Kristine Graugaard - Psykolog

Kristine Graugaard

Psykolog

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er Psykolog i Aarhus. Jeg tilbyder behandling til mennesker med symptomer på depression, stress, angst, sorg og livskriser Kristine Graugaard - Psykolog

Beskrivelse

Alle mennesker kan komme ud i situationer som de ikke selv er i stand til at håndtere. Hvor man mister overblikket over hvad det er der betyder noget, og er vigtigt for en, og hvor hjælp og støtte fra ens omgivelser ikke rækker. Så kan man have behov for at tale med en professionel som kan hjælpe med igen at skabe et overblik og sammenhæng i tilværelsen.

Jeg er Psykolog i Aarhus og er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg tilbyder behandling til mennesker med symptomer på depression, stress og angst samt sorg og livskriser. Jeg har p.t. ledige tider, så du kan komme i gang inden for max. 14 dage , når du har behovet.

Jeg lægger vægt på at skabe grundlaget for en tillidsfuld terapeutisk relation, så du får de bedste betingelser for at udvikle dig som menneske.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.