Britta Karlshøj - Psykoterapeut MPF

Britta Karlshøj

Psykoterapeut MPF

Hvalsø, Havdrup

Personligt fremmøde

Individuel terapi 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi, ung på SU 700 kr. Aftal tid

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 15 61

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ressourceorienteret psykoterapi til dig, der befinder dig i en form for krise og til dig, der ønsker at arbejde bevidst med din personlige udvikling. Britta Karlshøj - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Velkommen

Jeg tilbyder ressourceorienteret psykoterapi både til dig, der befinder dig i en form for krise og til dig, der ønsker at arbejde bevidst med udviklingen af hele din personlighed.


Der kan være mange årsager til at påbegynde et psykoterapeutisk forløb:

  • For nogen er årsagen kommet snigende og kan vise sig i de nære relationer som f.eks. parforholdet.
  • For andre er årsagen akut f.eks. i forbindelse med dødsfald i en tæt relation, skilsmisse, overgreb, ulykke eller anden form for traume.
  • Nogen bliver måske opmærksom på, at noget ikke helt er som, de har lyst til, at det skal være, når de får symptomer som stress, angst eller depression.


Du er velkommen uanset årsag.


Terapeutiske metoder

Jeg arbejder med forskningsbaserede sammenhænge mellem krop, psyke og spiritualitet og er optaget af at tilbyde dig en helhedsorienteret terapi, der bringer dig i kontakt med dine ressourcer og potentialer - bevidste som ubevidste.

Jeg arbejder ud fra en grundlæggende teoretisk referenceramme, der ser den enkelte som et selvregulerende menneske med kreative og ubevidste ressourcer. Ressourcer, der kan bevidstgøres gennem psykoterapi og hjælpe dig op over tilsyneladende uløselige problemer.


Jeg benytter mig af følgende metoder; samtale, drømme, meditation, mindfulness, kreativ terapi, kropsterapi og kropsbevidsthed samt kognitive metoder.


Om mig

Jeg er psykoterapeut MPF i Integreret Psykoterapi og Kybernetisk Psykologi samt cand.pæd. i pædagogisk psykologi med speciale i mindfulness. 


Jeg har tavshedspligt, er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder under dennes etiske regler.

Jeg modtager løbende supervision af erfarne psykoterapeuter, der underviser på Vedfelt Instituttet heriblandt Ole Vedfelt. 


Når du kommer hos mig, vil du møde et menneske, der tror på, at vi alle rummer selvregulerende og selvhelbredende kræfter i vores personlighed og som ligeledes tror på, at der er helings- og udviklingsmuligheder i mødet mellem mennesker.

Jeg leder ikke efter fejl og mangler.


Spørg allerede på ledig tid eller ring og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.


Afbud meldes senest 24 timer før aftalt tid. Hvis afbud senere eller udeblivelse betales fuld sessionspris.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere