Marie Ussing - Psykoterapeut, Parterapeut

Marie Ussing

Psykoterapeut, Parterapeut

Holte , København K,

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Parterapi 1.200 kr. Aftal tid

Terapi samtale 900 kr. Aftal tid

Terapi samtale, studerende SU modtager 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Velkommen mit navn er Marie Ussing. Jeg er cand. mag. pæd. psyk. og uddannet psykoterapeut og parterapeut indenfor emotionsfokuseret terapi. Marie Ussing - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Velkommen - mit navn er Marie Ussing.


Jeg er Cand.mag. pæd.psyk. og uddannet psykoterapeut og parterapeut indenfor emotionsfokuseret terapi. Jeg arbejder følelsesfokuseret. Det er dine følelser der fortæller os hvad du har har brug for. 


Individuel terapi

Jeg hjælper dig med at få belyst og forløst tristhed, håbløshed, vrede og sorg og finde glæde og handlekraft frem. At turde at stå ved sig, være ærlig og opnå kontakt og nærhed, med de som er væsentlige for dig.   Formålet er, at du lærer at forstå dig selv og forstå de følelser og behov, som du fyldes af. Det ruster dig til at handle og tage ansvar for dig og dine relationer. 


Parterapi ved svigt, afstand og utroskab. 

Opnå tryghed så I får overskud til at give og modtage kærlighed igen. Jeg arbejder med svære konflikter i parforhold, som utroskab og andre svigt af hinanden, hvor partneren ikke har været der for dig i sårbare situationer. Det kan have været for svært at vise sin sårbarhed og du kan have oplevet dig afvist i forsøget på at komme tættere på din kone eller mand. Oplevelser af at blive afvist eller svigtet  ligger ofte under, i et svært og konfliktfuldt forhold.  Arbejdet går ud på at afdække hverdagskonflikter og finde de sårede følelser, der ligger som lag under irritation og vrede. Når I kan være sårbare sammen, kommer intimiteten og sexlivet tilbage igen. Eller, som nogle af parrene fortæller I  opnår en nærhed I altid har savnet i jeres forhold. 


Jeg arbejder med mennesker i sårbare situationer og har særlig erfaring med mennesker i livskriser udløst af:

 • Angst
 • Problemer i parforholdet
 • Depression 
 • Stress
 • Sorg og følelse af tomhed 
 • Familiekonflikter, teenageudfordringer. 

Terapien foregår på Attemosegård med udsigt over søen eller i København på Knabrostræde, sidegade til strøget. 


Hvordan arbejder jeg? 
Du booker en tid over GoMentor eller ringer.
På første møde når vi gerne rigtig langt med at afdække problemet og du vil som oftes føle en stor lettelse ved at blive forstået og se nogle handlemuligheder. Du får muligheden for at se mig an og mærke om kontakten føles rigtig og tryg for dig. Herefter aftaler vi at ses med intervallet på en uge eller 14 dage alt efter hvor svært du har det. De fleste kriser løser sig efter 8 -14 sessioner. Sommetider er der kun brug for 3 sessioner. 

Det er kun muligt at bestille tid i Knabrostræde om tirsdagen - de andre dage er jeg i Holte.

Klientudtalelser

Kirsten 23 år  - "Jeg har været så bange for at jeg var syg og ville ende hjælpeløs og ensom. Hos Marie fik vi arbejdet med angsten og med alle mine styrker også. Jeg er i dag i stand til at passe på migselv og komme igennem angst og uro. "  Læs mere  Læs mindre

Par - "min kone og jeg havde begge gået i en kappe af gammel vrede og sårethed. Sammen med Marie turde vi at lukke op og vise hinanden hvor vrede og kede af det vi var. Vi opdagede at vi begge savnede hinanden og er nu begyndt at række ud efter hinanden i hverdagen igen. Det er så skønt at vi igen er trygge og kan nyde også vores sexliv igen"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 42 år - "Det er utroligt hvad det har betydet for mig at blive forstået og forstå mig selv. Nu kan jeg bedre passe på mig selv og det betydet at jeg føler mig meget stærkere "  Læs mere  Læs mindre

Ung mand på 20 år  - "Jeg har aldrig vidst hvor meget de svigt jeg har oplevet for år tilbage har fyldt i min hverdag. Nu hvor vi har fået talt om det og jeg har følt det er mit liv blevet lettere og gladere"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.