Spædbarnsterapi - en hjælp til dit barn

Skrevet d. 3-1-2017 15:11:49 af Mette MO - Psykoterapeut, Coach, Mindfulness instruktør, Spædbarnsterapeut, Stressterapeut

Spædbarnsterapi der varsomt, omsorgsfuldt og kærligt fortæller dit barn sin historie, smerten og glæden og hjælper barnet videre i livet

 

Spædbarnsterapi er til børn der er er udfordret i livet

 

  • giver barnet og familien mere ro og nærvær i hverdagen
  • fortæller barnet sin historie og skaber en sammenhæng i livet
  • italesætter det svære 
  • fokus på alle barnets fantastiske evner og muligheder
  • kan give forløsning af det svære og traumer
  • en hjælp til dit barn

 

Spædbarnsterapi er for børn mellem 0-10 år. Det er en super kort terapi, med mulighed for barnet, at lege bagefter. I legen, - i Sandpaly som er en lille kasse med sand og legetøj, kan banet ligesom lege terapien og dens ord færdige. Terapien italesætter det der har sværet svært, det der trykker i familien.

Når der bliver sat ord på, sker der det at barnet har mulighed for at slippe det svære, det fastlåste opløses og familien har mulighed for at være sammen og snakke sammen på en anden måde. Spædbarnsterapi er en gennembearbejdet metode i teori og praksis.

 

Hvem

Spædbarnsterapi er til børn der har været udsat for alvorlige hændelser, egen sygdom eller familiens sygdom, hospitals indlæggelser, forældrenes skilsmisse, tag .... Store, uforudsete og uforklarlige pludselige hændelser i livet, kan være svære at forstå som barn. Det kan betyde at barnet ikke kan kapere det og derfor bliver urolig, bange, angst, forvirrede og vrede eller at de lukker mere af,bliver mere kede af det. Spædbarnsterapi kan hjælpe barnet der synes at verden er stor og farlig og uoverskuelig, f.eks når barnet er særlig sårbar eller sensitiv.

 

Jeg arbejder med børn mellem 0-10 år

Jeg hjælper og løfter børn

Jeg hjælper forældre og børn i livet

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.