Sofiia Ellisabet Bjerre - Business Mentor

Sofiia Ellisabet Bjerre

Business Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Sofiia Bjerre er business coach og indehaver af WISE Academy, og arbejder primært med særligt sensitive selvstændige. Sofiia Ellisabet Bjerre - Business Mentor

Beskrivelse

Genkend din vej til succes

Som sensitiv sanser du meget mere og dybere, end de fleste andre mennesker er i stand til. Det betyder at du hører, ser, ved og mærker meget mere end dem der ikke er sensitive. 

Langt de fleste sensitive oplever, det kan være svært at holde balancen personligt, og samtidig skabe overskud i deres virksomhed. De oplever daglig overvældelse, og at sidde fast i en usund økonomi. De kender til, at alt drejer sig om omsætning, at der ikke er frihed, og at de på trods af deres ihærdighed ikke mærker fremgang.

Sådan behøver det ikke være.

Overvældelse kommer af overansvar og overbeskyttelse, enten af sig selv eller andre. Og stammer fra din erfaring med at skulle tilpasse dig så du ikke var anderledes end de andre. Når man hele tiden tilpasser sig, lytter man ikke efter sin egen stemme, og tror måske ikke på, hvad den siger.

Sensitive har nogle helt særlige medfødte talenter, som ved tilpasning ikke kommer til udtryk. Det kan bla være kreativitet, innovation og detalje orienterethed, som lukkes nede fordi der enten ikke er tid eller plads til, at det kan udfolde sig.

Fra tilpasning til talent

På WISE Academy er det vores vision at vise vejen til de sensitive talenter, så du genkender dem, og begynder at arbejde fra det, som er naturligt for dig. Det er dit zone of genius kommer i spil, og du kan stoppe knokleriet. Når du skifter dit afsæt og dit mindset fra tilpasning til talent, ses det også hurtigt på både bank og energi din konto.

Vi arbejder både konkret kognitivt gennem samtale og gennem intuitiv genkendelse og indsigter. Jeg bruger alle de redskaber jeg gennem 10 års personlig udvikling har til egnet mig fra Coaching, spirituel mentor, Flow og ikke mindst clairvoyant rådgivning. 

Jeg arbejder med sensitivitet på baggrund af forskningsbaseret resultater og kombinerer med talentudvikling herfra. 

At genkende dig selv, hvem du virkelig er og hvordan du foretrækker at være i verden giver dig ro, skaber balance og lærer dig at sætte grænser både i realtioner og overfor omgivelser og kulturer du ikke næres af. Et hvert forløb på akademiet giver dig styrke og sikkerhed, så du kan navigere i din fine sensitivitet som den gave den er.

Om Sofiia

Sofiia Bjerre er stifter og indehaver af WISE Academy, hvor hun primært arbejder med særligt sensitive selvstændige og de udfordringer der naturligt ligger i, at have et sensitivt nervesystem. Sofiia har været selvstændig stort set hele sit arbejdsliv og skabt succes med flere virksomheder. Det er erfaringen som sensitiv fra en cooporate verden hun nu giver videre. Som ikke erkendt sensitiv knokler og overkompenseret vi alt for meget på alle områder. At genkende sensitiviteten og skifte til at arbejde fra de sensitive talenter, betyder ro, frihed og flow. Og ikke mindst, at succes bliver noget vi får tillid til, altid er i hverdagen. De sensitive talenter er en gave, når vi lærer dem at kende. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak.


WISE Academy, Genkend din vej til succes.

Klientudtalelser

Ditte - "“Min oplevelse er at Sofiia er super nærværende. Jeg har følt mig så forkert, men jeg har kun mødt anerkendelse for min måde at opleve tingene på, og det har gjort mig stærkere.” "  Læs mere  Læs mindre

Suezanna Zenani - "“Jeg vil bare lige sende dig en varm og kærlig tanke og et KÆMPESTORT TAK for din tid og din overskønne måde at håndtere mig og vores session sammen. Det blev en lang session og vi brugte alt for lang tid, men det var bare SÅ godt og selvom jeg trillede tåre engang imellem undervejs, kom jeg ud på den anden side med den bedste energi og handlekraft.” "  Læs mere  Læs mindre

Helene Schmidt - "“Jeg kan være mig i det her. Det at kunne arbejde i mit eget tempo rundt om alle modulerne og virkelig forstå dem skridt for skridt, uden den her hæsblæsende energi jeg har mødt andre steder gør at jeg opnår meget mere. Det er nemt at forstå, og jeg bliver SÅ inspireret bare ved at lytte til filerne. det er som om indholdet har så mange lag. Og jeg får lyst til at dele, og udvide mig selv endnu mere. Jeg er så glad”"  Læs mere  Læs mindre

Charlotte Bodil Hermansen - "“Sofiias tilgang til sensitive og forretning er gået rent ind hos mig og det var i forbindelse med at jeg gav mit virksomhed “et sidste års prøvetid” at jeg fandt frem til hende. En klarhed om at jeg SKAL have hjælp, viden og vejledning for at komme videre med mig selv og min lille virksomhed men af en person, der har gået hele vejen selv og kan se mig (min forretning) for den jeg er – jeg magter ikke flere aggressiv forretningsmodeller og råd om at prøve at være/gøre tingene på en måde, der ikke er mig eller handler om det jeg rent faktisk kan tilbyde og har let ved. Sofiia har vist mig at jeg kan have tillid til mig selv, ved blot at gøre det jeg allerede gør. Huske pausen og intentionen bag alt jeg gør, og at det kan lade sig gøre at bygge en forretning på trods af et følsomt nervesystem.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.