Annemette Grauballe - Coach, Mentor

Annemette Grauballe

Coach, Mentor

Rødovre

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Life Mastery Coaching 2.250 kr. Aftal tid

Igennem den unikke life mastery coaching-model vil vi sammen finde de svar, du selv ligger inde med, men ikke kan finde vejen til.

Vi vil lave en attraktiv plan, så du kan bevæge dig henimod det, der er det bedste for netop dig.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 16 31

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Life Mastery Coach samt NLP-practitioner og coach med en drøm om, at hjælpe dig til at finde dine svar og agere udfra den du er inderst inde Annemette Grauballe - Coach, Mentor

Beskrivelse

Min baggrund

Som Life Mastery Coach har jeg gennemført 3 uddannelsesmoduler, der handlede om mig og min udvikling, før jeg byggede ovenpå gennem de næste moduler med de coaching-redskaber, som jeg elsker at bruge. Netop fordi jeg på egen krop og sjæl har oplevet, at de virker.


Jeg har desuden en uddannelse som NLP-practitioner og coach, så derfor har jeg en bred vifte af værktøjer, som vi kan tage fat i.


Hvorfor bruge en coach?

Alle kan have brug for støtte i nødvendige forandringsprocesser, så hvis du

 • ikke længere ved, hvad det er, du har lyst til, fordi du har travlt med at opfylde andres behov
 • føler, at du har glemt eller mistet den, du var engang
 • oplever at hænge fast i hændelser, tanker eller personer fra din fortid
 • føler, at du kun lever for dine weekender og ferier
 • har gået med stress-symptomer lidt for længe
 • vil have et liv med mere glæde og nærvær
 • vil have et stærkere selvværd
 • oplever en længsel efter at finde ind til din kerne
 • oplever, at der er noget du skal med dit liv, men du kan ikke komme det nærmere
 • længes efter et liv med mening på et dybere plan

ja, så skal du ikke tøve med at kontakte mig, så vi kan finde ud af, om jeg er den, der skal støtte dig i din proces.


Respekt, åbenhed og kærlig ikke-dømmen

Det vigtigste for mig i mit virke som coach er at møde dig med respekt, åbenhed og kærlig ikke-dømmen. Udgangspunktet for vores samarbejde vil derfor altid være en kort gratis for-samtale eller en skriftlig dialog, for at få afdækket hvilken problematik du ønsker at få min hjælp til at løse. For at du skal få det optimale ud af vores samarbejde, er det nemlig vigtigt, at du har tillid til, at jeg er den, der kan støtte dig i din proces.


Min metode

Gennem den første session finder vi sammen ind til kernen af din problematik, og derefter beslutter vi, hvilken retning og hvilken metode vi vil tage i brug gennem de følgende sessioner.


Jeg tilbyder gerne første session som en walk and talk session, da jeg oplever mange fordele i dette. 


Igennem de vidunderlige coachingredskaber, jeg er blevet trænet i at anvende på min life mastery uddannelse hos Sussanne Wexø, kan jeg hjælpe dig med at få åbnet op til de svar, der gemmer sig i dig. Det er nemlig kun dig, der ved, hvad der er det rigtige for dig, men du kan være faret vild i dig selv eller være gået i stå i din søgen efter svarene.


Når vi har fundet frem til dine svar med hjælp fra bl.a. energiarbejde, NLP og positiv psykologi, lægger vi en overskuelig plan for, hvad de næste vigtige skridt vil være for, at du kan komme i mål med det, du længes efter eller drømmer om.

Klientudtalelser

Jeanne Lund Andersen - "Før sessionen havde jeg næsten stress over ikke at kunne finde et alternativ til mit nuværende job. Mange af mine tanker handlede om, HVOR og HVORDAN finder jeg et nyt job. Nu må dette fokus vige til fordel for at lære at leve i nuet, væk med dumme-stemmen og mere sang. Jeg bliver sgu helt høj! Du gav mig noget helt enestående i går og jeg er langt fra færdig med at fordøje og fatte omfanget af det, du har hjulpet mig med at sætte i gang..."  Læs mere  Læs mindre

Naja Amelung - "Tak for i går. SÅ fint! Det var en meget dejlig oplevelse med dig som coach - og en rigtig god metode. Jeg oplevede at jeg bare ved denne første session fik skabt en klar plan i flere steps for mig selv. Den er både attraktiv og tilgængelig, så jeg har allerede taget de første konkrete skridt. Jeg oplever at du har en meget stærk evne til at holde mig i sporet - så jeg reelt når at skabe udvikling for mig selv - på bare en session. Samtidig mærker jeg hele tiden din empati og stærke evne til at lytte til det som er vigtigt for netop mig. Tusind tak!!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere