Annemarie Schrøder - Psykolog

Annemarie Schrøder

Psykolog

København

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Parterapi 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 55 01

89 88 55 01

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Krop og psyke er to sider af samme sag. Annemarie Schrøder - Psykolog

Beskrivelse

Jeg er autoriseret psykolog og desuden uddannet fysioterapeut, yogainstruktør og bachelor i idræt. 

Jeg er meget glad for, at jeg er uddannet inden for både det fysiske og det psykiske, for jeg betragter krop og psyke som to sider af samme sag – og arbejder også fast som både yoga instruktør og psykolog.

Jeg har i 20 år arbejdet med børn og unge med særlige behov og deres familier og har desuden undervist børn og voksne i idræt og motorik. 

Det er min overbevisning, at det ikke kun er problemerne, der har betydning, men lige så meget – eller måske i virkeligheden mere - måden vi håndterer dem på. 

I min klinik på Amager har jeg bl.a. arbejdet med klienter, der har været ramt af depression, stress, angst, krise, overvægt, sygdom og andet, der har gjort livet besværligt.

Kontakt mig endelig for en uforpligtende samtale, så vi sammen kan vurdere om jeg kan hjælpe dig.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.