Kerttu Jaakkola - Psykolog

Kerttu Jaakkola

Psykolog

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Kerttu Jaakkola - Psykolog

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv - kontakt support og få hjælp med at finde en anden mentor

 

Jeg har særlig erfaring med at hjælpe i situationer, som virker uoverskuelige /uoverkommelige. I samtaleterapi kan jeg hjælpe dig med at skabe luft over din hverdag, så du igen får overblik og mulighed for at se positivt på tilværelsen. Jeg har desuden erfaring med uhelbredeligt/kronisk syge patienter og deres pårørende til at acceptere deres nye livssituation.

 

  • Langtidssygemeldte
  • Kronisk syge og pårørende
  • Sclerosepatienter
  • Senfølger af sygdom
  • Udredning af angst og depression
  • Stress
  • Angst
  • Ensomhed
  • Skilsmisse

 

Jeg har en specialinteresse og kunnen indenfor fobier såsom flyskræk, panikangst og eksamensangst. Der findes en effektiv behandlingsform mod disse hvor du mærker en forbedret livsstandard efter 5-10 samtaler, så tøv ikke med at tage kontakt allerede idag. 

Jeg tilbyder også online konsultationer – det kan især være godt for dig der har svært ved at overskue at forlade dine trygge omgivelser derhjemme.

 

Om mig:

Jeg er nordisk af oprindelse, uddannet cand.psych. i Danmark og har arbejdet en del i Norge, bl.a. med udredning og sagkundig vurdering af langtidssygemeldte. Derudover har jeg erfaring fra Scleroseforeningen.

I mit arbejde følger jeg de fagetiske principper for nordiske psykologer.

Kontakt mig gerne for tidsbestilling eller yderlige spørgsmål.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere