Mette MO

Psykoterapeut, Coach, Mindfulness instruktør

Middelfart, Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale 890 kr. Aftal tid

Samtale med rabat 600 kr. Aftal tid

Rabat til studerende, ledige og folk på overførelsesindkomst

Forløb 5 samtaler 3.999 kr. Aftal tid

Udfordret?

Oplever du, at du er udfordret, fastlåst, ramt eller frustreret? og 

Ønsker du, at opleve tilfredshed, overskud, glæde og ro i dit liv?

Er du klar til, at kigge på din udfordring og vende stærkere tilbage beriget af livet?

Forløb 7 samtaler 5.500 kr. Aftal tid

Find dig selv og mærk dit hjerte

Kender du det, at ville det hele? At det er svært for dig at begrænse dig?

Synes du ikke, at det er godt nok eller tænker du bekymrende tanker? Er du stresset?

Er du den, du er? – Og har du tændt dit lys? Hvordan er din energi?

Er du klar til at finde ind til, hvem du er, hvad du gerne vil og at finde din mission?

Spædbarnsterapi - intro samtaler 2.100 kr. Aftal tid

Spædbarnsterapi for 0-10 år 

Dette er intro til forløb. der består af 2 samtaler med forældrene og udarbejdelse af arbejdspapir og beskrivelse af forløb.

Efterfølgende samtaler koster 700 kroner pr.time


Spædbarnsterapi til dit barn:

at hjælpe og give mere ro og gladere hverdage

har haft en hård start på livet

har oplevet en alvorlig konkret hændelse

har været meget syg/ indlæggelse på hospitalet

hvis moderen i graviditeten har oplevet alvorlige hændelser/chock

når der er skilsmisse, psykisk sygdom eller dødsfald i familien

når der har været store/voldsomme/uforudsete hændelser eller ubalance

når dit barn ikke trives

eller når dit barn bliver betegnet som sårbar, følsom eller særlig sensitiv

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 07 56

89 87 07 56

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale (GoMentor videosession) 890 kr. Aftal tid

Samtale med rabat (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Rabat til studerende, ledige og folk på overførelsesindkomst

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 07 56

89 87 07 56

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Min mission er at løfte og hjælpe mennesker med at åbne deres hjerter og leve det bedste liv på jorden i kærlighed, lys og glæde. Mette MO - Psykoterapeut, Coach, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Mit navn er Mette Olesen og min mission er at løfte og hjælpe mennesker med at åbne deres hjerter og leve det bedste liv på jorden i kærlighed, lys og glæde.


Individuel samtale

Oplever du, at du er udfordret, ramt eller rystet lige nu? – eller hænger du fast og er utålmodig og frustreret?

 

Det kan være en hjælp og et løft at arbejde terapeutisk med din udfordring. Det kan være lige det, der giver dig overskuddet og overblikket igen, hjælper med at holde balance i hverdagen, giver dig indsigten og forståelsen, der gør at du vender tilbage mere kraftfuld, mere afklaret, mere dig.

 

Når der sker store udfordringer og forandringer i livet, har vi brug for at finde os selv – midt i alt det der sker. Det kan være:

  • På jobbet, stresser du på jobbet, skal du nå det hele, vrisser kollegaerne eller skælder chefen ud, jobskifte, jobændringer.
  • Dødsfald og sygdom, påvirker både den ramte og hele familien og kræver ekstra ressourcer af dig.
  • Livsændringer, flytning, skilsmisse, blevet forældre

Ønsker du, at opleve tilfredshed, glæde og ro i dit liv? At genvinde din trivsel og dit overskud - og opleve tilfredsheden og glæden igen, glæden i samværet med familien, kæresten, børnene eller på jobbet sammen med kollegaerne?

 

Og er du klar til, at kigge på din udfordring? Give slip på det, der ikke er godt for dig – og finde ind til DIG og vende 100 gange stærkere tilbage, beriget af livet?

 

Jeg kan garantere dig for, at du vender tilbage med ny viden og indsigter, overblik og stærkere og beriget af livet.

 

Børn og Unge

Spædbarnsterapi

Spædbarnsterapi er til familier med børn mellem 0-10 år. I terapien får dit barn i nærvær, omsorg og meget kærligt fortalt sin historie og forløsning af det der stykker, så barnet får mulighed for at komme videre i sit liv. I jeres familie vil I få mulighed for mere nærvær, samvær på en ny måde og mere sammenhold. det giver en mere rolig og tilfredsstillende hverdag for dit barn og hele familien.

 

Ungesamtaler

Det er muligt at arbejde med helt konkrete temaer/ udfordringer f.eks. problemer i skolen, med kammeraterne, forældrene eller noget helt andet, der fylder.

Få hjælp med det der føles svært i livet, at få vendt dine negative tanker og få øje på alt det du kan og er god til, så du kan blive glad og tilfreds i hverdagen igen.


Familiesamtaler

I dagligdagen kan det være svært at få snakket med hinanden og få snakket ordentligt med hinanden.

Samtaler med hele familien kan være gavnligt f.eks. i forbindelse med store ændringer, flytning, uenigheder og skænderier, grænseoverskridende svigermforældre, dele børn, et udfordret barn. 

 

Kontakt mig ganske uforpligtende og få en kort afklarende samtale på telefonen - og hør hvordan jeg kan hjælpe og løfte dig.


Om mig

Jeg er uddannet Psykoterapeut, Integrativ Energi og Power, medlem af FaDP og Spædbarnsterapeut. Derudover har jeg en specialuddannelse i behandlingsarbejde med omsorgssvigtede børn og unge og har som folkeskolelærer erfaring fra folkeskolen, flygtningeskoler med børn/unge og voksne flygtninge med PTSD samt døgninstitutionsarbejde med børn/unge.

 

Jeg har erfaring fra at arbejde med børn – unge og familier gennem mange år. Jeg kender både børn/unges almindelige udvikling og har erfaring med at arbejde med børn og unge, der er omsorgsvigtede og tidligt skadede, traumatiserede børn og voksne med PTSD samt voksne med psykiatriske diagnoser.

 

Jeg har især erfaring med at arbejde med plejebørn og plejefamilier - både med børnene, de unge, deres egne forældre og plejeforældre og samarbejdet med myndigheder og forvaltninger.

 

Værktøj og metoder

Jeg er uddannet i at bruge forskellige værktøjer og metoder til lige netop at nå, løfte og hjælpe dig med dine udfordringer i dit liv. Jeg anvender blandt andet:

 

Psykoterapi • Coaching • Din Historie • Tegneterapi • Spædbarns terapiens metode til børn/unge og voksne •TFT – Tankefeltsterapi • Mindfulness • Manifestation • Alt er Energi & Der er mere mellem himmel og jord.

 

Klientudtalelser

Heidi de Feuth - "Jeg har igennem terapi oplevet MetteMos evne til at stille skarpt, bruge sit hjerte og sværd, være nærværende og professionel. MetteMo var på den kærligste måde udspørgende og dybdeborende, med spørgsmål der mødte mit indre sårede barn. Jeg fik stor bevidsthed på mig selv og mine mønstre, hvad det er jeg har gjort op igennem hele min barndom, for at passe på mig selv. Jeg fik også øje på hvilke ressourcer, jeg har udviklet, som har været med til at bringe mig derhen, hvor jeg er idag. Jeg fik tilgivet mig selv og mine forældre på smukkeste vis. Det hele foregik i en tryg, let og omsorgsfuld stemning. Jeg er dybt taknemmelig for min session hos MetteMo og anbefaler hende af hjertet?? Heidi de Feuth"  Læs mere  Læs mindre

Lotte Rasmussen, KBH - "Vi kan til enhver tid anbefale Mette til andre, der måtte have behov til hjælp til deres barn. Vi følte os hele vejen igennem i kyndige og trygge hænder. Mettes autentiske personlighed og store engagement gjorde oplevelsen varm og let - på trods af at tunge og triste hændelser skulle gennemleves igen. ”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.