Dorthe Hansen - ID psykoterapeutstuderende

Dorthe Hansen

ID psykoterapeutstuderende

Frederiksberg , Videosamtale

Personligt fremmøde

Samtaleterapi 400 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Dorthe Adsbøl Hansen (GoMentor videosession) 350 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

4. års studerende på Psykoterapeutuddannelsen ID Academy Frederiksberg Dorthe Hansen - ID psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

                                                                                  “You have to keep breaking your heart until it opens” Rumi


Noget så smertefuldt som at føle, at dit hjerte bliver slået i tusind stykker, kan være vejen til større indsigt, hvis du tør kigge på og være med det, som er. Det kan være det, der åbner dit hjerte op for drømme og længsler, som nu vil udleves.

En vej til at komme tættere på at mærke og nå dine drømme/længsler er at få ryddet op i alt det andet, der støjer og tager din opmærksomhed. Et samtaleforløb et rigtig godt værktøj til dette. Her kan du komme med de temaer og problematikker, som rører sig i dig. Igennem samtalen vil du kunne opleve at få en større bevidsthed, viden og forståelse af dig selv og dine omgivelser. Via samtalen vil vi sammen sætte lys på dine tanker, følelser, handlinger, samt hvordan alt dette forplanter sig i din krop; at du for eksempel føler dig træt, sårbar, trist, stresset eller udbrændt. 


Mine erfaringsområder

Min store passion har altid været psykologien. Især vores tilknytning til andre og hvor svært dette kan være. Hvilken historie fortæller vi om os selv? Og hvordan definerer det os som mennesker? Men jeg har også dykket ned i emner som:

 • barndom, der har har sat aftryk og blokerer for livsudfoldelse
 • selvværd
 • skyld/skam problematikker
 • identitet og identitetskriser
 • seksualitet
 • sundhed (mentalt, fysisk og psykisk)
 • ensomhed
 • eksistentielle kriser 
 • barnløshed
 • sygdom, sygdomsforløb og livsændring som følge af dette.

Og har derfor en særlig erfaring med disse problematikker. 


Om mig

Jeg er i min bedste alder, start 50. Bedste alder fordi en masse liv er blevet levet, erfaret og omsat til en solid ballast. Dette krydret med en uddannelse som pædagog og en overbygning i psykologi, 9 år som mentor for personer, som har haft brug for særlig støtte for at kunne at passe ind på arbejdsmarkedet, og nu 3 år som psykoterapeutstuderende gør, at jeg føler mig rigtig godt klædt på til at tilbyde klientforløb.

Da jeg er et meget nysgerrigt menneske, har jeg altid været i gang med at udvide min horisont. Jeg har således en instruktøruddannelsen i Qi Gong, lange forløb indenfor mindfulness, healing og meditation samt kraniosakraterapi og andre krops- og afspændingsteknikker med mig i bagagen. 


Session

En session vil typisk vare 60 minutter og foregå på Roskildevej 46, Frederiksberg. Prisen er 400 kr pr gang. Studerende og ledige vil ved at booke et længere forløb, dog kunne få en endnu mere fordelagtig pris.

Vælger du et forløb hos mig, vil du blive mødt af en, der har stor respekt for det enkelte menneske, samt dets særlige rejse gennem livet. Kun du ved, hvad der er bedst for dig og alle svarene findes allerede i dig. Nogle gange har vi dog brug for et særligt vidne, der kan kanalisere denne indre visdom frem, og jeg vil elske at stå ved din side i denne proces. 


Jeg ser frem til at høre fra dig.


NB! jeg har 100 % tavshedspligt, og modtager løbende supervision samt egenterapi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.