Kim Ochwat - Psykoterapeut MPF

Kim Ochwat

Psykoterapeut MPF

Kolding, Sønderborg, Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.000 kr. Aftal tid

TRE session 700 kr. Aftal tid

parterapi 1.250 kr. Aftal tid

Gruppesupervision 1.250 kr. Aftal tid

Supervision 1.200 kr. Aftal tid

Supervision 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 65

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 65

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Der kan være mange årsager til, at man vælger at gå i terapi - men fælles for alle, er et ønske om forandring. Det kan være du har en krise Jeg kan hjælpe Kim Ochwat - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

At gå i terapi kræver tryghed, tillid og ikke mindst en god kontakt mellem terapeut og klient.

 

Grunde til at vælge terapi kan være mange, men hvis kan du genkende et eller flere af disse udsagn? Vil du kunne få glæde at samtaler med mig.

 

 • Savner glæde i livet
 • Ønsker afklaring omkring dit parforhold
 • Har svært ved at sætte grænser i forhold til andre mennesker
 • Ønsker at styrke dit selvværd
 • Har hyppige konflikter med dine børn/dit barn
 • Er stresset. EFFEKTiV STRESS BEHANDLING med TRE
 • Sover dårlig
 • Sidder du fast i gamle mønstre
 • Har præstations angst
 • Har brug for støtte i forbindelse med tab, sorg eller krise
 • Oplever indre tomhed
 • Føler angst for kontakt med andre mennesker
 • Ønsker at udforske dig selv og finde nye sider frem
 • Har været udsat for overgreb.

 

Min tilgang til livet er, at vi alle er ansvarlige for vores egen eksistens. Vi søger efter mening og bliver angstfyldte, når vi ikke kan finde mening med vores liv eller den verden vi møder. Vi tumler alle med temaer som meningsløshed, frihed, isolation og død, samt den frygt som disse grundvilkår skaber i os. Vi kan blive angstfyldte i kontakten med disse, og så benytter vi os of vores forsvarsmekanismer i søgen efter tryghed. Selv om disse forsvarsmekanismer giver tryghed, vil de uvægerligt virke begrænsende på vores livskvalitet.

 

Jeg arbejder altid ud fra den enkeltes individuelle behov og derfor kan terapien både være støttende, udfordrende, ledende og integrerende.

 

Mit udgangspunkt er altid at krop og sjæl er en helhed og skal behandles som en helhed. Derfor inddrages både tanker, følelser, krop og ånd i alle terapiforløb.

 

Hvad er TRE (Trauma Releasing Exersices):

TRE går ud på, at udføre nogle kropsøvelser med det formål, at åbne kroppen, således, at den selv kan ryste spændinger og stagneret energi fri, (det kræver ikke ekstraordinær smidighed at kunne deltage).

 

At udføre øvelserne, kan være med til, at bringe dig mere tilstede i nuet og mindske kropslige symptomer i din hverdag.

 

TRE er baseret på den grundlæggende idé, der bakkes op af nyere forskning, at stress, spændinger og traumer er både psykisk og fysisk funderet.

 

TRE´s refleksive muskelvibrationer føles generelt behageligt og beroligende. Efter at have arbejdet med TRE, beretter mange, at de oplever følelser af fred og velvære.

 

TRE udføres af klienten selv med guidning fra en TRE formidler. Der arbejdes med klientens egen selvregulering således vedkommende altid ved, at hun eller han er i stand til, at stoppe processen når som helst. Den enkelte vil derfor også forholdsvis hurtig kunne arbejde med TRE derhjemme.

 

Om mig:

Jeg er uddannet psykoterapeut inden for den gestaltterapeutiske retning, med supplerende uddannelse i traumebehandling TRE. Derudover har jeg stor erfaring i behandling af stress, angst og psykiske- og sociale vanskeligheder.

 

Jeg har over 18 års erfaring med, at hjælpe andre med at finde ud af deres vanskeligheder, øge deres livsglæde og nå deres mål. Jeg arbejder fuldtid som terapeut 3 dage om ugen hos TUBA i Sønderborg og Kolding og 2 dage om ugen med samtaler med unge fra et opholdssted.

 

Ved afbud bedes du give besked senest dagen før kl. 18:00. Ved udeblivelse faktureres fuldt beløb. Prisen for gruppesupervision aftales fra gang til gang (afhænger af tid, sted og antal deltagere).

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en kort samtale eller forespørge på en tid og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dig. 

Klientudtalelser

Louise - "Samtalerne med Kim har hjulpet mig til at se positivt frem af og ikk hænge mig i fortiden for jeg kan ikk ændre den alligevel. Jeg har lært at arbejde med mig selv, lært at det er okay at sige fra hvis jeg ikke bryder mig om situationen og vigtigst af alt har jeg lært og lytte til min krop og dens signaler" "TRE øvelserne har for mig været et fantastisk redskab som jeg nok må erkende jeg er blevet afhængig af, når jeg har overstået en øvelse får jeg en helt fantastisk ro i min krop og ikke mindst mit sind. TRE øvelsen hjælper mig med at fjerne de negative tanker i mit hovede og de spændinger som jeg får i kroppen af netop de trælse tanker og anstrengelser. Det er klart en metode jeg kan anbefale til andre". "  Læs mere  Læs mindre

Tove - "Jeg befandt mig i et fastlåst livsmønster, hvor Kim med sin store empati førte mig igennem med samtale og TRE metoden på en professionel forståelse for traumet, der havde gjort mig indesluttet og angst for livet på godt og ondt. Kim formår at række hånden ud for hjælp - og give af sin viden uden forbehold - åbent og ærlig i sin dialog. Jeg følte mig hørt og kan kun anbefale andre, at få samme oplevelse af igen at turde favne livet. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere