Gerda Beck - Psykoterapeut, Parterapeut, Kropsterapeut, Supervisor

Gerda Beck

Psykoterapeut, Parterapeut, Kropsterapeut, Supervisor

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Psykoterapi, Parterapi for mere selvværd, gnist og glæde i dit liv og parforhold Gerda Beck - Psykoterapeut, Parterapeut, Kropsterapeut, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Velkommen til Psykoterapeut og Parterapeut  Gerda Beck
Klinikadresse: Njalsgade 17 B, 4. sal, 2300 Kbh S (Islands Brygge)

 

Psykoterapi - individuel terapi 

kan hjælpe, når din livskvalitet overskygges af f.eks. dårligt selvværd, depression, angst, stress, problemer med relationer eller dit parforhold. Jeg er nærværende og anderkendende til stede sammen med dig, ligesom jeg sætter skub i din udvikling og løsning af dine problemer. Metoder: samtaleterapi, jeg-støttende ressourcegivende kropsterapi og gestaltterapi. Da alle mennesker er forskellige, tilpasser jeg de metoder, der passer lige præcis til dig. 

 

Parterapi

Når I skændes i stedet for at have en positiv konfliktløsende dialog, eller hvis I er endt med at have iskold tavshed og afstand til hinanden. Hvis i hver især føler Jer sårede og ikke lyttet til af den anden, så I heller ikke selv kan lytte, hvilket kan ende med at i beskylder hinanden for at være skyld i Jeres fastlåste problemer. Så er magtkampen i gang. Ligesom sammenbragte børn både kan volde glæde, men også problemer. Parterapi kan hjælpe med konfliktløsning, støtte op om en konstruktiv kontaktfuld dialog og på den måde genskabe nærvær, nærhed og gnist. Mit focus er at støtte Jer I at bygge bro til hinanden. Metoder: samtaleterapi. 

 

Supervision

For psykoterapeuter, psykologer, coaches, behandlere og undervisere. Supervisionen kan foregå individuelt eller i en supervisionsgruppe. Jeg giver også supervision på samarbejdspartnere, både faglig supervision og på samarbejdet. Psykoterapi kan hjælpe, når din livskvalitet overskygges af f.eks. dårligt selvværd, depression, angst, stress, problemer med relationer eller dit parforhold. Jeg er nærværende og anderkendende til stede sammen med dig, ligesom jeg sætter skub i din udvikling og løsning af dine problemer. Metoder: samtaleterapi, jeg-støttende ressourcegivende kropsterapi og gestaltterapi. Da alle mennesker er forskellige, tilpasser jeg de metoder, der passer lige præcis til dig. 

 

Jeg tilbyder også kurser

Udviklingsgrupper: "Opbyg selvværd/selvtillid" Start 21. marts. Supervisionsgruppe, efteruddannelsesgruppe i jeg-støttende, ressourcegivende kropsterapeutiske metoder, Parkurser.

Min baggrund 

Jeg har haft egen psykoterapeutisk klinik siden 1988 og har i den tid været fuldtidsbeskæftiget med individuel- og parterapi, supervision og egen psykoterapeut uddannelse og efteruddannelse. Jeg er eksamineret psykoterapeut med mange års overbygning i form af efteruddannelse og supervision. Er oprindelig også uddannet pædagog og afspændingspædagog - nu kaldet psykomotorike

 

Metode

Min terapiform indeholder en bred vifte af metoder som samtaleterapi, ressource-skabende kropsterapi og gestaltterapi, så det giver mulighed for at tilpasse de helt rigtige redskaber til dig.

Fremmedsprog 

Engelsk.

Hvis ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til at benytte ovenstående links. Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid hurtigt. Du kan også ringe på 51511260.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.