Bodill Rygaard Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut

Bodill Rygaard Hansen

Psykoterapeut, Parterapeut

Hellerup, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Ene terapi 850 kr. Aftal tid

Én til én samtaler

Dette er for mennesker som har behov for i fortrolighed, at tale én til én. Der kan arbejdes koncentreret og dybt med problematikker som f.eks. skam, skyld, vrede, angst, lavt selvværd, selvtillid, eksamensangst, samlivsproblemer, Behandlingstilbudet retter sig også mod, børn, unge og voksne som er vokset op eller levet i alkohol/misbrugsfamilier eller anden dysfunktion.


Parterapi 1.250 kr. Aftal tid

Parterapi

Dette behandlingstilbud henvender sig til par, som oplever problemer og/eller krise i deres forhold. En ofte kendt årsag til et dårligt fungerende parforhold er dårlig kommunikation, hvor parterne ikke føler sig set og hørt, og derfor trækker sig fra hinanden. I parterapien er det muligt  at lære, hvad det kræver at blive en velfungerende partner, samtidig med at partnerne i fællesskab kan finde frem til villigheden, til at yde det der skal til, for at skabe det forhold begge ønsker gennem bl.a. omsorgsfuld og respektfuld kommunikation.

Familieterapi 1.250 kr. Aftal tid

Familie terapien tilbydes til familier, som oplever splittelse f.eks. på grund af dårlig kommunikation, omsorgssvigt, misbrugsproblematikker eller andet.

Det givne problemet som eksisterer i familien, kan være svært at løse, hvis kommunikationen er bebrejdende og anklagende og ingen er rigtig i stand til at lytte til hinanden eller familien er helt holdt op med at tale sammen.

Gennem samtaleterapi vil der skabes et rum, hvor de enkelte familiemedlemmer får plads til at udtrykke sig og lytte til hinanden. Igennem respektfuld samtale og muligheden for at give udtryk for sin sårbarhed vil give muligheden for at skabe eller genskabe et trygt og kærligt forhold. 

Videosamtaler

Ene terapi (GoMentor videosession) 850 kr. Aftal tid

Én til én samtaler

Dette er for mennesker som har behov for i fortrolighed, at tale én til én. Der kan arbejdes koncentreret og dybt med problematikker som f.eks. skam, skyld, vrede, angst, lavt selvværd, selvtillid, eksamensangst, samlivsproblemer, Behandlingstilbudet retter sig også mod, børn, unge og voksne som er vokset op eller levet i alkohol/misbrugsfamilier eller anden dysfunktion.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Én til én terapi, parterapi, misbrugsramte familier, skam, skyld, lavt selvværd, selvtillid, eksamensangst, angst,voksen barnproblematikker, kommunikation Bodill Rygaard Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse


Med uddannelse i Canada som Certificeret Addiction Counselor, par- og familieterapeut, har jeg siden 1989 arbejdet med alkoholikere/stofmisbrugere og ikke mindst deres familier. Siden år 2000 har jeg haft  min egen praksis, hvor jeg tilbyder behandlingstilbud som tilpasses den enkelte person.


Følgende behandlingsprogrammer tilbydes:


Én til én samtaler

Dette er for mennesker som har behov for i fortrolighed, at tale én til én. Der kan arbejdes koncentreret og dybt med problematikker som f.eks.

 • Skam
 • Skyld
 • Vrede
 • Angst
 • Lavt selvværd
 • Selvtillid
 • Eksamensangst
 • Samlivsproblemer

Behandlingstilbudet retter sig også mod, børn, unge og voksne som er vokset op eller levet i alkohol/misbrugsfamilier eller anden dysfunktion.


Parterapi

Dette behandlingstilbud henvender sig til par, som oplever problemer og/eller krise i deres forhold. En ofte kendt årsag til et dårligt fungerende parforhold er dårlig kommunikation, hvor parterne ikke føler sig set og hørt, og derfor trækker sig fra hinanden.


I parterapien er det muligt  at lære, hvad det kræver at blive en velfungerende partner, samtidig med at partnerne i fællesskab kan finde frem til villigheden, til at yde det der skal til, for at skabe det forhold begge ønsker gennem bl.a. omsorgsfuld og respektfuld kommunikation.


Foredrag og workshops

Jeg tilbyder universiter og andre uddannelsesinstitutioner, kommuner og virsomheder foredrag og workshops i bl.a. "Konflikthåndtering", "Eksamensangst"

Klientudtalelser

Astrid - "Udtalelse om forløb hos Bodill Rygaard Hansen Bodill har hjulpet mig med at finde roden til det, som udgør min angst, og jeg har fået mange gode og overskuelige redskaber til at håndtere angsten med, som jeg kan anvende, når angsten dukker op, og jeg kan således komme den i forkøbet. Igennem mit forløb hos Bodill, kan jeg mærke, at angsten er blevet betydeligt mindre, og at jeg har rykket mig meget. Jeg føler mig nu mere tryg og selvsikker i situationer, som jeg engang ville føle mig utryg og ængstelig i. Jeg er blevet mere rolig og føler mere glæde, og det føles rigtig godt og befriende, at angsten ikke fylder så meget hele tiden og ikke længere er altoverskyggende. Forløbet hos Bodill har været meget udbytterigt, og jeg er taknemmelig for dette. Jeg vil varmt anbefale Bodill Rygaard Hansen. De bedste hilsner Astrid "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.