Christina Sparvath - Psykoterapeut, Coach

Christina Sparvath

Psykoterapeut, Coach

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Mit navn er Christina Sparvath. Jeg er født i 1975. Jeg er gift med Pedro Torres Lopez. Sammen har vi en dejlig søn på nu 15 år. Christina Sparvath - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Jeg har altid interesseret mig for det, som ligger bag ved menneskers adfærd og mønstre og hvad det er som netop har gjort os til de mennesker vi er. Efter at have arbejdet meget intensivt med mig selv, ved jeg nu, at det aldrig er for sent at få et godt liv og at få lige netop det liv, vi hver især ønsker og drømmer om.

 

Så har du svært ved at få en hverdag til at hænge sammen eller står du midt i en livskrise og har brug for hjælp, så er jeg sikker på at psykoterapi kan hjælpe dig igennem denne svære periode.


Jeg har selv været nede i mange dybe følelser såsom lavt selvværd, angst, ensomhed, depression, vrede, håbløshed mm, og har derved udviklet stor empati for andre mennesker og er derfor også rigtig god til at leve mig ind i andre og dermed skabe tryghed i terapien. For mig er det, at du føler dig tryg her sammen med mig noget af det vigtigste for mig, for jo mere tryghed, vi sammen kan skabe, jo mere vil du også være i stand til at åbne dig op.

 

​Jeg arbejder meget systemisk, hvilket vil sige at jeg kigger på det hele menneske og derfor kombinerer jeg flere forskellige retninger indenfor coaching og terapi.

 

Min egen personlige holdning er at ingen af os er perfekte og heller aldrig bliver det, men det er vigtigt at vide at vi inderst inde, gør det absolut bedste vi kan, med det vi har med os op igennem barndommen og tilmed tidligere liv. Sammen kan vi dog bearbejde smertefulde oplevelser, så uhensigtsmæssige mønstre og adfærd kan ændres.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.