DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Charlotte Toft - Coach

Beskrivelse

"Vi må være villige til at slippe det liv vi har planlagt, for at få det liv, der venter os" (Joseph Campbell)


For mig er coaching det modige, første skridt hen imod resten af dit nye liv.


Som mennesker kan vi være låste af frygt og overbevisninger, der hindrer os i at opnå det, vi inderst inde ønsker os, eller i at være den vi egentlig er.

Jeg tror på at vores største potentiale for udvikling, ligger i det vi har mest modstand på at gøre.


En coachingsamtale kan hjælpe med at skabe bevidsthed om dine overbevisninger, tage styring og få sat handling bag ordene og drømmene.


Mit navn er Charlotte Toft, og jeg er certificeret coach, og har over 20 års ledelseserfaring hvor jeg har anvendt coaching og enneagrammet på daglig basis. Derudover har jeg mange års erfaring fra min egen udviklingsrejse, der har indeholdt emner som lavt selvværd, pårørende til en kronisk syg, kærlighed & forelskelse, jobskifte, og meget mere.

Jeg har løbende videreuddannet og dygtiggjort mig indenfor bla. Enneagrammet, Skygge arbejde, ledelse og talent afklaring.


Når du starter et forløb op hos mig, vil du altid være i fokus. Om det er et forløb på 1 uge eller 2 år, så vil du blive taget seriøst og jeg vil hjælpe og guide dig med min viden, erfaring og alle de værktøjer jeg har i bagagen. Det er vigtigt for mig at skabe et rum hvor du føler dig tryg, respekteret og hvor du er klar til også at blive skubbet blidt i retning af dine personlige mål.


Jeg brænder for at hjælpe, støtte og flytte mennesker hen imod deres mål og drømme. Som din coach er jeg med dig hele vejen, og jeg vil ydmygt glæde mig til at følge dig på din vej.


Kontakt mig for en gratis og uforpligtende samtale om hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt. 

Du kan også følge mig på Instagram og Facebook under "Balance & Flow", hvor jeg løbende opdaterer med indsigter, viden, tips og tilbud.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Klientudtalelser

Pia - ""Jeg har altid følt mig velkommen hos dig/hjerterum, og du har været omsorgsfuld, respektfuld, og altid fulgt op på mine mål" "  Læs mere  Læs mindre

Marianne - ""Jeg har oplevet dig som varm og åben, og jeg har følt at du har været oprigtig interesseret i mit liv og udvikling""  Læs mere  Læs mindre

Emilie - ""Du har været en STOR! hjælp dengang jeg var nede. Jeg har været så glad for din ro, tryghed og engagement""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.