Fie Malene Ancher Schjerning - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Fie Malene Ancher Schjerning

Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg tilbyder et roligt og nærværende rum, hvor du ikke skal præstere og der er plads til dig præcis, som du er. Fie Malene Ancher Schjerning - Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Du har taget første skridt....

Det kan være svært at opsøge hjælp

Der findes mange forestillinger om, hvordan det er at gå i terapi og for mange mennesker kan det være et stort skridt at kontakte en behandler. Nogen mennesker synes, at det lyder som det skønneste i verden at skulle sidde og tale om dem selv og deres følelse. Andre bliver nervøse bare ved tanken. For nogen mennesker føles det naturligt at åbne sig op for andre og dele det inderste i dem selv. Det er dog langtfra alle. De fleste vil opleve en vis portion nervøsitet over det at skulle dele meget personligt ud af sig selv. Det er helt naturligt. Nervøsiteten kan ofte være et udtryk for, at det er noget vigtig, som rører sig inden i os.

Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut og familiebehandler. I mit arbejde kombinerer jeg min psykologiske viden med min praktiske erfaring. Jeg møder mine klienter med nysgerrighed og åbenhed. Det er vigtigt for mig som behandler, at der er plads til det unikke menneske, som du er, og at du føler dig set og hørt. 

Jeg er uddannet i eksistentiel- og oplevelsesorienter psykoterapeut og systemisk familiebehandler. Det betyder, at jeg har en bred værktøjskasse og kan tilpasse terapien, så den passer bedste mulig til dig og dine ønsker samt behov.  

Emner som jeg særligt arbejder med i psykoterapi:

 • Sorg og tab
 • Skyld og skam
 • Stress, angst og depression
 • Mobning, selvværd og selvtillid
 • Selvmordstanker og selvskade

Mine klienter oplever, at de igennem psykoterapeutiske samtaler med mig får: 

 • En øget bevidsthed om egne grænser og værdier.  
 • Kan bryde ud af de mønstre som opleves hæmmende for deres liv
 • Et rum hvor de bliver mødt, som de er
 • Lærer at arbejde med deres egen selvforståelse og kunne se på sig selv med blidere øjne. 
 • Bliver bedre til at rumme deres følelser og kunne navigere i de signaler, som kroppen udseender 
 • Øget ro og overblik i deres liv 

Familie - og ungerådgivning 

Familierådgivning er til jer, som ønsker at arbejde med en specifik problemstilling eller har et ønske om øget trivsel i familien. Jeg tror på, at I som forældre kender jeres børn og familie bedst . Derfor vil jeg ofte optræde som sparringspartner og facilitator for, at i sammen som familie kan finde de løsninger, som passer bedst til jer.


Emner som jeg særligt arbejder med i familierådgivning:

 • Sorg i forbindelse med syge/afdøde familiemedlemmer 
 • Pårørende til psykisksygdom 
 • Tilknytningsudfordringer 
 • Problemfyldte relationer i familien
 • Sammenbragte familier 

Jeg har igennem mit arbejde som familiebehandler i det offentlige erfaring med bl.a. handleplaner og målsætninger.

Digitale krænkelser 

Vi lever mere og mere af vores liv på nettet, og især mange unge mennesker har et stort socialt liv online. På nettet er kommunikationen anerledes og indeholder ofte andre spilleregler, som skaber nye grænseflader.

Mange børn, unge og voksne kan være i tvivl, om de har oplevet digitale krænkelser, og de kan ofte føle, at det er selvforskyldt. Det kan betyde, at de bærer rundt på en skam, som forhindrer dem i at leve det liv, de ønsker. Det er aldrig forkert at føle, at ens grænser er blevet overskredet, og skammen bør ikke tilhøre ofret.

Jeg kan tilbyde hjælp, hvis du har oplevet: 

 • Deling af private og intime billeder uden samtykke
 • Deling af videoer uden samtykke
 • Mobning på nettet
 • Sexafpresning eller grooming

Jeg tilbyder terapi til ekstra nedsat pris, hvis du har udfordringer eller ønsker at tale om ovenstående emner (digitale krænkelser). Jeg tilbyder terapi til 300 kroner for 60 minutter i op til 5 sessioner.  Jeg tilbyder den ekstra nedsatte pris, da det et emne, jeg er særligt interesseret i.  

Tak fordi du kiggede med på min side. Jeg håber, du finder den hjælp, du har brug for. 

FieSchjerning

Klientudtalelser

Anonym unge pige  - "" Det virkelig rart at sige sine tanker højt, uden at føle man bliver dømt. Det kan være svært at fortælle ting til sine forældre og venner""  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - "" Jeg har det bedre end jeg har haft det i lang tid, hvad der er sket er jeg ikke sikker på. Du har hjulpet mig med accepten af mine livsomstændigheder og lært mig at være mere i nuet, og ikke altid havde så travlt""  Læs mere  Læs mindre

Far 53 år  - "" Jeg er glad for den hjælp du gav mig. Jeg er blevet en beder far og jeg tror mere på mig selv" "  Læs mere  Læs mindre

Anonym  - "Klienter skriver: "Jeg synes det var rigtig rart at se dig som terapeut, og jeg tænker stadig en gang i mellem på nogen af de ting vi talte om. Det var rart at se dig. Der var plads til at snakke uden at blive afbrudt, du hørt hvad jeg sagde og forstod hvad jeg mente""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.