TRIVSEL I ARBEJDSLIV

Skrevet d. 18-12-2019 12:09:08 af Marie Hyltén-Cavallius - Coach, Stresscoach, Mentaltræner, Mentor, Stressterapeut, Terapeut, Business coach, MBSR mindfulness instruktør, Metakognitiv terapeut

Rigtig mange mennesker har "ondt" i arbejdslivet, men får ikke den hjælp, der er nødvendig for at løse deres udfordringer. Det kan handle om at negligere tiltagende symptomer på overbelastning, som udmønter sig i stress, det kan handle om karrieredrømme, der aldrig er blevet taget alvorligt eller det kan handle om at savne noget i et arbejdsliv, der ikke rigtig kan sættes ord på. Det kan også være, at du er ledig eller midt i et karriereskift og har brug for at for at få redskaber til at komme godt videre.


Hver dag hjælper jeg gennem mine coachingsamtaler klienter med at nærme sig et arbejdsliv som har substans, retning og mening. Vi tilbringer så stor en del af vores liv på arbejdet og derfor skal det være et sted, hvor vi trives og føler os godt tilpas.


Måske det var gaven til dig selv i det nye år?


Du er velkommen:-)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.