Når fortidens følelser og tanker er en begrænsning…

Skrevet d. 6-3-2020 16:20:54 af Vagn Kirkeskov - Coach, Kropspsykoterapeut, Parterapeut, Psykoterapeut, Stressterapeut

Mange af de følelser, tanker og oplevelser fra dengang vi var børn, teenagere, flyttede sammen og blev en familie, følger os troligt på vores vej gennem livet. De positive følelser og tanker har været med til at styrke vores selvværd og tro på, at vores liv skulle blive lykkeligt og dejligt.

De negative derimod, har begrænset os gennem livet, så vi ikke kunne gøre det, vi ønskede os. Spørgsmålet vi kan stille os selv er, hvornår vi vil gøre op med fortidens begrænsninger – og opnå det vi ønsker os af livet?

For de omstændigheder der var dengang, de er der ikke længere!

Vi er blevet voksne og kan lære at se tilbage på de problemer, ubehagelige episoder eller dårlige kontakter til mennesker vi holdt af, og gøre os fri af gamle følelsesmæssige bindinger. Vi kan lære at se tilbage på de objektive og konkrete ting, der var årsag til, at det ikke gik som vi håbede, og vi kan lære at mærke og tolke konsekvenserne i form af vores følelsesmæssige reaktioner.

Få hjælp til oprydning i gamle følelser og tanker, så du kan forstå, tilgive eller sige fra overfor det der har været - og leve det liv du ønsker dig.

I min bog ”Livets labyrint – fortællinger om kvinder og mænd og hvordan de finder vej gennem livet…” kan du læse otte fortællinger baseret på psykoterapeutiske samtaler og få indblik i, hvordan jeg arbejder, og hvad du kan få ud af en person udviklingsproces.

Kærlig forårshilsen

Vagn Kirkeskov

Psykoterapeut&Coach  

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.