Dorthe Adsbøl - Psykoterapeut MPF

Dorthe Adsbøl

Psykoterapeut MPF

Videosamtale

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Dorthe Adsbøl - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

                                     DET ER TID TIL AT SÆTTE DIG SELV FØRST NU!

Vil du leve et liv, hvor du prioriterer dig selv? Hvor du har overskud? Hvor du laver det, du har gået og drømt om? Hvor du nyder samvær og tid med dine nære? Hvor du vågner med en lyst til og mod på endnu en dejlig dag, der venter forude. Kort sagt vil du leve et liv, hvor det er livsglæden er det der fylder?


Mærker du en invitation til, at der skal ske noget nyt i dit liv? Står du et sted i livet, hvor du ved og fornemmer, at der er så meget mere af dig, end det du får udlevet? Og er du træt? Træt af altid at være bagud? Træt af at have en følelse af ikke at  nå det i livet, du gerne ville? Træt af at det hele mere handler om at overleve end at leve. Træt af at føle dig tom og trist? Træt af at leve i et indre partnerskab med den mest kritiske og ukærlige stemme?


Er den gamle plade, hvorefter dit liv udspiller sig fra ved at være så ridset og slidt, at det er tid til at sætte en ny en på?


En vej til at komme tættere på at mærke dig selv og nå ind til din sande kerne, er at få ryddet op i alt det andet, der støjer og tager din opmærksomhed. Et samtaleforløb er et rigtig godt værktøj til dette. Her kan du komme med de temaer og problematikker, som rører sig i dig. Igennem samtalen vil du kunne opleve at få en større bevidsthed, viden og forståelse af dig selv og dine omgivelser. Finde ind til dit helt unikke værdisæt, som vil give dig en indre GPS at kunne navigere efter. I samtalen vil vi sammen sætte lys på, hvilke af dine tanker, følelser, overbevisninger og handlinger, der står i vejen for dig, samt på hvordan alt dette forplanter sig i din krop; at du for eksempel føler dig træt, sårbar, trist, stresset, udbrændt eller har smerter.


Sammen vil vi i dette kærlige eftersyn:

 • få smidt de gamle mønstre på porten, der ikke længere tjener dig, så du en gang for alle kan leve dit fulde potentiale ud til glæde og gavn for dig og dine nærmeste.
 • få den indre kritiske stemme udskiftet til en heppende og kærlig støtte.
 • nedbringe tiden du bruger på at gruble, overtænke og på anden vis fjerne dig fra at leve livet lige nu og her.
 • minimere stress, indre uro og angstsymptomer.
 • og meget, meget mere der på den mest subtile måde sniger sig ind i dit liv og tænder smilet på dine læber.


Så er det ikke tid til at tage dit første skridt mod et mere glædesfyldt liv?Mine erfaringsområder

Min store passion har altid været psykologien. Især vores forbindelse til andre og hvor svært dette til tider kan være. Hvilken historie fortæller vi om os selv? Og hvordan kommer dette til at definere os som menneske? Og ikke mindst hvordan denne historie ofte fastholder os i stedet for at udfolde os.

Men jeg har også dykket ned i emner som:

 • Selvhad, skyld/skam og selvsabotage 
 • Selvværdsproblematikker
 • Identitet og identitetskriser
 • Overtilpasningspersonlighed
 • Afhængighed og medafhængighed 
 • Sundhed (mentalt, fysisk og psykisk)
 • Ensomhed
 • Seksualitet 
 • Barnløshed
 • Sygdom, sygdomsforløb, smerter og livsændring som følge af dette
 • Traumer og medfølgende indre uro, angst, depression mm.

Og derfor har jeg en særlig erfaring med disse problematikker.


Om mig

Jeg er i min bedste alder, 50 +. Bedste alder fordi en masse liv er blevet levet, erfaret og omsat til en solid ballast. Dette krydret med en uddannelse som pædagog, en overbygning i psykologi, uddannelse som psykoterapeut samt 9 år som mentor for personer, som har haft brug for særlig støtte for at kunne at passe ind på arbejdsmarkedet.

Da jeg samtidig er et meget nysgerrigt menneske, har jeg altid været i gang med at udvide min horisont. Jeg har således en instruktøruddannelse i Qi Gong, lange forløb indenfor mindfulness, healing og meditation samt kraniosakraterapi og andre krops- og afspændingsteknikker med mig i bagagen.


Session

En session vil typisk vare 60 minutter og foregå på Roskildevej 46, Frederiksberg. Prisen er 750 kr pr gang.

Studerende og ledige vil ved at booke et længere forløb, dog kunne få en endnu mere fordelagtig pris.

Vælger du et forløb hos mig, vil du blive mødt af en, der vil udvise en stor respekt og anerkendelse af dig som menneske og din helt særlige rejse gennem livet. Kun du ved, hvad der er bedst for dig og alle svarene findes allerede i dig. Nogle gange har vi dog brug for et særligt vidne, der kan kanalisere denne indre visdom frem, og jeg vil se frem til at stå ved din side i denne proces.


Jeg ser frem til at høre fra dig.

Dorthe 


NB! jeg har 100 % tavshedspligt og modtager løbende supervision samt egenterapi.                                                                                

Klientudtalelser

Daniel - "Jeg anbefaler ofte Dorthe til andre. Det gør jeg fordi hun har et fantastisk nærvær, hvor jeg bliver set og forstået. I hendes rum er der tryghed til at åbne sig op og udvikle sig som menneske. Hun forstår virkelig én og vil sine klienter det bedste!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.