Christina Sparvath - Psykoterapeut, Coach

Christina Sparvath

Psykoterapeut, Coach

Herning , Videosamtale

Personligt fremmøde

Coaching 600 kr. Aftal tid

Coaching, der primært henvender sig til  dig, der gerne vil have personlig udvikling og guidance til at udvikle egne ressourcer endnu mere, for derfor at kunne stå stærkere og mere robust til netop den du er på forskellige områder i livet. Her snakker vi om dig, som har det fint i forvejen og som er velfungerende, men som har brug for at finde ud af, hvad det er som du ønsker at opnå her og nu eller ude i fremtiden. Her arbejder jeg altså meget resultatorienteret.

Psykoterapi 600 kr. Aftal tid

Psykoterapi, der primært henvender sig til dig, der har store udfordringer i dit liv og som er inde i en personlig krise eller har problemer med afhængighed, ensomhed eller fx misbrug. Psykoterapi handler altså om at hele sår på sjælen, takle chok, traumer, angst, sværere eksistentielle kriser etc. og om at komme ud af livsødelæggende misbrugs - og afhængighedsproblemer. Her går jeg ind og arbejder med både fortid, nutid og fremtid. Det er her jeg arbejder meget med fortrængte følelser.

 

Følelser bliver i vores samfund og i mange familier betragtet som noget farligt, men når vi ikke går ind og bearbejder og virkelig mærker dem i det øjeblik de kommer, så sidder de blot fast i kroppen og jo mere de bliver fortrængt på denne måde, jo mere går de hen og bliver en smerte, som din underbevidsthed kan mærke hele tiden og kan tilmed gå hen og blive til en kronisk tilstand. Det er derfor vigtigt, at gå tilbage til disse følelser og få mærket og bearbejdet dem, så de kan blive forløst og komme ud af kroppen igen. For som jeg ser det, er der ingen følelser der er forkerte. Når først alle dine følelser er bearbejdet, vil du være i stand til at give dig selv lov til at komme videre i livet og derved få lige nøjagtig det liv, som du ønsker og som jeg ved du fortjener.

Familieterapi 600 kr. Aftal tid

Har du udfordringer i familien med fx din mand, dine forældre eller måske dit barn som du har svært ved løse selv, så hjælper jeg dig med at sætte fokus på situationen, så vi sammen kan finde ud af hvad der skal til for at du igen kan få et godt familieliv. 

Forløb på mindst 5 gange 500 kr. Aftal tid

Her møder du op i alt 5 gange og betaler 500 kr. pr. gang.  Vi snakker om dig, som virkelig gerne vil videre i dit liv og som har nogle traumer eller chok, som du gerne vil have opløst.  Her er du villig til at lukke øjnene, så du kommer ned i kroppen og mærker dig selv, for det er her du virkelig rykker dig.

Rabat ved ledighed/studerende/lægehenvisning 500 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Online terapeut session (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Til dig som måske ikke lige bor tæt på Herning eller måske lider du af angst og utryghed og har svært ved at komme udenfor en dør.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Mit navn er Christina Sparvath. Jeg er født i 1975. Jeg er gift med Pedro Torres Lopez. Sammen har vi en dejlig søn på nu 15 år. Christina Sparvath - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Jeg har altid interesseret mig for det, som ligger bag ved menneskers adfærd og mønstre og hvad det er som netop har gjort os til de mennesker vi er. Efter at have arbejdet meget intensivt med mig selv, ved jeg nu, at det aldrig er for sent at få et godt liv og at få lige netop det liv, vi hver især ønsker og drømmer om.

 

Så har du svært ved at få en hverdag til at hænge sammen eller står du midt i en livskrise og har brug for hjælp, så er jeg sikker på at psykoterapi kan hjælpe dig igennem denne svære periode.


Jeg har selv været nede i mange dybe følelser såsom lavt selvværd, angst, ensomhed, depression, vrede, håbløshed mm, og har derved udviklet stor empati for andre mennesker og er derfor også rigtig god til at leve mig ind i andre og dermed skabe tryghed i terapien. For mig er det, at du føler dig tryg her sammen med mig noget af det vigtigste for mig, for jo mere tryghed, vi sammen kan skabe, jo mere vil du også være i stand til at åbne dig op.

 

​Jeg arbejder meget systemisk, hvilket vil sige at jeg kigger på det hele menneske og derfor kombinerer jeg flere forskellige retninger indenfor coaching og terapi.

 

Min egen personlige holdning er at ingen af os er perfekte og heller aldrig bliver det, men det er vigtigt at vide at vi inderst inde, gør det absolut bedste vi kan, med det vi har med os op igennem barndommen og tilmed tidligere liv. Sammen kan vi dog bearbejde smertefulde oplevelser, så uhensigtsmæssige mønstre og adfærd kan ændres.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.