Rita Knudsen - Psykoterapeut, Supervisor

Rita Knudsen

Psykoterapeut, Supervisor

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Er du stresset eller i krise. Har du brug for akut hjælp. Hos os er der ingen ventetider – vi har altid tid til dig. Kontakt blaabjerghus.dk Rita Knudsen - Psykoterapeut, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg hedder Rita Knudsen, jeg er psykoterapeut MPF.

Jeg er empatisk, åben, anerkendende og autentisk og tager et stort ansvar for de mennesker jeg arbejder med.

Jeg har særlig stor erfaring med: 

 • Stress - behandling
 • Angst og/eller depressionsbehandling
 • Angermanagement
 • Chok/traumebehandling
 • Parforhold, parterapi- og familieterapi
 • Personlighedsforstyrrelse
 • IT- afhængighed
 • Krisehjælp
 • Hjælp til at komme på fode efter en kræftsygdom eller anden kritisk sygdom
 • Anonym misbrug- og afhængighedsbehandling med mulighed for et kort ophold tæt på Henne Strand.
 • konsulent til arbejdsmiljø, strukturændringer, teambuilding og trivselsarbejde.
 • Lederskab, coaching, supervision - individuelt og i grupper.
 • Konflikthåndtering, trivsel og den svære samtale. 
 • Teenageproblemer

 

Jeg tilbyder en helhedsorienteret behandling, hvor der gives hjælp til at krop og sind finder sammen.

Målet med behandlingen er, at du kommer ud af det akutte alarmberedskab, som din krop og dit nervesystem er i, og får ro til en helingsproces.

Vi justerer løbende i fællesskab dit behandlingsforløb.

Et behandlingsforløb er en langsigtet investering i dig selv, i familien, i virksomheden og i samfundet.

Om mig:

Jeg er socialrådgiver og psykoterapeut. Jeg har været freelance siden 2006.

D. 1.1. 2015 startede jeg Blaabjerghus, hvor vi er 4 erfarne psykoterapeuter, der er gået sammen om at tilbyde helhedsorienteret behandling. Vi ønsker blandt andet, at være et alternativ til det etablerede offentlige behandlingssystem, da vi ved, at der findes flere veje til det gode liv. Her kan et ophold ved Vesterhavet kombineret med psykoterapi gøre underværker, se Blaabjerghus.

Jeg er leder af Blaabjerghus, og jeg har 20 års ledererfaring, bl.a. som leder af Socialpsykiatrien i RKSK kommune,  forstander for Familiecenter Dyreby, leder for Alkoholambulatorium og Distriktspsykiatrien i det tidligere Ribe Amt.

Jeg har altid været og er stadig optaget af, hvad der skal til, for at vi mennesker kan fungere i en fortravlet og presset verden, og samtidig bevare os selv på en fri, autentisk, og udviklende måde.

 

 

Klientudtalelser

Anonym lærer - "Jeg var total i krise efter, at et barn i skolen havde reageret med vold. Jeg var i chok, kunne ikke sove, huske alt kørte rundt i hovedet på mig. Efter 3 behandlinger havde jeg fået overblik igen, og jeg kunne igen sove om natten, jeg har fået lyst til klassen igen og ser det igen som en udfordring for mig at klare en svær klasse."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "Da jeg startede i behandling hos Rita havde jeg lidt af angst i mange år, helt fra ?20 års alderen. Jeg turde ikke selv køre bilen hen til hende, min mand, skulle hjælpe ?mig med alt. Jeg tog ikke med til familiefester eller anden komsammen. Jeg turde? ikke køre med min mand, så hele tiden dødsulykker og ambulancer for mig, ?kunne ikke tage med min veninde i butikker. Efter 13 behandlinger kører jeg selv ?til behandlingen, Jeg har deltaget i en lille ferie sammen med min mand på Rømø, ?jeg har turdet selv at gå i en butik. Jeg har nydt at være alene hjemme. Jeg har fået ?et stort overblik, på mine egne destruktive mekanismer, og har fået udviklet min vilje. ?Jeg har fået selvværd og mod til at kæmpe imod min egen selvdestruktivitet"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.