Louise Aagaard - ID psykoterapeutstuderende

Louise Aagaard

ID psykoterapeutstuderende

Risskov

Personligt fremmøde

Louise Aagaard 350 kr. Aftal tid

Jeg er under uddannelse til psykoterapeut hos ID Academy og tilbyder som led i min uddannelse individuel samtaleterapi, som kan være en hjælp i din personlige proces.

Jeg vil møde dig som det hele menneske du er i et fortroligt, nærværende og trygt rum, og jeg kan gennem terapien hjælpe dig med at skabe klarhed og selvindsigt

Eksempler på temaer kan være:

- Selvværd og selvtillidsproblematikker

- Stress & udbrændthed

- Relationelle problemstillinger

- Personlig udvikling

- Grænsesætning
- Livs- og eksistentielle kriser og udfordringer

- Traumatiske oplvevelser

- Sorg

Prisen for en session på op til 1 ½ time er kr. 350,-
Der gives rabat ved længerevarende forløb.

Du skal være over 18 år, og du må ikke anvende nogen former for psykofarmaka.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Kort om mig:
Jeg har siden jeg var ung interesseret mig for psykologi og relationer mellem mennesker og har såvel gennem mine uddannelser som i mit arbejde haft interaktionen mellem mennesker i fokus.
Jeg er uddannet cand.mag. i 2003 med specialisering i samtale og kommunikation. Jeg er certificeret coach i 2011 og har siden da opnået bred erfaring med coaching, særligt ift. stress, sundhed og trivsel.
Jeg har en stor del af mit arbejdsliv arbejdet med Human Relations og Kommunikation. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er under uddannelse til psykoterapeut hos ID Academy og tilbyder som led i min uddannelse individuel samtaleterapi. Louise Aagaard - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Når vi ønsker at udvikle os som mennesker, er det vigtigt at vende blikket indad og mærke efter:

Hvad er vigtigt for mig?
Hvad er mine værdier?
Hvad er mine ønsker og drømme?


Psykoterapi handler om at få indsigt.
- Og jeg vil gerne hjælpe dig med at kaste lys på, hvilken udviklingsvej, der er den rette for dig.

Ved at arbejde med de tanker, overbevisninger og følelser, vi har, kan vi opnå en større selvindsigt i forhold til vores livssitationer, relationer og de eventuelle udfordringer, vi står over for, og vi kan få kontakt til det, der er vigtigt for os.

Jeg vil møde dig, som det hele menneske du er - uden filter - i et fortroligt, nærværende og trygt rum.

Eksempler på emner kunne være: 

- Personlig udvikling
- Selvværd og selvtillidsproblematikker
- Relationsproblematikker
- Parforhold
- Stress og udbrændthed
- Angst
- Livskrise problematikker
- Eksistentielle problematikker
- Grænsesætning
- Manglende livsglæde og fornemmelse for retning

Kort om mig:
Jeg er 46 år og har hele livet interesseret mig for psykologi samt særligt relationer mellem mennesker.
Jeg er uddannet cand. mag. i 2003 med specialisering i samtale og kommunikation. Jeg er certificeret coach i 2011, og har siden da opnået bred erfaring med individuel coaching, særligt ift. stress, sundhed og trivsel.
Igennem det meste af mit arbejdsliv har jeg arbejdet inden for Human Relations området og været optaget af menneskers udvikling og interaktion. 


Prisen for en session hos mig er kr. 350,- og varer op til 1 ½ time. Du skal være over 18 år og ikke anvende nogen former for psykofarmaka.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig her på profilen.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.