Dorthe Hansen - ID psykoterapeutstuderende

Dorthe Hansen

ID psykoterapeutstuderende

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

4. års studerende på Psykoterapeutuddannelsen ID Academy Frederiksberg Dorthe Hansen - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

                                                                                  “You have to keep breaking your heart until it opens” Rumi


Noget så smertefuldt som at føle, at dit hjerte bliver slået i tusind stykker, kan være vejen til større indsigt, hvis du tør kigge på og være med det, som er. Det kan være det, der åbner dit hjerte op for drømme og længsler, som nu vil udleves.

En vej til at komme tættere på at mærke og nå dine drømme/længsler er at få ryddet op i alt det andet, der støjer og tager din opmærksomhed. Et samtaleforløb et rigtig godt værktøj til dette. Her kan du komme med de temaer og problematikker, som rører sig i dig. Igennem samtalen vil du kunne opleve at få en større bevidsthed, viden og forståelse af dig selv og dine omgivelser. Via samtalen vil vi sammen sætte lys på dine tanker, følelser, handlinger, samt hvordan alt dette forplanter sig i din krop; at du for eksempel føler dig træt, sårbar, trist, stresset eller udbrændt. 


Mine erfaringsområder

Min store passion har altid været psykologien. Især vores tilknytning til andre og hvor svært dette kan være. Hvilken historie fortæller vi om os selv? Og hvordan definerer det os som mennesker? Men jeg har også dykket ned i emner som:

  • barndom, der har har sat aftryk og blokerer for livsudfoldelse
  • selvværd
  • skyld/skam problematikker
  • identitet og identitetskriser
  • seksualitet
  • sundhed (mentalt, fysisk og psykisk)
  • ensomhed
  • eksistentielle kriser 
  • barnløshed
  • sygdom, sygdomsforløb og livsændring som følge af dette.

Og har derfor en særlig erfaring med disse problematikker. 


Om mig

Jeg er i min bedste alder, start 50. Bedste alder fordi en masse liv er blevet levet, erfaret og omsat til en solid ballast. Dette krydret med en uddannelse som pædagog og en overbygning i psykologi, 9 år som mentor for personer, som har haft brug for særlig støtte for at kunne at passe ind på arbejdsmarkedet, og nu 3 år som psykoterapeutstuderende gør, at jeg føler mig rigtig godt klædt på til at tilbyde klientforløb.

Da jeg er et meget nysgerrigt menneske, har jeg altid været i gang med at udvide min horisont. Jeg har således en instruktøruddannelsen i Qi Gong, lange forløb indenfor mindfulness, healing og meditation samt kraniosakraterapi og andre krops- og afspændingsteknikker med mig i bagagen. 


Session

En session vil typisk vare 60 minutter og foregå på Roskildevej 46, Frederiksberg. Prisen er 400 kr pr gang. Studerende og ledige vil ved at booke et længere forløb, dog kunne få en endnu mere fordelagtig pris.

Vælger du et forløb hos mig, vil du blive mødt af en, der har stor respekt for det enkelte menneske, samt dets særlige rejse gennem livet. Kun du ved, hvad der er bedst for dig og alle svarene findes allerede i dig. Nogle gange har vi dog brug for et særligt vidne, der kan kanalisere denne indre visdom frem, og jeg vil elske at stå ved din side i denne proces. 


Jeg ser frem til at høre fra dig.


NB! jeg har 100 % tavshedspligt, og modtager løbende supervision samt egenterapi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.