Susanne Weidner - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF

Susanne Weidner

Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF

København V

Personligt fremmøde

Besøg i hjemmet - vejledende pris 900 kr. Aftal tid

Samtaler mellem kl. 8-20 700 kr. Aftal tid

Samtaler efter kl. 20 850 kr. Aftal tid

Samtaler - rabat for studerende, arbejdsløse og pensionister 500 kr. Aftal tid

Supervision 1.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 53 29

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

25 års erfaring med familier med særlige problemstillinger fx ADHD. Rådgivning, træning og korttidsterapi tilbydes. Susanne Weidner - Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Jeg er familieterapeut og har mere end 25 års erfaring i arbejde med børn, unge og familier med almindelige og særlige problemstillinger.

 

Uddannet ved The Kempler Institute of Scandinavia. Psykoterapeut MPF. Speciale i familier med børn og unge med kroniske vanskeligheder, f.eks. som følge af medfødte eller erhvervede hjerneskader.

 

Via tilknytning til Center for Hjerneskade og ADHD-foreningen har jeg specialiseret mig i rådgivning og terapi til familier med børn, unge og voksne med særlige udfordringer som fx. ADHD.

 

I min praksis arbejder jeg med korttidsterapi, træning og rådgivning af såvel den enkelte som hele familien.

 

Rådgivning

At rumme og udvikle et barn med ADHD er ikke noget man er født til – det skal læres. Almindelig opdragelse virker hverken særligt godt eller særligt længe. Som forældre kan man let komme i ubehagelig tvivl om sine evner. Gode råd og misbilligelse fra omgivelserne er som regel ingen hjælp.

 

Indholdet i rådgivningen til den enkelte familie vil afhænge helt af de vanskeligheder, der fylder mest lige nu. Det kan f.eks. være:

 • At sænke konfliktniveauet om eftermiddagen
 • Få bedre morgener
 • Give mere plads til søskende
 • Skabe accept hos den øvrige familie
 • Fastholde virksomme løsninger

 

Du får rådgivning og masser af nyttig viden og vejledning om:

 • Adfærd
 • Konflikthåndtering
 • Træning
 • Impulsstyring
 • Vrede
 • Relationer

 

Strukturredskaber

Det er et vigtigt, og til tider tidskrævende arbejde at finde frem til de rette redskaber. De skal både være effektive og passe ind i familiens øvrige liv. ”Redskaber” kan være alt fra at give klare budskaber, støtte med anerkendelse, belønningssystemer, aftalekontrakter, ugeplaner til karrierevalg.

 

En del af tiden i rådgivningsforløbet vil blive brugt på at finde og tilpasse redskaberne. Fra min side indgår fremstilling af konkrete strukturredskaber, hvor der er behov for det.

 

Uanset rådgivningsforløbets varighed indledes gerne med et besøg hjemme hos familien. At opleve familien i de vante omgivelser giver hurtigere baggrund for en målrettet rådgivning. Herefter kan rådgivningen fortsætte enten i hjemmet eller i min konsultation.

 

Aftentider er muligt.

 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig eller din familie.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere