Unknown User - Coach, Terapeut, Psykoterapeut MPF

Unknown User

Coach, Terapeut, Psykoterapeut MPF

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale 400 kr. Aftal tid

Tak for at du kigger forbi. Jeg tilbyder samtaleterapi ud fra overbevisningen om at vores udfordringer ligger i den måde som vi har det med at knytte os til andre mennesker og for den sags skyld os selv. Et andet vigtigt felt, er at jeg tager udgangspunkt i det systemiske, da min overbevisning er at vi dannes af de rødder som vi kommer af.

Coaching/vejledning 800 kr. Aftal tid

Din Private Vejleder

At vælge uddannelse er en stor beslutning og i dagens Danmark, hvor resurserne er små, er den personlige vejledning ikke så optimal som den kunne være.

Når du vælger mig som din private vejleder vil vi arbejde helhedsorienteret med dit jobskifte, uddannelse eller nogle af de andre udfordringer som du står med. Vi arbejder ud fra dine erfaringer set i et konstruktivistisk lys og den vej bygger bro mellem din nuværende situation og dine fremtidige ønsker.

Vores arbejdsfelt vil være af kognitiv art, hvor vi ser på de faktuelle løsninger som kan være brugbare for dig. Det er altså ikke terapi.

Måden vi arbejder på, er orienteret i de resurser som du er i besiddelse af i forhold til dine arbejds, personlige og- fritidsrelaterede erfaringer.

Jeg tilbyder dig 1½ times vejledning hvor vi bygger bro mellem det som du har af erfaringer og dine fremtidsønsker. Vi gør din vej tydelig.


samtale med lægehenvisning/studerende 250 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Unknown User - Coach, Terapeut, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Mit navn er Pia Andersen og jeg er facilitator i Familieopstillinger, Diplomuddannet vejleder og uddannet psykoterapeut MPF

 

Terapi - Er dine udfordringer blevet så store at du skal arbejde dig tilbage til livet, jeg har hjerte, tålmodigheden og nærværet og dén tid der skal til for at hjælpe dig tilbage til livet. Det er dét min hjerte brænder for  Jeg tilbyder samtaleterapi.

 

Coaching - Har du brug for vejledning i forbindelse med uddannelse, jobskifte eller revalidering, eller andre udfordringer hvor du står i et jobskifte. Så kan jeg hjælpe dig.

 

Min erfaring - Jeg har en diplom uddannelse i uddannelses og erhvervsvejledning og vil med dig som aktiv medspiller, hjælpe dig til at bygge bro mellem dine erfaringer og fremtidige muligheder.

 

 

Vi tager udgangspunkt i hele dit leverum som er dit privatliv, din fritid og dine interesser. Du skal være opmærksom på at coaching ikke er terapi.

 

 

 

 

 

Jeg tilbyder individuel terapi som foregår i min klinik i Gram ved Skanderborg.

 

Du er velkommen til at kontakte mig for en kort snak om dine muligheder, eller du kan forespørge på en tid.

 

Ser frem til at møde dig.

 

Pia

Klientudtalelser

Ulla - "Coaching/vejledning: Jeg har i en periode af ca. 5 uger været sygemeldet pga stress. I den periode har jeg dagligt skrevet en form for dagbog til Pia. Der har ikke altid stået ret meget, nogle dag kun et par linier og andre dage en halv roman. Da jeg kender Pia privat, var jeg i første omgang lidt skeptisk, da hun tilbød at hjælpe mig, for det er jo sin sag at vende vrangen ud på sig selv, når man har det psykisk dårligt, og måske specielt endda til en man kender. Men jeg må sige, at alt hvad jeg har haft af fordomme er bleven gjort til skamme. Pia har håndteret min situation yderst professionelt. Hun har ikke på et eneste tidspunkt kommet med hentydninger til ting, som hun måske kendte til fordi hun kender mig privat. Pia har givet mig rigtig mange gode redskaber, til at håndtere mine negative tanker. Specielt hvis der har været andre personer involveret. Det har været rigtig godt for mig. Ikke at tingene har været lyserøde i løbet af 5 minutter, men at have nogle redskaber til, at man kan vende en negativ situation/tanke, som ellers trækker en ned i kulkælderen, til noget som man kan håndtere, og endda få vendt til noget positivt, og noget man kan bruge videre fremad rettet. Det har bare været supert. Og det har/er noget somjeg kan tage med mig og bruge i fremtiden. Jeg kan kun anbefale Pia, hvis man har brug for professionel coaching. Hvad enten det er i forbindelse med psykisk nedtur i ens liv (stress, drepression), eller fordi man mangler et ”kærligt” skub til at man kommer videre i sit liv. "  Læs mere  Læs mindre

Jens  - "Vejledning/Coaching: Tak for mange gode og udbytterige samtaler, som altid er spændende og tankevækkende. :) Det har betydet meget for mig. Jeg håber alt det bedste for din fremtidige gerning udi vejledning og vil uden tvivl anbefale dig til alle jeg kender."  Læs mere  Læs mindre

Lonnie - "Jeg skulle til min 1.semester prøve her i Juni, og jeg var meget nervøs. jeg græd, og følte mig som en kæmpe fiasko. Jeg blev i eksamenslæsningen tilbudt en kæmpe hjælp hos Pia (facelift), som stille og roligt lod mig få lov til at mærke en kæmpe forandring fra da jeg kom til jeg gik igen. Det var virkelig syrealistisk, for tænkningen om eksamen for mig, var/ er stadigvæk en smule anstregende, men Pia fjernede alle spekulationer og frustrationer ved den enorme hjælp som hun gav. Kan kun sige at det var en virkelig fantastisk oplevelse, at blive fri fra en meget ubehagelig og træls følelse, som bare fyldte hele kroppen. Jeg følte med Pia's hjælp at jeg fik ro fra alle tanker og selveste angsten kom først tilbage i det sekund min lærer sagde mit navn. Pia er et virkelig godt og yderst kompetent menneske som ved hvad hun gør og sørgede for at jeg gik derfra som et helt nyt menneske fuld af ny energi. Kan kun varmt anbefale at du prøver en behandling hos Pia, som du vil ikke fortryde "  Læs mere  Læs mindre

Jethe - "Stor tak til Pia, for en hjertevarm positiv givende session i trygge og professionelle rammer."  Læs mere  Læs mindre

Lone - "En dejlig og behagelig oplevelse. God og afslappende stemning, hvor man bliver mødt med opmærksomhed og varme. Kan bestemt anbefales. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.