Hanneliva Parvine - Coach, Business coach, ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

Hanneliva Parvine

Coach, Business coach, ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

Grenå , Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Nytårsretreat på Djursland uge 2 i2022 6.000 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching-forløb 10 sessioner (GoMentor videosession) 8.000 kr. Aftal tid

Find dit sjælskald (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Psykoterapi (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Læsning af din livssituation (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Psykoterapi-forløb 10 sessioner (GoMentor videosession) 8.000 kr. Aftal tid

Afklaring af din arbejdssituation (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er spirituel mentor og hjælper kvinder midt i livet med at finde deres sjælskald gennem coaching, psykoterapi og clairvoyance. Hanneliva Parvine - Coach, Business coach, ID psykoterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Sådan kommer du videre i livet.

Hvis du oplever uro, rastløs, følelsesløshed og/eller stress og ikke kan finde hoved og hale i, hvordan du skal komme videre i dit liv, så er det en sund reaktion på noget usundt.

Måske du står i en stor livskrise, forsøger at undgå den eller er kommet om på den anden side. Under alle omstændigheder handler det om, at du har brug for en ny retning i dit liv.

Jeg kan hjælpe dig med processen fra at være i et overlevelses-mood til at komme ned i din krop og mærke, hvad dit hjerte banker for, komme op igen, få ny energi og mere meningsfyldt indhold på dit liv og mod til at gå efter dit drømmeliv.

Du får helt konkrete værktøjer til, hvordan du kan slappe bedre af, undgå tankemylder, sove bedre og mærke din krop. Jeg kan lære dig metoder hvordan, du bedre kan styre dine tanker og dine følelser, hvordan du får bedre kontakt til din krop og kommunikerer med dit hjerte. Derved vil du få genskabt kontakten til dit hjerte og din intuition og begynde at tage nye valg ikke ud fra dit hoved men med dit hjerte. Dette vil skabe klarhed og overblik og nye løsninger vil vise sig.

Når du finder ud af, hvad dine værdier er og begynder at leve ud fra disse, vil du opleve at få større overskud og glæde i dit liv. Når du har mere retning på, hvad du vil med dit liv, vil du gøre en større forskel for andre mennesker, og dit liv vil føles meget mere meningsfyldt. 

 

Coaching, psykoterapi og clairvoyance.

Mit valg af metoder hænger helt sammen med, hvem du er, og hvad du har brug for af hjælp. 

Med udgangspunkt i din udfordring laver jeg ofte en blanding af coaching, terapi og clairvoyance, sommetider blandet med mindfulness-øvelser, afhængigt af dine ønsker og behov.

I sessionerne lægger jeg vægt på, at du kommer ned i din krop og får hjertekontakt, da det er dit hjerte og din krop, som gemmer på svar på dine udfordringer. Lytter du til dit hoved, kommer du i kontakt med dit ego, den indre kritiker og dit kontrolgen. Går du ned i hjertet vil du få nogle andre svar på dine udfordringer.

Jeg tilbyder coaching og terapi enten online eller i Grenå. 


Om Hanneliva Parvine

Jeg har den evne at være meget praktisk orienteret og målrettet samtidigt med, at jeg orienterer mig ud fra et holistiske og spirituelt perspektiv. Jeg plejer at sige, at jeg har god kontakt til himlen samtidigt med, at jeg har begge ben på jorden.

Flere gange i mit liv har jeg flyttet og lavet karriereskifte, så jeg kender rigtig godt til processen fra at være i vildrede til at have en klar retning på sit liv - og alle de overvejelser, undskyldningerne og forhindringer, som er på denne vej.

Jeg har selv gået vejen fra stress og hamsterhjul til i dag at leve et liv i overensstemmelse med mit hjerte og det, jeg brænder for. 

Ved siden af at tilbyde 1:1 sessioner holder jeg også foredrag, workshops og retreats, som alle handler om, hvordan du kommer videre i dit liv og finder hjem til dig selv.

Hos mig finder du stor rummelighed, omsorg og humor.

Du er altid meget velkommen. 

Klientudtalelser

Maibritt - "Jeg blev meget rørt og kunne se mig selv med helt nye øjne, hun fik mig op i helikopteren så jeg kunne se hvad vej der ville være godt for mig at vælge. Sidder med en føles af jeg nok skal komme i mål med de ting der er mening jeg skal/kan i det her liv. Føler den tunge taske er tager af min skulder, så der kan komme en ny, hvor i der kan komme mange nye oplevelser som er de rigtig for mig."  Læs mere  Læs mindre

Ciano Thorning - "HanneLiva ramte rigtig på så mange punkter, man som mand måske har tendens til at lukke ned for. Mange ting jeg kunne nikke genkendende til og ting at arbejde mere med. Jeg kan kun anbefale dette og få åbnet op."  Læs mere  Læs mindre

Else Marie - "Jeg lever i dag et helt andet liv end for bare 5 år siden - i større overensstemmelse med mine værdier, og hvad jeg virkelig brænder for. "  Læs mere  Læs mindre

Susanne - "I Hanneslivas selskab kan jeg være mig selv. Her er plads til at jeg kan sige og mene lige det jeg synes uden at skulle tage særlige hensyn til, hvad folk tænker om min interesse for spiritualitet."  Læs mere  Læs mindre

Irene Nielsen - "Hanneliva spotter hurtigt hver enkelt klients potentiale og støtter derefter på en blid og nænsom måde med praktiske øvelser og visualiseringer. Jeg fik mange aha-oplevelser og indsigter. "  Læs mere  Læs mindre

Mia - "Hanneliva har ikke svarene på, hvordan netop du kan komme tættere på din sjæl og hvad der er vigtigt for dig i livet, men hendes spørgsmål og metoder gør dig i stand til selv at reflektere og finde de rigtige svar for dig. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.