Sahndra Bignon - Coach, Mentor

Sahndra Bignon

Coach, Mentor

København Ø, Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Transformation Coaching 700 kr. Aftal tid

Transformation coaching er til dig, der ikke er helt tilfreds med dit liv – arbejdsmæssigt eller personligt.


Måske føler du ofte, at du mangler glæde og overskud i dit liv? Måske er det svært at se hvad dit næste skridt skal være, og hvilken retning du skal gå? Beslut dig for at det skal være slut nu og tag styringen over dit liv. 


Transformation coaching løsner op for dine blokeringer, kaster lys på gamle mønstre eller hjælper dig på rette spor. Sammen udforsker vi dine ønsker for fremtiden og skaber et stærk fundament, så du kan udleve dine drømme personligt og professionelt.


Hver session varer cirka 1 time og foregår i min klinik på Blegdamsvej på Østerbro. Coaching (Studerende, sygemeldt eller arbejdsløs) 600 kr. Aftal tid

Coaching er til dig der ikke er helt tilfreds med dit liv – arbejdsmæssigt eller personligt.


Måske føler du ofte, at du mangler glæde og overskud i dit liv? Måske er det svært at se hvad dit næste skridt skal være, og hvilken retning du skal gå? Beslut dig for at det skal være slut nu og tag styringen over dit liv. 


Coaching løsner op for dine blokeringer, kaster lys på gamle mønstre eller hjælper dig på rette spor. Sammen udforsker vi dine ønsker for fremtiden og skaber et stærk fundament, så du kan udleve dine drømme personligt og professionelt. 


Hver session varer cirka 1 time og foregår i min klinik på Blegdamsvej på Østerbro. 


Business Mentoring Forløb 1.500 kr. Aftal tid

Business Mentoring handler om at støtte dig i at gøre din forretning til en succes.


Forløbet består af 3 sessioner hvor du vil lære hvordan du får succes og skaber den forretning du drømmer om. Du får konkrete værktøjer til hvordan du nemt tiltrækker kunder, hvordan du sælger mere og hvordan du slipper for at knokle, så du kan leve godt af din passion. 

 

Business Mentoring er både til dig der lige er blevet selvstændig, og dig der måske har været i gang et stykke tid, men stadig ikke ser de resultater du gerne vil. Det kan også være at du ikke er startet endnu, og har brug for hjælp til at komme igang gennem sparring og konkrete værktøjer. Derfor tilbyder jeg en gratis afklarende samtale på cirka 30 min. så jeg kan se hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. 

Coaching Forløb 1.800 kr. Aftal tid

1:1 coaching er til dig, der ikke er helt tilfreds med dit liv – arbejdsmæssigt eller personligt.


Måske føler du ofte, at du mangler glæde og overskud i dit liv? Måske er det svært at se hvad dit næste skridt skal være, og hvilken retning du skal gå? Beslut dig for at det skal være slut nu og tag styringen over dit liv. 


Med et Coaching Forløb får du konkrete værktøjer til at arbejde i dybden med dine udfordringer og du har mulighed for at udforske de bagvedliggende årsager og slippe dem fri. Sammen ser vi på det der forhindrer dig i at komme i mål og hvilke kompetencer du allerede har til at få succes. 


Hver session varer cirka 1 time og foregår i min klinik på Blegdamsvej på Østerbro. 


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 37

Videosamtaler

Coaching Online (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

En samtale der løsner op for dine blokeringer, kaster lys på gamle mønstre eller hjælper dig på rette spor. Sammen udforsker vi dine ønsker for fremtiden og skaber et stærk fundament, så du kan udleve dine drømme personligt og professionelt.

I vores sessioner vil vi bl.a. bruge NLP, positiv psykologi og visualiseringer.

Hver session varer cirka 1 time og foregår online.


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 37

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg hedder Sahndra Bignon og vil give dig troen på dig selv tilbage. Sammen skal vi genfinde din styrke og højeste potentiale. Sahndra Bignon - Coach, Mentor

Beskrivelse

Transformation Coaching: 

Vi arbejder med dit mindset og det nu du befinder dig i. Hvad er dine ressourcer og dit potentiale? Hvad er dine barriere og uhensigtsmæssige overbevisninger, der står i vejen for dine ønsker og mål?

Transformation coaching handler om at give dig din styrke tilbage. Ved at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre, skaber vi sammen fundamentet til at du kommer i kontakt med dit højeste potentiale. Der løsnes op for dine blokeringer, vi kaster lys på gamle mønstre og hjælper dig på rette spor igen. Sammen udforsker vi dine ønsker for fremtiden og skaber et stærk fundament, så du kan udleve dine drømme personligt og professionelt.

Vigtigst af alt er, at du er klar til forandring. Når du tør tage det første skridt mod et nyt liv, vil de rette værktøjer hjælpe dig til hurtigt at opnå de resultater du drømmer om. Jeg er din guide og sparringspartner, der giver dig rum til at reflektere og bevidstgøre de muligheder og forhindringer du har her og nu. 


På blot få sessioner kan du:

 • Blive bevidst om dine værdier og træffe de rigtige valg for dig selv
 • Skabe balance i dit liv og frigive din stress og angst  
 • Styrke dit selvværd og lære at sætte grænser 
 • Blive klar til et karriereskifte
 • Blive en bedre mor og kæreste med personlig udvikling


Hvor lang tid tager det?

Et coaching forløb er altid meget individuelt, men strækker sig normalt over 3-7 sessioner. Du vil kunne opleve at der undervejs dukker dybereliggende temaer op, som er med til at blokere for din udvikling. Derfor kan det ofte være nødvendigt at tilpasse forløbet løbende efter hvad der dukker op.

Hver session varer cirka 60 min. og foregår i min klinik på Blegdamsvej på Østerbro. 

Forløbet er tilrettelagt efter dig og dine behov. Derfor tilbyder jeg en gratis afklarende samtale, så jeg kan se hvordan jeg bedst støtter dig.

Klientudtalelser

Christa - "Jeg føler mig som mig selv igen. Mig selv med energi, glæde, optimisme og styrke. Da jeg kom hos dig første gang var jeg helt nede i et hul og kunne kun se problemer og begrænsinger. Det har du hjulpet mig til at komme ud af. "  Læs mere  Læs mindre

Franz - "Du fik løftet den tristhed jeg havde indeni. Jeg følte mig meget lettere da vi var færdige, men samtidig kunne jeg mærke følelser jeg ikke vidste jeg havde. De skal forløses nu. Tak!"  Læs mere  Læs mindre

Katrine - "I'm speechless. Sahndra er intet mindre end en engel. At ligge på hendes briks, med hendes blide hænder, healing, tryk, ro og power, var som flydendes balsam for alt i mig. Ikke mindst for mit nervesystem, min hjerne og mit hjerte. Jeg kommer snart igen!"  Læs mere  Læs mindre

Sol - "YEAH! Jeg mærker tydeligt i min krop at abundance ligger og venter på mig, når jeg tør! Jeg har vitterligt intet at miste. Tak for dig, Sahndra!"  Læs mere  Læs mindre

Jacqueline - "Jeg har fået (k)ærlig mentoring af Sahndra Bignon gennem mit Female Business forløb, og det er stadig noget jeg bruger i min daglig dag som iværksætter. Sanhdra har givet mig det skub der skal til, for at tro på mine evner og være autentisk i mit brand. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere