Personligt fremmøde

Coaching samtale 495 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Videosamtaler

Coaching forløb á 3 gange (GoMentor videosession) 1.395 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 495 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Charlotte Toft - Coach

Beskrivelse

"Vi må være villige til at slippe det liv vi har planlagt, for at få det liv, der venter os" (Joseph Campbell)


For mig er coaching det modige, første skridt hen imod resten af dit nye liv.


Som mennesker kan vi være låste af frygt og overbevisninger, der hindrer os i at opnå det, vi inderst inde ønsker os, eller i at være den vi egentlig er.

Jeg tror på at vores største potentiale for udvikling, ligger i det vi har mest modstand på at gøre.


En coachingsamtale kan hjælpe med at skabe bevidsthed om dine overbevisninger, tage styring og få sat handling bag ordene og drømmene.


Mit navn er Charlotte Toft, og jeg er certificeret coach, og har over 20 års ledelseserfaring hvor jeg har anvendt coaching og enneagrammet på daglig basis. Derudover har jeg mange års erfaring fra min egen udviklingsrejse, der har indeholdt emner som lavt selvværd, pårørende til en kronisk syg, kærlighed & forelskelse, jobskifte, og meget mere.

Jeg har løbende videreuddannet og dygtiggjort mig indenfor bla. Enneagrammet, Skygge arbejde, ledelse og talent afklaring.


Når du starter et forløb op hos mig, vil du altid være i fokus. Om det er et forløb på 1 uge eller 2 år, så vil du blive taget seriøst og jeg vil hjælpe og guide dig med min viden, erfaring og alle de værktøjer jeg har i bagagen. Det er vigtigt for mig at skabe et rum hvor du føler dig tryg, respekteret og hvor du er klar til også at blive skubbet blidt i retning af dine personlige mål.


Jeg brænder for at hjælpe, støtte og flytte mennesker hen imod deres mål og drømme. Som din coach er jeg med dig hele vejen, og jeg vil ydmygt glæde mig til at følge dig på din vej.


Kontakt mig for en gratis og uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt. 

Du kan også følge mig på Instagram og Facebook under "Balance & Flow", hvor jeg løbende opdaterer med indsigter, viden, tips og tilbud.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Pia - ""Jeg har altid følt mig velkommen hos dig/hjerterum, og du har været omsorgsfuld, respektfuld, og altid fulgt op på mine mål" "  Læs mere  Læs mindre

Marianne - ""Jeg har oplevet dig som varm og åben, og jeg har følt at du har været oprigtig interesseret i mit liv og udvikling""  Læs mere  Læs mindre

Emilie - ""Du har været en STOR! hjælp dengang jeg var nede. Jeg har været så glad for din ro, tryghed og engagement""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.