*Mænd og usikkerhed*

Skrevet d. 2-7-2021 16:35:17 af Pas Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

Mænd og usikkerhed


Som mand kan vi blive usikre over mange ting.


Måske er du usikker over dit parforhold? Hvor står min partner? Elsker hun mig? Synes hun jeg er tiltrækkende? Synes hun jeg er kedelig?


Eller måske er du single og er usikker på om du er har noget at tilbyde kvinder? Og måske er du lidt i tvivl om hvad kvinder egentligt leder efter i fyre? Og om du har det der skal til for at være en god fangst?


Måske er du usikker på hvor du er på vej hen i din karriere eller mangel på samme? Måske er det uvisheden af hvad morgendagen bringer der gør dig usikker? De sociale forventninger til hvordan du burde leve dit liv?


Uanset hvad din usikkerhed drejer sig om, så er måden du håndterer den på altafgørende. Med mindre du tør kigge på den og finde en måde at få den under kontrol, enten selv eller med en som mig, så går den formentligt ikke væk lige foreløbigt. Der ligger noget og lurer under overfladen og det kan være svært selv at se hvad der er roden til usikkerheden.


Så min gave til dig i dette opslag er at invitere dig til at kigge på det der er svært. Alt for tit tyer vi til at "dulme" vores usikkerhed med den ene eller anden ting i usunde mængder.

Det kan eksempelvis være overspringshandlinger, for meget porno/mad/alkohol/sex/indsæt dit "fix".

Vores hjerne vil for alt i verden ikke kigge på det ubehagelige monster, altså usikkerheden, så vi gør alt for at undgå den.


Men fact er, at jo mere du undgår at konfrontere usikkerheden, jo længere tid vil din usikkerhed kapre dig og styre dit liv.


Jeg vil slutte af med et citat jeg selv lever efter og som inspirer til at kigge på det der skal kigges på:


"Du kan ignorere virkeligheden, men du kan ikke ignorere konsekvenserne ved at ignorere virkeligheden"

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.