Mette MO

Psykoterapeut, Coach, Mindfulness instruktør, Spædbarnsterapeut, Stressterapeut

Middelfart , Videosamtale

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Samtale med rabat 650 kr. Aftal tid

Rabat til studerende, ledige og folk på overførelsesindkomst

3 samtaler - intropris 1.600 kr. Aftal tid

1. session varer 1½ time

Videosamtaler

Samtale med rabat (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Rabat til studerende, ledige og folk på overførelsesindkomst

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Min mission er at løfte og hjælpe unge mennesker med at åbne deres hjerter og leve det bedste liv på jorden i kærlighed, lys og glæde. Mette MO - Psykoterapeut, Coach, Mindfulness instruktør, Spædbarnsterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Mit navn er MetteMO og min mission er at løfte og hjælpe unge mennesker med at finde dem selv, deres vej for at kunne åbne deres hjerter og leve det bedste liv på jorden i kærlighed, lys og glæde.


Individuel samtale

Kender du det at du ikke synes at du er god nok, klog nok eller smart nok? 

Oplever du at føle dig alene, at skulle klare alting selv og være alene i verden?

Ønsker du at finde dig selv, dit ståsted i verden og være glad i livet?

 

Jeg arbejder med unge, der synes at livet er svært, - frustrerende, næsten umuligt at gøre noget ved. De synes måske ikke, at de er så gode, så dygtige, at det lykkedes helt for dem, at hverdagen er mere grå og frustrerende end glad og sjov.

 

Måske kender du nogle af disse fornemmelser her:

• God nok – synes ikke du er god nok

• Tiltro til at jeg kan dette… mangler tiltro til at du kan dette…

• Tilbageholdende – holder dig tilbage og tør måske ikke rigtig det du allerhelst vil

• Uro – Angst, at der er noget der blokerer indeni dig, når du skal til at gøre noget andet, noget nyt

 

Jeg arbejder også med unge der rigtig gerne vil:

• Finde sig selv

• Blive glade i at være ung i verden

• Finde sin vej og finde ind til sig selv – og ikke føle sig forkert i verden

• Sætte sig fri af sine forældres eller venners meninger og holdninger

 

Når du går ud af min dør, så vil du opleve, at du kan en hel masse mere, at du er en hel masse mere og at DU ER DIG og at verden er åben for dig på din vej, på en rigtig god måde for dig. – såå JA, det nytter noget og det rykker dig på en god måde.

 

Jeg kan hjælpe dig...

Jeg synes, at det er fantastisk at kunne få lov til at hjælpe unge mennesker på vej. Unge der synes livet, vejen, skolen eller forholdet til kammeraterne er svært. For der er SÅ meget at gøre, der er SÅ meget at ”flytte” og der er Så mange muligheder. Og når du er ung, så har du jo hele livet foran dig. -Så oplever du er noget er kørt i hårknude, noget er for surt eller at livet er for svært, så har du muligheden for at ændre på det, at flytte det, at flytte dig.

 

Jeg hjælper unge mennesker gennem terapeutisk samtale og coaching. Det betyder, at vi sammen i samtalen finder ud af hvad er det mon, det drejer sig om, hvad ligger bag, hvad ligger under og de andre der måske også er indblandet i det – hvad er deres rolle og syn på det. Vi undersøger din historie og finder frem til både svære historier, som du måske fortæller dig selv og også dine fantastiske historier – der hvor det rigtigt lykkedes.


Jeg vil introducere dig til forskellige virkningsfulde værktøjer, måder at arbejde på, som letter din vej. Jeg coacher dig til at finde dig selv, dit ståsted og din vej frem. Vi arbejder med nutiden og fremtiden. Hvad er det du ønsker dig? – Og hvordan kommer du derhen? Vi skruer op for din livsgnist, livskvaliteten og din glæde i livet.

 

1.session varer 1½ time og efterfølgende 60 min.

 

Kontakt mig ganske uforpligtende og få en kort afklarende samtale på telefonen

- og hør hvordan jeg kan hjælpe og løfte dig.

 

Om mig - Hvem er MetteMO

Jeg har arbejdet med børn og unge og taget forskellige uddannelser på min vej, og på en eller anden måde hænger de sammen, fletter sig ind i hinanden og de er alle betydningsfulde og har gjort mig til den jeg er i dag.

 

Jeg er uddannet psykoterapeut på Life Academi i Århus, Mindfulness instruktør, Tidlig Traume Terapeut, Stress Mentor og lærer. I dag arbejder jeg i mit eget firma: MetteMO – som terapeut og underviser og kurser. Jeg underviser og deler ud af min viden, fordi jeg synes at det er vigtigt.


Tidligere kunne jeg arbejde i Mange tider, fordi det var meget vigtigt, at det jeg lavede var super perfekt og godt. Så der pressede jeg mig selv – og derfor blev jeg interesseret i hvad stress er – så jeg har taget en uddannelse som stress mentor.

Jeg har en tidligtraume uddannelse, idet jeg har arbejdet med børn og unge, der har haft en meget svær start på livet. Børn der har oplevet forældre med alkohol-, sindslidelse- eller volds problemer, børn der er blevet anbragt på en døgninstitution.


Klientudtalelser

EB - "Terapien har rykket min selvtillid, og troen på at jeg også har et valg og en mening. Den har hjulpet mig til at slappe mere af, og acceptere sider af mig selv, jeg tidligere har haft svært ved. Terapien har givet mig svar på hvorfor og hvordan mine handlemønstre er opstået, og hjulpet mig til at forstå mig selv bedre. Den hjælper mig altid til at få ro på, og skabe et overblik over mine følelser, og beslutninger. Jeg er altid lettet når jeg går fra Mette, og føler mig altid meget velkommen hos hende. Der er ikke noget der er for småt eller stort til at kunne snakke om. "  Læs mere  Læs mindre

Marie - ""Det har givet mig værktøjer, som jeg kan bruge i min hverdag, til at holde mit tankemylder væk, så jeg kan fokusere mere på mig selv og andre ting, som jeg hellere vil bruge min tid på. " "Jeg har lært at give slip på ting, så de ikke fylder så meget". "Jeg har lært at forstå mig selv og dem omkring mig bedre." "Jeg har fået sluppet nogle gamle overbevisninger, som ikke gavnede mig"."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.