for, at du kommer godt på vej videre og udfolder dit potentiale NU!


Det kan handle om stressorer i dit liv, uforløste drømme, usikkerhed på egne evner, ledelses- eller kompetenceudvikling, motivation og handlekraft, følelsen af meningstab, karrierevalg/karriereskift, konflikter på arbejdspladsen, social trivsel og meget andet. Du kan komme med det, du har behov! Intet er forkert!


Gennem coaching vil jeg guide dig til at finde din indre styrke og dine ressourcer (din power) og sætte en retning, så du vil vågne op i dit liv, og opleve et udviklende og meningsfuldt arbejdsliv. Og langsomt begynde at opleve mere lethed, kreativitet og bedre performance i dit liv, mere livsglæde.


Under vores samtaler, arbejder vi med konstruktive metoder til at stoppe op, mærke indre tillid og styrke din mentale sundhed, så du kan tilføre retning og værdi til din karriere. Livet er for kort til et dårligt arbejdsliv, du ikke trives eller vokser i!


OM MIG

Jeg hedder Lotte Borch, er 54 år, uddannet Cand.merc i erhvervsøkonomi og organisation fra CBS, samt en BA i Psykologi fra RUC (på åben udd.). Har siden taget en ICF akkrediteret Coach uddannelse fra Co-Active Training Institute (CTI), i Californien. Jeg er en erfaren coach og har arbejdet med udvikling af mennesker (medarbejdere, specialister, unge akademikere, ledere, ledige) igennem en årrække, som leder og rådgiver i konsulentbranchen i det private erhvervsliv. Jeg møder alle i øjenhøjde. I dag arbejder jeg primært med mennesker i coachingforløb om karriere- og arbejdsliv, stressforebyggelse/-håndtering.


Udover mit arbejde med coaching og mentoring arbejder jeg sideløbende som MBSR Mindfulness instruktør og afholder Mindfulnesskurser. Psyke og fysik hænger uløseligt sammen. I forbindelse med stresshåndtering og indre uro, kan mentaltræning, åndedrætsøvelser og guidede meditationer være nyttige redskaber til at aktivere kroppens hvilesystem. Ligesom sessioner i naturen kan have samme positive effekt.(se mere under Events)


Jeg er uddannet instruktør i det forsknings-og evidensbaserede Mindfulness-baseret stressreduktionsprogram (MBSR-underviser) ved Århus Universitet.


MINE METODER

Igennem Co-Active coaching arbejder vi sammen om at starte din udviklingsrejse, finde dit mod til at designe dit liv, som du virkelig ønsker at leve det lige nu. I et forløb hos mig motiveres du til at se, hvordan du kan ændre gamle mønstre og skabe konstruktive rammer for et meningsfuldt arbejdsliv. Jeg tilbyder enkle redskaber til at ændre fastgroede overbevisninger og stoppe negative tanker og bekymringer, der er løbet løbsk. Du vil opleve øget motivation og et større handlerum.


Jeg har særlig erfaring med følgende temaer:

 • Jeg har lidt for meget fart på og sidder fast i hamsterhjulet - hvordan kommer jeg ud?
 • Jeg har mistet motivationen og ved ikke hvad jeg vil med mit arbejdsliv?
 • Jeg er nyuddannet, ledig eller imellem jobs - hvordan kommer jeg i job?
 • Jeg er midt karrieren og vil gerne videre karrieremæssigt?
 • Jeg har (præstations)angst og svært ved at skabe fokus og nå resultater

Jeg er også tilknyttet Mentor hos DJØF, som hjælper nyuddannede med at få en god start på deres arbejdsliv samt ledere/erfarne med karriereskift.


Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde ud af, om jeg er den rette samtalepartner for dig.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Kamilla, 55 - "Jeg er bare så glad for at måtte være med på din session - og hvor er du bare dygtig og klog og sød!"  Læs mere  Læs mindre

Beate, 50 - "Kære Lotte Tak for et lærerigt forløb, og tak for din gavmildhed på alle niveauer. Du har været med til at styrke mig i forhold til at tage imod bl.a. personlige angreb - og det var lige netop det, jeg kom for at blive bedre til. Jeg havde ledt efter hjælp til det i noget tid uden held, så at vejen dertil var via mindfuldness-indsigt havde jeg ikke forestillet mig. Skønt at blive overrasket!."  Læs mere  Læs mindre

Trine, 47 - "Tak for sidst, ja for de sidste mange gange, jeg har virkelig nydt at lære både dig og mindfulness at kende, det har invaderet min hverdag på en virkelig god måde, så det har virkelig været - og er - en gave! Og sikken en tilknytning til vores lille hold."  Læs mere  Læs mindre

Mette, 36 - "Tak for sidst og for lydfiler. Jeg er kommet rigtig godt igang, og nyder de 15 minutters daglige kropsscanning. Jeg er stolt og glad for, at jeg omsider harfået prioriteret dette - og føler mig heldig, at det netop er dig, jeg valgte til at guide mig. Glæder mig til næste gang! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.