Dorthe Adsbøl Hansen - ID psykoterapeutstuderende

Dorthe Adsbøl Hansen

ID psykoterapeutstuderende

Frederiksberg

Personligt fremmøde

Samtaleterapi 250 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

3. års studerende på Psykoterapeutuddannelsen ID Academy Frederiksberg Dorthe Adsbøl Hansen - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

                                       “You have to keep breaking your heart until it opens” Rumi


Noget så smertefuldt som at føle, at dit hjerte bliver slået i tusind stykker, kan være vejen til større indsigt, hvis du tør kigge på og være med det, som er. Det kan være det, der åbner dit hjerte op for drømme og længsler, som nu vil udleves.

En vej til at komme tættere på at nå dine drømme og længsler er at få ryddet op i alt det andet, der støjer og tager din opmærksomhed. Og dette er et samtaleforløb et rigtig godt værktøj til. Her kan du komme med de temaer og problematikker, som rører sig i dig. Igennem samtalen vil du kunne opleve at få en større bevidsthed, viden og forståelse af dig selv og dine omgivelser. Via samtalen vil vi sammen sætte lys på dine tanker, følelser, handlinger, samt hvordan alt dette forplanter sig i din krop; at du for eksempel føler dig træt, sårbar, trist, stresset eller udbrændt. 

Mine erfaringsområder

Min store passion har altid været psykologien. Især vores tilknytning til andre og hvor svært dette kan være. Hvilken historie fortæller vi om os selv? Og hvordan definerer det os som mennesker? Men jeg har også dykket ned i emner som:

 • selvværd
 • skyld/skam problematikker
 • identitet og identitetskriser
 • seksualitet
 • sundhed (mentalt, fysisk og psykisk)
 • ensomhed
 • eksistentielle kriser 
 • barnløshed
 • sygdom, sygdomsforløb og livsændring som følge af dette.

Og har derfor en særlig erfaring med disse problematikker. 


Om mig

Jeg er i min bedste alder, start 50. Bedste alder fordi en masse liv er blevet levet, erfaret og omsat til en solid ballast. Dette krydret med en uddannelse som pædagog og en overbygning i psykologi, 8 år som mentor for personer, som har haft brug for særlig støtte for at kunne at passe ind på arbejdsmarkedet, og nu 3 år som psykoterapeutstuderende gør, at jeg føler mig rigtig godt klædt på til at tilbyde klientforløb.

Da jeg er et meget nysgerrigt menneske, har jeg altid været i gang med at udvide min horisont. Jeg har således en instruktøruddannelsen i Qi Gong, lange forløb indenfor mindfulness, healing og meditation samt kraniosakraterapi og andre krops- og afspændingsteknikker med mig i bagagen. 

Session

En session vil typisk vare 60 minutter og foregå enten på Frederiksberg eller i Valby. Prisen er 250 kr pr gang. Studerende og ledige vil ved at booke et længere forløb, dog kunne få en endnu mere fordelagtig pris.

Vælger du et forløb hos mig, vil du blive mødt af en, der har stor respekt for det enkelte menneske, samt dets særlige rejse gennem livet. Kun du ved, hvad der er bedst for dig og alle svarene findes allerede i dig. Nogle gange har vi dog brug for et særligt vidne, der kan katalysere denne indre klare visdom frem, og jeg vil elske at stå ved din side i denne proces tættere på dig selv.

Jeg ser frem til at høre fra dig.NB! jeg har 100 % tavshedspligt, og modtager løbende supervision samt egenterapi


 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere