Jeanette Søm Munk

Psykoterapeut, Gestaltterapeut

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er især meget nysgerrig på netop din historie. Hvilke livsfaktorer har været med til at forme dig til den person du er i dag. Jeanette Søm Munk - Psykoterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt support, hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

 

Ligesom vi laver hovedrengøring hjemme i vores hjem, så er en hovedrengøring af sindet lige så vigtigt. I vores sind kan der ligge meget gammelt ”støv” som er groet helt fast. For at frigøre støvet kan samtaleterapi være en ide.

 

Under terapien vil jeg hjælpe dig med at skærpe din opmærksomhed på dine livsfaktorer. 

 

Du sætter dagsordenen, det er altså dig der bestemmer, hvad vi skal tale om.

Hvad fylder i dit liv, dit sind lige nu?

Hvis fortiden har betydning for nutiden, vil vi skrue tiden tilbage til din ungdom eller barndom.

Meget tidligt her i livet lærte vi at forsvare os mod de mere rå sider her i livet. Det var nødvendigt for os for at overleve. Disse forsvarsmekanismer kan være knap så sunde at gøre brug af som ung/voksen. Ja, faktisk kan disse forsvar hæmme dig i at leve det liv, du egentligt ønsker. I terapien hos mig vil vi arbejde med at få gjort de mindre sunde mekanismer til sunde.

 

  • Det kan være, du oplever, at du har udfordringer med at indgå i sociale relationer
  • Eller måske har en sorg inden i dig, som du har brug for at få behandlet
  • Måske har du en tendens til at måle dig meget med andre
  • Måske er du adopteret og oplever en tomhed, sorg og en grundlæggende angst for at miste,  som kan være svær at sætte ord på

 

Alle er vi unikke mennesker, som hver kommer fra en baggrund, der har formet os til de personligheder, vi er i dag. Jeg er meget nysgerrig på netop din historie. Hvilke livsfaktorer har formet dig til den, du er i dag, og hvad kan vi sammen gøre for at forbedre din livskvalitet.

 

Jeg vil sammen med dig være nysgerrig, undrende og imødekommende, med den bevidsthed du kommer i kontakt med, under en session med mig.

 

Lidt om mig:

Jeg hedder Jeanette og er 45 år og er uddannet gestaltterapeut, som er en gren indenfor psykoterapi. Tidligere har jeg arbejdet som social- og sundhedshjælper samt pædagog. Jeg arbejdede i 16 år med aldersgruppen 0 – 6 år. Primært indenfor normalområdet, men har også arbejdet med børn med særlige behov.

Mit nuværende job består i at være psykoterapeut i min egen praksis.

 

Jeg er gift, og sammen har min mand og jeg en datter på 3 1/2 år.

 

Terapien vil finde sted i Valby, på Carl Langes Vej 70, 2500 Valby, v/Danshøj Station.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.