Vær fri og vær dig selv!

Skrevet d. 10-1-2020 13:54:45 af Zenna Grundtvig - Mentor, Psykoterapeut, Coach, Mentaltræner, Terapeut

DE 30 ROSER - Jeg vil fortælle dig en historie 

Historien jeg fortæller nu handler om hvordan jeg er blevet opdraget til, at ignorerer sociale normer hvis det konflikter med et ønske jeg har (som ikke skader andre vel og mærke) Så, min bror blev kandidat.

Vi sidder og spiser og ønsker ham tillykke og da vi er ved at være færdige med at spise kigger min mor på roserne omkring os og siger til mig og min brors kæreste ’’vil i have roser med hjem? ’’ Jeg reagerer hurtigt med et indenvendigt gisp, og kigger mig omkring, arg ’er det ikke lidt mærkeligt at gøre, tænker jeg’’ Men lige dér, husker jeg den evne jeg som netop min mor altid har haft og som er årsagen til min succes i min forretning – At fokuserer på OG lukke ude hvad andre måske måtte tænke.. Så jeg siger JA!

Både min mor og jeg får en snak med herren der skal til at rydde af og han bliver super glad over at nogen vil have roserne med, han hjælper med at samle dem og spørger om vi også vil have en pose til ? Da vi går derfra, kigger jeg mig lige over skulderen og ser til min overraskelse at andre også er i gang med at tage mod til sig og få blomster med hjem. Så, jeg går derfra med omkring 30 roser og en stolthed over at have gjort præcis det jeg havde lyst til!! Og DÈT er SUCCES for mig !

Og derfor er det lige præcis det folk kommer til mig for! For at skabe et liv som er i overensstemmelse med det de ønsker sig, når de IKKE holder sig tilbage 

 Er du træt af at være dig selv utro? - Hele tiden overskride dine egne grænser med frygt for hvad andre tænker
Vil du være fri og være dig selv FULDT OG HELT? Så ring for tidsbestilling tlf. 93600 900

Jeg ønsker det bedste på din vej i livet.
Zenna

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.