Partetapi der virker !

Skrevet d. 5-2-2017 18:23:16 af Marie Ussing - Psykoterapeut, Parterapeut

Det føles koldt, ensomt og smertefuldt når to mennesker i et parforhold er gledet fra hinanden og ikke længere deler intimitet og sexliv. Når man ikke længere stoler nok på hinanden til at række ud efter den anden, når man har brug for hjælp og brug for at dele bekymringer. Sådanne situationer er stressfulde og usunde for hele familien. 

I sådanne situationer hjælper parterapi i 85% af tilfældene ved et arbejde på 6-12-16 sessioner. Årsagerne til det skrantende forhold kan være mange. Almindelig travlhed, børn karriere og måske flytninger er nogle af dem. Det kan også være utroskab eller andre alvorlige svigt, hvor den anden ikke har været der for dig i en situation, hvor du var sårbar og behøvede hjælp! 

Efter gentagne svigt, en vedvarende afstand og følelsen af ikke at blive forstået, kommer en hverdag med mange konflikter, fulde af vrede og ked af det hed. Konflikterr og afstand fratager jer muligheden for at opleve hinandens smukke sider, samt hinandens forsøg på kontakt og ødelægger jeres sexliv. 

Her virker emotionsfokuseret  parterapi som jeg tilbyder både i Holte og i Kbh K. I parterapien afdækker vi jeres negative samspil og alle de følelser der ligger i lag under konflikterne. Igennem dette arbejde oplever du at forstå din partner og selv at blive forstået. Det følelses fokuserede består i, at I bliver berørte når vi lukker konflikterne op. Her bremser vi tempoet og giver plads. Det er når I oplever at kunne være sårbare sammen igen og den anden er der og forstår dig at der opbygges tillid. Mit arbejde er at skabe de trygge rammer og proccesere jeres følelser og reaktioner. Ring og hør nærmere eller bestil en prøvetid. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.