Hanne Pedersen - Psykoterapeut

Hanne Pedersen

Psykoterapeut

4 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Der kan opstår hændelser, der ryster os, så vi mister fodfæstet. Det kan være sorg, tab, stress, udbrændthed, afmagt, depression, tvivl eller frustration. Hanne Pedersen - Psykoterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Mange søger terapi fordi de ønsker en forandring til det bedre. Nogle gange er det et meget konkret emne der presser sig på, og andre gange mærker de måske bare at tingene ikke helt er, som de ønsker.

 

Psykoterapi er for dig, der ønsker dig:

 • Øget bevidsthed om den du er.
 • Mere livsglæde gennem større selvindsigt.
 • At bryde gamle mønstre – og få nye gode vaner.
 • Nærværende støtte i vanskelige situationer.
 • En fortrolig samtalepartner du kan tale med, når det er svært.

 

Parterapi er for jer, der har lyst til forandring sammen:

Overvejer I at gå fra hinanden, fordi I føler, I taler forbi hinanden hele tiden? Det kræver meget energi, hele tiden at være "kampklar". Måske ønsker I forandring fordi:

 • I kommunikerer dårligt, skændes meget og bebrejder hinanden konstant
 • I er uenige om basale ting i livet.
 • I mangler kontakt og nærvær med hinanden.
 • Evt. utroskab/jalousi
 • I mangler sex/intimitet
 • I mangler at kunne samarbejde.
 • Har forskelligt syn på børneopdragelse.

For at få genopbygget forholdet, kan I lære at tale med og møde hinanden på en konstruktiv og ligeværdig måde. Forstå, at der kan være nogle gamle sår, som kan være årsag til, at I ikke altid reagerer rationelt.

 

Har du/I lyst til forandring, så kontakt mig ganske uforpligtende og hør hvordan jeg kan hjælpe dig/jer.

 

Du kan se flere af mine erfaringsområder under ”biografi” - og læse mere herunder om Depression, Spiseforstyrrelser og Incest/Overgreb, som jeg har særlig erfaring med.

 

Depression

Depression er efterhånden udråbt til at være en "folkesygdom," en diagnose mange har fået og ofte sammen med en recept på "lykkepiller" eller anden medicin.

 

Det kan selvfølgelig være en udvej lige her og nu, men de underliggende følelser, der ofte er årsag til, at vi bliver depressive, triste, trætte, sorgfyldte osv, vil stadig være der.

 • Vil du gerne finde ud af, hvornår denne tilstand kom ind i dit liv?
 • Vil du gerne af med den, og finde en ny og mere behagelig måde at være i livet på?
 • Så kan jeg på nænsom vis hjælpe dig, og i det tempo, der er rigtigt for dig.

Jeg kan hjælpe dig med at finde din egen selvkærlighed, dit selvværd og din selvtilfredshed så du kan leve livet på en fredfyldt og behagelig måde.

 

Spiseforstyrrelser/overspisning

 • Er du en af de mange, hvor vægten farer op og ned, igen og igen?
 • Hvor maden er blevet en ven og en fjende på samme tid?
 • Bruger du mad som trøst eller flugt fra negative følelser som stress, frustrationer, angst, sorg, vrede eller ensomhed?

Det at spise bliver for nogle brugt til at undertrykke og dulme følelser, og måske endda en måde at overleve på. Men på grund af skammen, oplevelsen af ikke at kunne kontrollere mængden af indtag og den efterfølgende overvægt, ender det med at blive det egentlige problem.

 

Det kan være svært selv at håndtere en spiseforstyrrelse, da det ofte er forbundet med skam og skyld, og du i stedet bruger energien på at skælde dig selv ud.

 

I tæt samarbejde kan vi finde de bagvedliggende følelser, der kan være årsag til din overvægt og afhængighed af mad. Du vil får mere energi til at finde ud af, hvad der er rigtigt for dig, i ønsket om et vægttab og derigennem forbedring af din livskvalitet.

 

Senfølger af incest og overgreb

At være ramt af incest eller andre seksuelle overgreb giver ofte nogle dybe ar, som kan påvirke både krop og sjæl. Ar, der kan gøre livet svært at leve, og medføre en generel forringet livskvalitet.

De psykiske, følelsesmæssige og sociale problemer, der kan opstå som følge af seksuelle overgreb og de øvrige opvækstforhold, kaldes senfølger og kan fx være:

 • Skam og skyldfølelse.
 • Dyb indre ensomhedsfølelse.
 • Frygt for intim kontakt og seksuelle problemer.
 • Selvdestruktiv tankegang og adfærd f.eks. spiseforstyrrelse, selvbeskadigelse, prostitution, stof-og    alkoholmisbrug og selvmordsforsøg.

Om mig

Jeg er uddannet Essentiel Integrativ Psykoterapeut og Chok Release Master. Derudover arbejder jeg med senhjerneskadede voksne, og psykisk/fysiske handicappede voksne. I min fritid er jeg tilknyttet Frivilligcenter Silkeborg

 

Der kan meldes afbud på tlf eller mail. Melder du afbud mindre en 24 timer før, betales fuld pris.

Klientudtalelser

Samir - "Da jeg startede ved Hanne havde jeg meget svært ved at italesætte mine frustrationer. Jeg lukkede problemerne inde i mig selv og gav det lov til at hobe sig op…  Hanne har gennem samtaler, fået mig til at sætte egne ord på hvad problemerne kunne være. Hvorved jeg fik en bedre forståelse for mine reaktioner, så jeg har kunne reagere, før  problemerne blev for store. Hilsen Samir"  Læs mere  Læs mindre

Thomas - " Hanne har været en god støtte i en svær tid i mit liv hvor jeg var kørt fast i hverdagens udfordringer. Hun har hjulpet mig med mine personlige problemer så jeg kunne komme videre i livet. Det er rart at have en at dele sine følelser og tanker med."  Læs mere  Læs mindre

Tommy - "Hej Hanne. Nu håber jeg, at jeg har forstået det korrekt, at jeg godt bare kan skrive til dig og du så ligger det ind? Jeg opsøgte Hanne da jeg i en periode var kommet ind i en ond cirkel, med skyld og dårlig samvittighed overfor familien, arbejdet mv fordi jeg aldrig følte mig nok tilstede nogen steder. Hanne hjalp mig i perioden til at finde fokus og lære at finde ro til, at jeg ikke kunne klare alt hvad jeg ville. Hanne lærte mig også, at jeg skal tale om tingene og give mig selv ro når jeg behøvede den. Samtidig hjalp hun mig til at forstå, at nuværende udfordringer i livet kan skyldes episoder eller andre forhold fra tidligere i livet. Hun var en enorm støtte i perioden og hjalp mig godt på vej, hvorfor jeg også opsøgte hende igen et par år efter da jeg mærkede at det dårlige mønster var på vej ind i mit liv igen. Endnu engang var Hanne en enorm støtte og jeg fandt denne gang hurtigere ro og bruger stadig redskaberne vi arbejdede med. Hilsen Tommy"  Læs mere  Læs mindre

Karl - "Det ser så let ud når en person er rigtig dygtig til noget...Men det er jo netop fordi hun er dygtig. Sådan en er Hanne når det gælder dit sind og helbreds ve og vel. Hanne er hende der får dig igennem dit livs krise og får dig ud som en stærkere person. Giv dig selv den største gave... giv dig selv Hanne´s hjælp. Mvh Karl"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere