TANKEMYLDER: Slip tankemylder og uro i kroppen - flyt din opmærksomhed

Skrevet d. 23-10-2021 10:09:04 af Sigrid Lund - Psykomotorisk terapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør

Tankemylder og overtænkning kan være så frustrerende og kan faktisk gøre dig stresset og angst


Men tanker er ikke farlige, og vi har alle tusindvis af tanker hver dag. faktisk mellem 60.000-70.000 og de kommer automatisk. Så det er ikke at tankerne kommer, der er dit problem. Det er hvordan du håndterer, at du får en ubehagelig eller angstfuld tanke. 

Du skal lære at flytte fokus og afkoble din opmærksomhed fra tankerne

Vi kan alle have glæde af at lære at flytte fokus. De kan de tre awareness zoner (opmærksomhedszoner) hjælpe dig med ✨ Du er sikkert rigtig god til at være i én eller to af dem, så mit gæt er, at du skal lære at være i den tredje - nemlig yderzonen ? Når du træner at flytte din opmærksomhed f.eks. til yderzonen, tager du kontrollen tilbage. Så næste gang du bliver kidnappet af dine tanker eller kropslige sansninger, så har du et værktøk til at slippe opmærksomheden på det der ikke støtter dig, og flytte din opmærksomhed til noget mere neutralt. F.eks. alt det du ser som er grønt. Eller lydene du kan høre ? En simpel men virkelig powerful øvelse og færdighed at mestre ??

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.