Jeanette Søm Munk - Psykoterapeut, Gestaltterapeut

Jeanette Søm Munk

Psykoterapeut, Gestaltterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg er især meget nysgerrig på netop din historie. Hvilke livsfaktorer har været med til at forme dig til den person du er i dag. Jeanette Søm Munk - Psykoterapeut, Gestaltterapeut

Beskrivelse

denne mentor har ikke længere en aktiv profil - kontakt support, hvis du har brug for hjælp med at finde en anden.

 

Ligesom vi laver hovedrengøring hjemme i vores hjem, så er en hovedrengøring af sindet lige så vigtigt. I vores sind kan der ligge meget gammelt ”støv” som er groet helt fast. For at frigøre støvet kan samtaleterapi være en ide.

 

Under terapien vil jeg hjælpe dig med at skærpe din opmærksomhed på dine livsfaktorer. 

 

Du sætter dagsordenen, det er altså dig der bestemmer, hvad vi skal tale om.

Hvad fylder i dit liv, dit sind lige nu?

Hvis fortiden har betydning for nutiden, vil vi skrue tiden tilbage til din ungdom eller barndom.

Meget tidligt her i livet lærte vi at forsvare os mod de mere rå sider her i livet. Det var nødvendigt for os for at overleve. Disse forsvarsmekanismer kan være knap så sunde at gøre brug af som ung/voksen. Ja, faktisk kan disse forsvar hæmme dig i at leve det liv, du egentligt ønsker. I terapien hos mig vil vi arbejde med at få gjort de mindre sunde mekanismer til sunde.

 

  • Det kan være, du oplever, at du har udfordringer med at indgå i sociale relationer
  • Eller måske har en sorg inden i dig, som du har brug for at få behandlet
  • Måske har du en tendens til at måle dig meget med andre
  • Måske er du adopteret og oplever en tomhed, sorg og en grundlæggende angst for at miste,  som kan være svær at sætte ord på

 

Alle er vi unikke mennesker, som hver kommer fra en baggrund, der har formet os til de personligheder, vi er i dag. Jeg er meget nysgerrig på netop din historie. Hvilke livsfaktorer har formet dig til den, du er i dag, og hvad kan vi sammen gøre for at forbedre din livskvalitet.

 

Jeg vil sammen med dig være nysgerrig, undrende og imødekommende, med den bevidsthed du kommer i kontakt med, under en session med mig.

 

Lidt om mig:

Jeg hedder Jeanette og er 45 år og er uddannet gestaltterapeut, som er en gren indenfor psykoterapi. Tidligere har jeg arbejdet som social- og sundhedshjælper samt pædagog. Jeg arbejdede i 16 år med aldersgruppen 0 – 6 år. Primært indenfor normalområdet, men har også arbejdet med børn med særlige behov.

Mit nuværende job består i at være psykoterapeut i min egen praksis.

 

Jeg er gift, og sammen har min mand og jeg en datter på 3 1/2 år.

 

Terapien vil finde sted i Valby, på Carl Langes Vej 70, 2500 Valby, v/Danshøj Station.

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.