Lasse Christiansen - Life Coach, Business Mentor, Coach, Mentor, Mentaltræner, Terapeut

Lasse Christiansen

Life Coach, Business Mentor, Coach, Mentor, Mentaltræner, Terapeut

Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Søger du mere mening i livet? Har du mistet kontakten med dig selv? Har du svært ved at præstere? Sammen skaber vi det liv du ønsker. Lasse Christiansen - Life Coach, Business Mentor, Coach, Mentor, Mentaltræner, Terapeut

Beskrivelse

Lad os sammen skabe det liv, du drømmer om.

Stress, angst, depression, manglende overskud og ikke mindst manglende mening er desværre noget vi ser præge mennesker verden over. Men der er en løsning, det kræver dog en indsats af dig og mig - og sammen kan vi skabe et bedre liv for dig.

Jeg strikker sammen med dig, et forløb sammen hvor vi finder ud af netop de punkter i dit liv du ønsker at forbedre - der er ikke en let løsning til tingene, men jeg lover dig at det bliver det hele værd. 

Tag en snak med mig, og lad os få styr på dit liv.


Jeg har selv været nede, og kender vejen tilbage

I mange år var mit liv præget af angst, stress, og søvnløse nætter.

Jeg er ikke en eller anden guru, men et helt normalt menneske der formåede at rejse mig selv fra bunden og skabe et liv fuld af mening. 

Jeg kender de hårde vilkår man kan blive stillet fra sin barndom, de store krav fra samfundets rækker, og livets bump der kan virke umulige at kravle op ad. Jeg formåede at ødelægge mit liv, men finde vejen tilbage ved at omstrukturere mit liv - fordi det var nødvendigt for at finde tilbage. Det kan du også. MENING er nøgleordet. 
For ofte er vi blændet af vores ønske om at søge efter lykke, materielle ting, eller en bestemt ting i livet - at vi slet ikke når ind til kernen. Meningen med dit liv. Det kan vi sammen finde, og at du overhovedet er klikket ind på denne side er dit første skridt mod din mening - tillykke! Vejen derhen kan blive hård, men du må aldrig tvivle om hvorvidt det er hele turen værd. Jeg kan give dig værktøjerne, jeg kan være din klippe, og jeg kan være din personlige mentor og støtte. Men styrken og modet? Den har du allerede indeni, den har været hos dig altid - men blevet gemt væk grundet en masse andre ting i dit liv, og det er okay. Det er svært at navigere rundt i det her samfund, og det er svært at kunne følge med de tårnhøje krav vi møder alle steder fra. 
Men vi er også bygget til at kunne klare helt exceptionelle ting fra vores omgivelser.

Har du brug for ro i livet? 
Lad os sammen finde ro i din tilstedeværelse ved at skære alt det unødvendige fra, så du kan komme igennem hverdagen med ro i maven. 

Har du brug for at kunne yde mere? 
Jeg kan presse dig til det yderste hvis det er det du ønsker. For visse mennesker er komfortable med at blive presset til de er på randen til at give op. Du er stærkere end du tror - tit er det, det mentale der lige kan give det sidste skub. 

Ønsker du et liv med frihed? Måske værdimæssig frihed, eller økonomisk? 
Sammen kan vi strikke et forløb sammen der ændrer din måde at se verdenen på, og ikke mindst dine egne mønstre og prioriteringer. 


Du er allerede noget langt, og hvor er du sej!  Smid en besked til mig - lad os tage en uforpligtende snak, og finde ud af om hvad vi kan og skal gøre for dig. 

Klientudtalelser

Henrik 29 - "Jeg har haft en svær barndom, hvilket har givet mig dårlig selvværd. Jeg har haft svært ved at skabe relationer til andre, og især i parforhold. Jeg har fået nogle værktøjer fra Lasse til noget så simpelt som at tale til piger, det er lidt vildt. Men jeg er dybt taknemmelig for det forløb jeg har haft hos Lasse :-)"  Læs mere  Læs mindre

Mark 43 - "Jeg har arbejdet på højtryk i 20 år og følte jeg ramte en mur hvor jeg var udbrændt og intet gav mening. Jeg har nu omlagt mit liv, sagt mit job op og lever nu i den spanske solkyst hvor jeg arbejder med noget helt andet. Det er fantastisk! "  Læs mere  Læs mindre

Clara 23 - "Jeg kæmpede med massiv angst fra jeg vågnede til jeg gik i seng, og var tæt på at give op. Lasse gav mig motivationen og værktøjerne til at fortsætte, og det er jeg evigt taknemmelig for."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.