Katja Rose

Psykolog, Coach, Psykoterapeut

Gentofte

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 1.100 kr. Aftal tid

Individuel samtale - studerende/jobsøgende 950 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Katja Rose - Psykolog, Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Er du kørt fast, og oplever du, at du gentager de samme mønstre?

Ønsker du forandring men har svært ved at finde motivationen?

Kan du ikke længere finde arbejdsglæden eller ønsker du udvikling inden for job og karriere?

Eller er du stødt på modstand i form at stress, tab, krise eller andet?


Baggrunden for din henvendelse kan være mange ting. Måske er det stress, en krise eller ubalance mellem dit arbejde og private liv, du er fastlåst i. Eller du har behov for at sætte skub i din personlige udvikling, måske fordi der er nogle mønstre og problemer i dit liv, der gentager sig. Det kan også være, du har nået et vendepunkt på arbejdet eller privat, som kræver fokus nu og her.

Mit navn er Katja Rose. Jeg er psykolog, certificeret coach og eksistentiel psykoterapeut. Jeg er medlem af Dansk Psykologforening.

Jeg tilbyder individuelle samtaler, terapi og coaching til dig som privat person. Eller coaching, sparring og rådgivning til dig som leder eller medarbejder.


Jeg har særlig erfaring med terapeutiske forløb og coaching inden for problemstillinger som

 • Job og karriere
 • Work/life balance
 • Stress
 • Personlig udvikling
 • Eksistentielle problemstillinger
 • Livsændringer
 • Lavt selvværd
 • Grænsesætning
 • Manglende motivation
 • Depression
 • Sorg og tab
 • Angst
 • Særligt sensitive personer


Job og ledelse

Leder-coaching og ledelsessparring tilbyder jeg dig, der ønsker at skabe klarhed og opnå indsigt til for eksempel at klare svære beslutninger i relation til medarbejdere og organisationen.

Medarbejder og team udvikling tilbyder jeg som gruppeforløb og –coachinger, der typisk handler om samarbejde og opbyggelse af teamidentitet.

Jeg afholder workshops og undervisning, hvor jeg bruger Enneagrammet som redskab, fordi det meget præcist belyser forskellige personlighedstyper - og man derfor kan opnå stor indsigt i medarbejdere og organisationen.


Metode

Mit udgangspunkt som coach og terapeut er altid dine behov og din unikke situation. Vi arbejder målrettet med de udfordringer, du møder i livet. Det er således altid din problemstilling, der styrer, hvordan samtalen udvikler sig.

Jeg tager udgangspunkt i det, der opstår i samtalen – i nuet. I nogle tilfælde får samtalen et terapeutisk præg, fordi der kan være behov for at se tilbage i tiden og bryde mønstre. Andre gange er fokus rettet mod fremtiden, hvor coachingværktøjer er meget effektive.

Jeg støtter dig i dit udviklingsforløb, med stor respekt for dig som person og for dit liv – men det er dit ansvar at opnå den ønskede udvikling.

_____________________________________________________________________

Du er altid velkommen til at kontakte mig med dine spørgsmål pr. mail eller telefon.

Du kan også forespørge på tider med det samme -  det er som oftest muligt at få en tid indenfor 1 - 2 uger.

Jeg har aftenåbent to dage om ugen (typisk tirsdag og torsdag). Til aftentider kan ventetiden være op til 2 - 3 uger.

 

Klientudtalelser

Mand, 46 år - ""Da jeg først kom hos Katja, var jeg hårdt presset i min arbejdssituation. Jeg havde længe ikke trivedes, følte slet ikke at jeg slog til, og jeg oplevede søvnproblemer og hovedpiner. Jeg forstod ikke, hvorfor jeg ikke lykkes, når jeg nu arbejdede så hårdt. Troede blot det var pga. for mange opgaver og for lidt tid. Katja fik i første omgang "rejst mig op" igen. Fik mig til at indse hvilken situation jeg stod i og hvorfor netop jeg reagerede som jeg gjorde. Gennem samtaler med Katja fik jeg en række erkendelser om mig selv - næsten aha-oplevelser, som gjorde jeg ikke bare bedre forstod mig selv, men fik et godt grundlag, at begynde at ændre på min arbejdssituation og også mit privatliv. Jeg fik en forståelse og styrke til at begynde virkeligt at ændre på grundlæggende ting i mit liv, som hvordan jeg ser mig selv ift. et job, hvilke prioriteringer jeg har over for min familie, og mig selv. Mit meget ringe selvværd er blevet styrket - og bliver det forsat. Mine besøg hos Katja er altid kendetegnende ved, at jeg får ny energi, bliver i bedre humør og får større gå-på-mod. Sessionerne foregår som en dialog, og jeg får altid noget med hjem - nogle gange noget overraskende. Ind imellem får jeg små hjemmeopgaver for. De er som regel både sjove og virksomme - også selv om jeg ikke altid lykkes med dem. Katja er professionel i sit arbejde. Jeg føler mig altid tryg sammen med Katja og hendes engagement er smittende - jeg fik troen på, at jeg kunne lave om på min situation og især - mig selv. Katja har min fulde tillid - og jeg betror hende med at hjælpe mig med at forme min fremtid.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 27 år - ""Hver eneste gang man kommer ud af Katjas dør, er man mere let og har fået endnu flere værktøjer til at håndtere hverdagen med. Katja er utrolig skarp og skal ikke bruge mange øjeblikke til at forstå ens problemer og komme med utrolig indsigtsfuld og konstruktiv feedback. Jeg er god til at stille mig selv indsigtsfulde spørgsmål, som ofte er den hjælp en psykolog værdigfuldt bidrager med. Derfor ledte jeg efter noget mere end en psykolog. Jeg ønskede én at sparre mine problemer med, som i højere grad ville foreslå og bidrage med løsningsforslag til problemerne frem for "kun" at komme med ledende spørgsmål. Jeg kom altså til Katja i håb om at kunne få professionel indsigt på dybde med psykolog og samtidig med alle fordelene ved en god coach. Katja har levet op til alle mine forventninger og mere til. Jeg har ændret vaner, jeg var ked af. Katja har lært mig at acceptere sider af mig selv, som jeg før uden succes prøvede at lave om på. I stedet har hun forslået løsninger, som er "skræddersyet" til min personlighed, og som derfor virker i det lange løb. Vigtigst af alt har jeg opnået de store mål, som jeg i første omgang kom ind af døren hos Katja for at få hjælp til. Med Katja får man sparring, indsigtsfulde råd og værktøjer, man altid vil vende tilbage til igen og igen også efter endt forløb. Tusind tak Katja.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 31 år - "Jeg startede hos Katja, fordi jeg gik ned med stress. Mit arbejde gav mig 10 sessions for at kunne vende tilbage til arbejdet. Det blev starten på et fantastisk livsændrende forløb, hvor jeg selv har valgt at fortsætte længe efter de 10 sessions var afsluttet. Katja har hjulpet mig med alle områder af mit liv og forbedret dem alle. Jeg har fået et rigere liv via den forståelse og accept jeg har fået af mig selv. Jeg har fået højere selvværd og selvindsigt. Det har betydet at jeg har truffet bedre og sundere valg omkring familie, venner, karriere og kærlighed. Katjas kombination af coaching og terapi betyder at jeg efter hver eneste session er taget derfra og har følt mig rustet til at håndtere de udfordringer jeg har stået overfor - om det så drejer sig om en indadrettet følelse eller en konkret udfordring, eksempelvis på arbejdet eller i en personlig relation. Katja skaber et trygt miljø, hvor jeg altid føler mig afslappet, hørt og forstået. Jeg har anbefalet Katja til flere og jeg vil anbefale hende til enhver, som ønsker at forbedre sit liv om end bare inden for et enkelt område eller i alle livets aspekter. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 40 år - "Er du i tvivl om, hvem der skal hjælpe dig videre, når det hele går i hårdknude? Så kan jeg kun på det varmeste anbefale et forløb hos Katja Rose. Hun forstår med sit empatiske og sin engagerede personlighed at lytte, udfordre og lede dig på vej. Altid med udgangspunkt i der, hvor du selv befinder dig. Hun har en stærk faglighed og en personlig professionalisme, der gør det nemt at slappe af og give slip. Katjas kobling som både psykolog og coach er ganske unik og er en af grundene til, at jeg efter 10 år stadig kommer hos hende. Der er ingen tvivl om, at Katja Rose igennem årene været en uvurderlig hjælp og sparringspartner for mig. Hun har hjulpet mig i kritiske stunder og været med til at definere både mine personlige og professionelle udfordringer, så jeg i dag fremstår som et mere helt menneske."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 41 år - ""I mit forløb har det været en stor styrke, at Katja både er psykolog og coach. Det gør, at samtalerne får retning og mål, så vi begge er bevidste om, hvad det er vi arbejder med i øjeblikket. Hvor fokus er. Vi taler også om, hvor vi / jeg er kommet til og hvad der skal være i centrum fremadrettet. Det er trygt at mærke, at Katja har en plan - især hvis ikke man selv har een. Og det havde jeg ikke. Jeg oplever at blive udfordret uden at det bliver for meget, og jeg havde ikke drømt om at være hvor jeg er i dag efter bare 12-14 møder.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 28 år - ""Det at åbne sig op og tale om sine problemer med en person man ikke kender, kan være meget grænseoverskridende, men hos Katja følte jeg mig tryg med det samme. Da jeg startede hos hende var det med et lavt selvværd og manglende tro på mig selv. Jeg var plaget af angst, som i mange år havde overtaget styring i min hverdag. Nu har Katja, via gode konkrete opgaver og de rette spørgsmål, formået at ændre mit syn på mig selv og har herigennem lært mig at acceptere den jeg er. Hun har også lært mig, at forstå min angst, så den ikke længere hæmmer mig. Herudover var jeg endt i et arbejdspres der resulterede i en stresssygemelding. Denne meget svære periode hjalp Katja mig igennem, og jeg mener helt oprigtigt at jeg ikke var kommet så godt og forholdsvist hurtigt igennem det uden hende. Hun har gjort en kæmpe forskel for mig, så det har uden tvivl været et af mine livs bedste beslutninger, at gå hos Katja. Jeg kan på det varmeste anbefale hende.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.