Annemarie Schrøder - Psykolog

Annemarie Schrøder

Psykolog

København

Personligt fremmøde

Individuel terapi med rabat ved henvisning 300 kr. Aftal tid

Der gives rabat hvis du har en henvisning fra egen læge.

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Parterapi 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Krop og psyke er to sider af samme sag. Annemarie Schrøder - Psykolog

Beskrivelse

Mit navn er Annemarie Schrøder og jeg er autoriseret psykolog med privat klinik på Islands Brygge.


Jeg tilbyder både individuel terapi og parterapi og har særlig erfaring inden for områder som:
 • Stress, Angst og Depression
 • Krise og Livsændringer
 • Chok og Traume
 • Par- og familieproblematikker
 • Børn og unge
I min klinik kommer der også mennesker, som har problemer med f.eks. spiseforstyrrelser, overvægt, sygdom, smerter og andet, der har gjort livet lidt besværligt.

Det er min overbevisning, at det ikke kun er problemerne, der har betydning, men lige så meget - eller måske i virkeligheden mere - måden vi håndterer dem på. 

For mig er sammenhængen mellem krop og psyke utrolig interessant og vigtig, og min erfaring er, at kan man ikke påvirke via den ene, kan man altid via den anden.


Om mig
Jeg er autoriseret psykolog og desuden uddannet fysioterapeut, yogainstruktør og bachelor i idræt. 

Jeg er uddannet inden for både det fysiske og det psykiske, for jeg betragter krop og psyke som to sider af samme sag - og arbejder også fast som både yoga instruktør og psykolog.

Jeg har i mere end 20 år arbejdet med børn og unge med særlige behov og deres familier og har desuden undervist børn og voksne i idræt og motorik. 


Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan vurdere om jeg kan hjælpe dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.