Kim Ochwat - Psykoterapeut MPF

Kim Ochwat

Psykoterapeut MPF

Videosamtale

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Hej Velkommen til :-) Hos mig kan du forvente at blive mødt med empati og varme Prøv en fordomsfri nærværende samtale. Jeg kan hjælpe dig. Kim Ochwat - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

At gå i terapi kræver tryghed, tillid og ikke mindst en god kontakt mellem terapeut og klient.

 

Grunde til at vælge terapi kan være mange, men hvis kan du genkende et eller flere af disse udsagn? Vil du kunne få glæde at samtaler med mig.

 

 • Savner glæde i livet
 • Ønsker afklaring omkring dit parforhold
 • Har svært ved at sætte grænser i forhold til andre mennesker
 • Ønsker at styrke dit selvværd
 • Har hyppige konflikter med dine børn/dit barn
 • Er stresset. EFFEKTiV STRESS BEHANDLING med TRE
 • Sover dårlig
 • Sidder du fast i gamle mønstre
 • Har præstations angst
 • Har brug for støtte i forbindelse med tab, sorg eller krise
 • Oplever indre tomhed
 • Føler angst for kontakt med andre mennesker
 • Ønsker at udforske dig selv og finde nye sider frem
 • Har været udsat for overgreb.

 

Min tilgang til livet er, at vi alle er ansvarlige for vores egen eksistens.

Hvordan vil jeg gerne leve mit liv.

Ofte har vi lært igennem prægning i vores opvækst mønstre som fungerede en gang, hvor de var nødvendige, for barnet men ikke længere virker når vi er blevet  voksne.

Jeg arbejder altid ud fra dine ønsker og behov. Vi graver ikke i fortiden med mindre det giver mening for dig.

Mit udgangspunkt er altid at krop og sind er en helhed og skal behandles som en helhed. Derfor inddrages både tanker, følelser og krop i alle terapiforløb.

Få hjælp til at lære nye mønstre.

Lær at forstå dine gamle mønstre, som ressourcer du kan bruge mere hensigtsmæssigt.

 

Hvad er TRE (Trauma Releasing Exersices):

TRE går ud på, at udføre nogle kropsøvelser med det formål, at åbne kroppen, således, at den selv kan ryste spændinger og stagneret energi fri, (det kræver ikke ekstraordinær smidighed at kunne deltage).

 

At udføre øvelserne, kan være med til, at bringe dig mere tilstede i nuet og mindske kropslige symptomer i din hverdag.

Du vil opleve bedre nattesøvn.

Indre ro fik for forstyrrende tanker.

 

TRE er baseret på den grundlæggende idé, der bakkes op af nyere forskning, at stress, spændinger og traumer er både psykisk og fysisk funderet.

 

TRE´s refleksive muskelvibrationer føles generelt behageligt og beroligende. Efter at have arbejdet med TRE, beretter mange, at de oplever følelser af fred og velvære.

 

TRE udføres af klienten selv med guidning fra en TRE formidler. Der arbejdes med klientens egen selvregulering således vedkommende altid ved, at hun eller han er i stand til, at stoppe processen når som helst. Den enkelte vil derfor også forholdsvis hurtig kunne arbejde med TRE derhjemme.

 

Om mig:

Jeg er uddannet psykoterapeut inden for den gestaltterapeutiske retning, med supplerende uddannelse i traumebehandling TRE. Derudover har jeg stor erfaring i behandling af stress, angst og psykiske- og sociale vanskeligheder.

 

Jeg har over 20 års erfaring med, at hjælpe andre med at finde ud af deres vanskeligheder, øge deres livsglæde og nå deres mål. Jeg arbejder deltid som terapeut 3 dage om ugen hos TUBA i Sønderborg og Kolding..

 

Ved afbud bedes du give besked senest dagen før kl. 18:00. Ved udeblivelse faktureres fuldt beløb. Prisen for gruppesupervision aftales fra gang til gang (afhænger af tid, sted og antal deltagere).

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en kort samtale eller forespørge på en tid og jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dig. 

Klientudtalelser

Louise - "Samtalerne med Kim har hjulpet mig til at se positivt frem af og ikk hænge mig i fortiden for jeg kan ikk ændre den alligevel. Jeg har lært at arbejde med mig selv, lært at det er okay at sige fra hvis jeg ikke bryder mig om situationen og vigtigst af alt har jeg lært og lytte til min krop og dens signaler" "TRE øvelserne har for mig været et fantastisk redskab som jeg nok må erkende jeg er blevet afhængig af, når jeg har overstået en øvelse får jeg en helt fantastisk ro i min krop og ikke mindst mit sind. TRE øvelsen hjælper mig med at fjerne de negative tanker i mit hovede og de spændinger som jeg får i kroppen af netop de trælse tanker og anstrengelser. Det er klart en metode jeg kan anbefale til andre". "  Læs mere  Læs mindre

Tove - "Jeg befandt mig i et fastlåst livsmønster, hvor Kim med sin store empati førte mig igennem med samtale og TRE metoden på en professionel forståelse for traumet, der havde gjort mig indesluttet og angst for livet på godt og ondt. Kim formår at række hånden ud for hjælp - og give af sin viden uden forbehold - åbent og ærlig i sin dialog. Jeg følte mig hørt og kan kun anbefale andre, at få samme oplevelse af igen at turde favne livet. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.