Britta Karlshøj - Psykoterapeut MPF

Britta Karlshøj

Psykoterapeut MPF

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Ressourceorienteret psykoterapi til dig, der befinder dig i en form for krise og til dig, der ønsker at arbejde bevidst med din personlige udvikling. Britta Karlshøj - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Velkommen

Jeg tilbyder ressourceorienteret psykoterapi både til dig, der befinder dig i en form for krise og til dig, der ønsker at arbejde bevidst med udviklingen af hele din personlighed.


Der kan være mange årsager til at påbegynde et psykoterapeutisk forløb:

  • For nogen er årsagen kommet snigende og kan vise sig i de nære relationer som f.eks. parforholdet.
  • For andre er årsagen akut f.eks. i forbindelse med dødsfald i en tæt relation, skilsmisse, overgreb, ulykke eller anden form for traume.
  • Nogen bliver måske opmærksom på, at noget ikke helt er som, de har lyst til, at det skal være, når de får symptomer som stress, angst eller depression.


Du er velkommen uanset årsag.


Terapeutiske metoder

Jeg arbejder med forskningsbaserede sammenhænge mellem krop, psyke og spiritualitet og er optaget af at tilbyde dig en helhedsorienteret terapi, der bringer dig i kontakt med dine ressourcer og potentialer - bevidste som ubevidste.

Jeg arbejder ud fra en grundlæggende teoretisk referenceramme, der ser den enkelte som et selvregulerende menneske med kreative og ubevidste ressourcer. Ressourcer, der kan bevidstgøres gennem psykoterapi og hjælpe dig op over tilsyneladende uløselige problemer.


Jeg benytter mig af følgende metoder; samtale, drømme, meditation, mindfulness, kreativ terapi, kropsterapi og kropsbevidsthed samt kognitive metoder.


Om mig

Jeg er psykoterapeut MPF i Integreret Psykoterapi og Kybernetisk Psykologi samt cand.pæd. i pædagogisk psykologi med speciale i mindfulness. 


Jeg har tavshedspligt, er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder under dennes etiske regler.

Jeg modtager løbende supervision af erfarne psykoterapeuter, der underviser på Vedfelt Instituttet heriblandt Ole Vedfelt. 


Når du kommer hos mig, vil du møde et menneske, der tror på, at vi alle rummer selvregulerende og selvhelbredende kræfter i vores personlighed og som ligeledes tror på, at der er helings- og udviklingsmuligheder i mødet mellem mennesker.

Jeg leder ikke efter fejl og mangler.


Spørg allerede på ledig tid eller ring og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Afbud meldes senest 24 timer før aftalt tid. Hvis afbud senere eller udeblivelse betales fuld sessionspris.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.