Kristine Graugaard - Psykolog

Kristine Graugaard

Psykolog

Aarhus , Videosamtale

Personligt fremmøde

konsultation- studerende 750 kr. Aftal tid

konsultation 950 kr. Aftal tid

Videosamtaler

onlinekonsultation-studerende (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

online konsultation (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er Psykolog i Aarhus. Jeg tilbyder behandling til mennesker med symptomer på depression, stress, angst, sorg og livskriser Kristine Graugaard - Psykolog

Beskrivelse

Alle mennesker kan komme ud i situationer som de ikke selv er i stand til at håndtere. Hvor man mister overblikket over hvad det er der betyder noget, og er vigtigt for en, og hvor hjælp og støtte fra ens omgivelser ikke rækker. Så kan man have behov for at tale med en professionel som kan hjælpe med igen at skabe et overblik og sammenhæng i tilværelsen.

Jeg er Psykolog i Aarhus og er medlem af Dansk Psykologforening. Jeg tilbyder behandling til mennesker med symptomer på depression, stress og angst samt sorg og livskriser. Jeg har p.t. ledige tider, så du kan komme i gang inden for max. 14 dage , når du har behovet.

Jeg lægger vægt på at skabe grundlaget for en tillidsfuld terapeutisk relation, så du får de bedste betingelser for at udvikle dig som menneske.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.