Ann Sørensen - Psykoterapeut, Sexolog

Ann Sørensen

Psykoterapeut, Sexolog

Esbjerg

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 795 kr. Aftal tid

Parsamtale 895 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 03 95

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ann Sørensen - Psykoterapeut, Sexolog

Beskrivelse

Parterapi:

Af og til kan man i parforholdet stå på grænsen til at gå fra hinanden. Dette kan være fordi de samme mønster og problemer bliver ved at opstår, hvilket kan ende i fastlåsthed, utroskab, seksuelle problemer eller lign., og spørgsmål som “Er det overhovedet den rette partner jeg er sammen med”?

At vælge at ende et parforhold kan betyde store konsekvenser for familielivet, bolig, børn og-/ delebørn og venner, samt ensomhed – og hvordan takles det?

Ved at vælge parterapi, får I én der lytter til jer begge, samt give jer værktøjer og øvelser til at ændre fastlåsheden og få et bedre overblik over forholdet.

Du/I vil få mulighed for at forstå hinandens følelser og blive guidet til nye måder at være sammen på.

Husk at i stedet for at vælge en ny partner - så vælg hinanden på ny - og få ryddet op i bagagen.

Kost, livsstils-terapi og vægttab:

Jagten efter “idealvægten” ved hjælp af diverse kurer, kræver ikke blot at du skal følge en kur, men det kræver også en vedvarende viljestyrker, og ofte opleves det at gamle vaner vender tilbage og lidt efter lidt tager over igen. Det kan der være mange grunde til. Ubevidst kan det være følelser der undertrykkes så man i stedet “spiser med følelserne”. Det kan også være at du føler dig ensom, rastløs eller keder dig, og derfor vælger at spise og-/ eller trøstespiser for at kompensere for alle disse følelser.

Sammen kan vi finde frem til den/de virkelige årsager til at du ubevidst spiser uhensigtsmæssigt. Via terapien hjælper jeg dig med at ændre dit fokus væk fra vægten, og finde metoder og værktøjer til en langvarig motivation. Når du føler dig sund, rask og motiveret kommer du i balance og genvinder dermed kontrollen.

Det er vigtigt at du selv tager beslutning om at der er brug for professionel hjælp.
Jeg tror ikke på slankekurer og hurtige genveje, men på livstil- og vaneændringer, hvor alt er, og skal være, tilladt i rette mængder.

Om mig:

Jeg er født i 1964, og har en 4-årig eksamineret Psykoterapeut-uddannelse. Jeg har netop færdiggjort en uddannelse inden for kost & motion, da jeg ønsker at være helhedsorienteret så jeg kan hjælpe dig i alle aspekter.

Jeg har siden 2006 arbejdet fuldtid som privatpraktiserende psykoterapeut. Derudover har jeg mange års arbejdserfaring inden for psykiatrien og misbrug - samt voldsramte kvinder og børn.

Aflysning af tid skal ske senest 24 timer før. Foretrækker du at terapien skal foregå hos dig/jer kører jeg gerne ud.

 

 

Klientudtalelser

Anonym - "Jeg kan VARMT anbefale psykologisk rådgivning hos Ann Sørensen. Hun har givet mig og min familie SÅ MEGET som ingen andre har formået at hjælpe med. Jeg har fået et helt nyt liv, hvor jeg forstår mig selv langt bedre, tør meget mere og har fået meget mere glæde og energi i min hverdag."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere