Britta Karlshøj - Psykoterapeut MPF

Britta Karlshøj

Psykoterapeut MPF

Hvalsø , Havdrup

Personligt fremmøde

Individuel terapi 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi, ung på SU 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi, telefonisk eller virtuel samtale 900 kr. Aftal tid

Supervision og faglig sparring af lærere og pædagoger 1.200 kr. Aftal tid

Supervision af sygeplejersker, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale 1.200 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Ressourceorienteret psykoterapi til dig, der befinder dig i en form for krise og til dig, der ønsker at arbejde bevidst med din personlige udvikling. Britta Karlshøj - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Velkommen

Jeg tilbyder ressourceorienteret psykoterapi både til dig, der befinder dig i en form for krise og til dig, der ønsker at arbejde bevidst med udviklingen af hele din personlighed.


Der kan være mange årsager til at påbegynde et psykoterapeutisk forløb:

 • For nogen er årsagen kommet snigende og kan vise sig i de nære relationer som f.eks. parforholdet.
 • For andre er årsagen akut f.eks. i forbindelse med dødsfald i en tæt relation, skilsmisse, overgreb, ulykke eller anden form for traume.
 • Nogen bliver måske opmærksom på, at noget ikke helt er som, de har lyst til, at det skal være, når de får symptomer som stress, angst eller depression.


Du er velkommen uanset årsag.


Terapeutiske metoder

Jeg arbejder med forskningsbaserede sammenhænge mellem krop, psyke og spiritualitet og er optaget af at tilbyde dig en helhedsorienteret terapi, der bringer dig i kontakt med dine ressourcer og potentialer - bevidste som ubevidste.

Jeg arbejder ud fra en grundlæggende teoretisk referenceramme, der ser den enkelte som et selvregulerende menneske med kreative og ubevidste ressourcer. Ressourcer, der kan bevidstgøres gennem psykoterapi og hjælpe dig op over tilsyneladende uløselige problemer.


Jeg benytter mig af følgende metoder; samtale, drømme, meditation, mindfulness, kreativ terapi, kropsterapi og kropsbevidsthed samt kognitive metoder.


Om mig

Jeg er psykoterapeut MPF i Integreret Psykoterapi og Kybernetisk Psykologi samt cand.pæd. i pædagogisk psykologi med speciale i mindfulness. 


Jeg har tavshedspligt, er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder under dennes etiske regler.

Jeg modtager løbende supervision af erfarne psykoterapeuter, der underviser på Vedfelt Instituttet heriblandt Ole Vedfelt. 


Når du kommer hos mig, vil du møde et menneske, der tror på, at vi alle rummer selvregulerende og selvhelbredende kræfter i vores personlighed og som ligeledes tror på, at der er helings- og udviklingsmuligheder i mødet mellem mennesker.

Jeg leder ikke efter fejl og mangler.


Spørg allerede på ledig tid eller ring og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Afbud meldes senest 24 timer før aftalt tid. Hvis afbud senere eller udeblivelse betales fuld sessionspris.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.