Bodill Rygaard Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut

Bodill Rygaard Hansen

Psykoterapeut, Parterapeut

1 klientudtalelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Én til én terapi, parterapi, misbrugsramte familier, skam, skyld, lavt selvværd, selvtillid, eksamensangst, angst,voksen barnproblematikker, kommunikation Bodill Rygaard Hansen - Psykoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse


DENNE PROFIL ER IKKE AKTIV LÆNGERE PÅ GOMENTOR


Med uddannelse i Canada som Certificeret Addiction Counselor, par- og familieterapeut, har jeg siden 1989 arbejdet med alkoholikere/stofmisbrugere og ikke mindst deres familier. Siden år 2000 har jeg haft  min egen praksis, hvor jeg tilbyder behandlingstilbud som tilpasses den enkelte person.


Følgende behandlingsprogrammer tilbydes:


Én til én samtaler

Dette er for mennesker som har behov for i fortrolighed, at tale én til én. Der kan arbejdes koncentreret og dybt med problematikker som f.eks.

  • Skam
  • Skyld
  • Vrede
  • Angst
  • Lavt selvværd
  • Selvtillid
  • Eksamensangst
  • Samlivsproblemer

Behandlingstilbudet retter sig også mod, børn, unge og voksne som er vokset op eller levet i alkohol/misbrugsfamilier eller anden dysfunktion.


Parterapi

Dette behandlingstilbud henvender sig til par, som oplever problemer og/eller krise i deres forhold. En ofte kendt årsag til et dårligt fungerende parforhold er dårlig kommunikation, hvor parterne ikke føler sig set og hørt, og derfor trækker sig fra hinanden.


I parterapien er det muligt  at lære, hvad det kræver at blive en velfungerende partner, samtidig med at partnerne i fællesskab kan finde frem til villigheden, til at yde det der skal til, for at skabe det forhold begge ønsker gennem bl.a. omsorgsfuld og respektfuld kommunikation.


Foredrag og workshops

Jeg tilbyder universiter og andre uddannelsesinstitutioner, kommuner og virsomheder foredrag og workshops i bl.a. "Konflikthåndtering", "Eksamensangst"

Klientudtalelser

Astrid - "Udtalelse om forløb hos Bodill Rygaard Hansen Bodill har hjulpet mig med at finde roden til det, som udgør min angst, og jeg har fået mange gode og overskuelige redskaber til at håndtere angsten med, som jeg kan anvende, når angsten dukker op, og jeg kan således komme den i forkøbet. Igennem mit forløb hos Bodill, kan jeg mærke, at angsten er blevet betydeligt mindre, og at jeg har rykket mig meget. Jeg føler mig nu mere tryg og selvsikker i situationer, som jeg engang ville føle mig utryg og ængstelig i. Jeg er blevet mere rolig og føler mere glæde, og det føles rigtig godt og befriende, at angsten ikke fylder så meget hele tiden og ikke længere er altoverskyggende. Forløbet hos Bodill har været meget udbytterigt, og jeg er taknemmelig for dette. Jeg vil varmt anbefale Bodill Rygaard Hansen. De bedste hilsner Astrid "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.