500 kr for en terapisession

Skrevet d. 14-12-2017 10:34:42 af Jeanette Søm Munk - Psykoterapeut, GestaltterapeutJulen er hjerternes fest. I den anledning tilbyder jeg en times terapisession for kun 500 kr. Normalpris 700 kr.


Tilbuddet gælder indtil 2018. Du kan dog godt vente med at bruge rabatsessionen til 2018, du skal blot have købt den i 2017.


Hvad fylder i dit liv lige nu og her?

Måske er det selve juleaften, du går og har nogle bekymringer om, eller andre arrangementer i juledagene.


Måske ved du godt inderst inde, at juleaften ikke bliver som du ønsker, fordi der er flere, der skal tages hensyn til. Og måske netop i år skal juleaften ikke fejeres i dit hjem, hvilket kan betyde, at du ikke har så meget medbestemmelse.

Jeg er sikker på, at der er mange, der bliver nødt til at ”sluge op til flere kameler”, når vi når frem til juleaften og juledagene.

Mange har en mening og et ønske om, hvorledes julen skal tilbringes og fejres.


Rør blot ikke ved min gamle jul”, som Peter Faber skriver. For mange betyder julen noget specielt, og det er vigtigt, at der ikke bliver lavet om på denne tradition. Det er vigtigt, at det er de samme ting og aktiviteter, der praktiseres.


Det kan også være, det er noget helt andet der fylder i dit liv her og nu. Et år går snart på hæld, et nyt år nærmer sig. Overgangen til et nyt år kan sætte godt gang i tankerne. Mange gør status over det forgangne år.


Hvad var godt, hvad var mindre godt?


Hvilke ønsker fik du opfyldt?

Hvilke ønsker har du for 2018?

Hvilke projekter fik du sat i proces og måske endda kørt i mål?

Hos mig er der ”højt til loftet”. Du sætter dagsordenen, du bestemmer, hvad vi skal tale om. Jeg vil møde dig der, hvor du er lige nu i dit liv. Jeg vil være nysgerrig og have respekt for dig som det menneske, du er.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.