Lotte Hein - Psykoterapeut

Lotte Hein

Psykoterapeut

Værløse

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel samtale 600 kr. Aftal tid

Tilbydes også telefonisk

Individuel samtale med rabat 450 kr. Aftal tid

Rabatten gives til studerende, arbejdsledige, pensionister og folk med lægehenvisning

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 55 00

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

"Har du somme tider svært ved at finde mening i dit liv?" Lotte Hein - Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen til min side.

Jeg tilbyder individuel terapi. Terapi er et samarbejde mellem dig og terapeuten. Ved at få sagt tingene højt og få delt tanker og følelser med en terapeut kan det hjælpe dig med at få større indsigt i hvilke, bevidste eller ubevidste handlingsmønstre, der begrænser eller beriger dig og derved muliggør aktivt at kunne ændre dit liv. 


Årsagen til at søge terapi kan være problemstillinger som kan være svære at tackle alene, det kan være problemer i familien, på arbejdspladsen, sygdom, sorg eller tab.


Du bestemmer selv, hvilke områder vi skal tale om. Ingen problemstillinger er for små - vi taler om det der fylder hos dig.


Jeg har stor erfaring med problemstillinger omhandlende: 

 • Depression

 • sorg/tab

 • Alvorlig sygdom

 • Uhelbredelig Sygdom

 • Angst

 • Komplekse familierelationer

 • Stress

Jeg er terapeut, fordi det er vigtigt for mig at kunne hjælpe andre mennesker. Jeg har oplevet, hvordan man gennem terapi kan afhjælpe store byrder og give hjælp og støtte i kriser. Det at kunne give disse ting til andre mennesker er det, der driver mig.


Min tilgang hviler på oplevelsesorienteret psykoterapi dvs. det der optager dig her og nu. Det kan være tidligere, nutidige eller måske pludseligt opståede problemer. Det kan også være gamle uforklarlige handlemønstre, der spænder ben for dig i hverdagen. Uanset hvor det stammer fra, så kan vi snakke om det og inddrage det i det omfang, som du synes er rigtigt for dig.


Om mig

Til daglig underviser jeg på en sundhedspædagogisk uddannelse ved Københavns universitet.


Tidligere har jeg arbejdet inden for psykiatrisk og somatisk hospitaler og med fysisk handicappede. Desuden har jeg arbejdet som frivillig i Kræftens bekæmpelse med selvhjælpsgrupper, omhandlende sorg og tab.


Ring til mig eller brug henvendelsesboksen "ring mig op" - så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Klientudtalelser

Mette - "Efter en periode med personlige udfordringer valgte jeg at opsøge en terapeut, jeg følte mig fra starten i trygge og rolige rammer. I samtalerne oplevede sig en en professionalisme, men også en meget menneskelig tilgang til mine udfordringer som har gjort det trygt for mig at åbne op."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere