Anita Normann - Coach, Terapeut

Anita Normann

Coach, Terapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Anita Normann - Coach, Terapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Mit navn er Anita Normann og jeg arbejder som Personal Life Coach.  


 • Ønsker du et nyt job og / eller er du i en omstillingsproces? 
 • Kæmper du med dit selvværd og tror at alle andre er lykkelige? 
 • Har du udfordringer med familien (bonus) og finde balancen mellem arbejde, familie og din egen tid!? 
 • Er du stresset? Mangler du noget energi i dit daglige liv? 
 • Har du et latent ønske om at date igen, men kommer ikke i gang?


Så kan jeg hjælpe dig - Ofte behøver vi ikke mange samtaler for at hjælpe dig med at komme videre i dit liv. Men nogle gange har vi brug for en neutral sparringspartner, der ikke har nogen meninger om dig fra før, men bare ser og hører dig, hvor du er lige NU i dit liv.


Lidt om mig: 

 • Som certificeret stress Coach arbejder jeg mere styrende end sædvanlig coaching med afstressende værktøjer og kan på kort tid få dig bort fra dit alarmberedskab og over i en langt mere stabil og centreret generel tilstand. Jeg er specialiseret i at opbygge dig op og finde dine unikke talenter og har et stærkt ønske om, at alle finder livets glæde og finder hjem til deres personlige magt.
 • Har arbejdet på Dating Agency i New York og har en lang livserfaring med folk og dating og dos og don`ts og vi kan på kort tid få justeret rigtig meget. Vi kan vælge at arbejde sammen "ude", og jeg vil coache dig hele vejen og "do learning by doing" eller vi kan coache hjemme for at justere din dating profil, billede, dit udseende osv.
 • Jeg er god til realitetsorientering og klar feedback og har også arbejdet som karriererådgiver i de sidste 5 år. Min drivkraft er din fornøjelse, når du som arbejdsledig finder drømmejobbet, og vi har fundet et match.
 • Lang erfaring i personlig udvikling og passioneret optaget af skæringspunktet mellem psykologi og spiritualitet. Meget optaget af den positive psykologi, og det, det medfører at have fokus og bevidsthed på dine tankemønstre og hvad det betyder for dit selvværd og for dit helbred.
 • Kursusleder i Motivation og Inspiration og har afholdt mange kurser med især kvinder. Coaching grupper inden for selv Care og kurser, hvor vi langsomt åbner op for den feminine side og finder tilbage til sårbarheden og styrken i at stå i den.
 • Med 25 års selvudvikling og pioner erfaring i Danmark inden for NLP med en 2 års Master Practioner, er jeg 100% klar til at coache dig og være der for dig. Jeg har coachet klienter (og grupper) siden 2003, hvor jeg blev selvstændig.
 • Certified Release Dancing Inspirator i 7 rytmer og tro på, at vores sandhed eksisterer i vores krop.
 • Jeg vil tage mig godt af det forhold, vi skal etablere, og det vil selvfølgelig være 100% fortroligt. Jeg er ivrig efter at se dig som den, du blev født for at være, ikke personen samfundet og alle omkring dig vil have dig til at være.
 • Helt kort: 1964 model, mor og bonus mor til 4 børn og lykkelig skilt. Særbo og vi trives i det format. Oprindeligt fra København, men har boet i Oslo i 20 år.


Manifest:

Lad ikke nogen i dit liv begrænse dig. Du skal lære, leve, elske, opleve og leve udelukkende i forhold til dine værdier, der er grundlaget for din eksistens. Ingen mand, kone, forretning, forventninger til andre, religion, kultur eller tradition vil tvinge dig til et mønster, der modsætter sig din egen sande natur og stopper dig fra at nå dine livsmål.


Alt, hvad du tror, du skal gøre - som f.eks. At tage hensyn til eller følge strømmen -- skal du erstatte med at løfte dig selv og bringe energi og kraft hjem til dig selv, og det gør du fordi du aldrig vil gå på kompromis med hvad du vil og med hvem du er.


Du er hjertelig velkommen til at tage kontakt.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere