Anni Andersson - Coach, Stresscoach

Anni Andersson

Coach, Stresscoach

2 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Få effektive, konkrete redskaber til at håndtere stress og angst Anni Andersson - Coach, Stresscoach

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil


  • Stresscoaching og coaching af unge og voksne
  • Angstbehandling ved hjælp af metakognitive og kognitive redskaber eller Cool Kids/Chilled til børn og unge


Stresscoaching - Få hjælp til at håndtere din stress og få en bedre dagligdag igen!

Stress er en tilstand, du kan ændre – ikke en sygdom.

Med enkle redskaber kan du komme på banen igen, hvis du er på vej til at blive stresset, eller hvis du allerede er sygemeldt med stress. Jo før du reagerer, jo hurtigere kommer du ud af din stress.

Coaching af unge -  Er det hårdt for dig at være ung? Det behøver ikke være sådan.

Er du stresset? Har du angstsymptomer? Trives du ikke på dit studie? Går du kun efter 12-taller? Er du i tvivl om du er lige så god som andre? Har du svært ved at tage bus? Eller ved at sige noget i skolen?

"Cool Kids" angst program for børn og unge kan hjælpe dig. "Cool Kids" til børn fra 6-12 år og "Chilled" til unge fra 13-19 år.

Med den rigtige hjælp er det ikke så svært at få mere styr på dine tanker og dit liv og blive mere tilfreds.

Familiebehandling -  Få hverdagen til at fungere med en diagnose!

Når én i familien – barn eller voksen – har en diagnose, kan det være svært at opretholde en god og normal hverdag. Du/I kan få hjælp til at strukturere hverdagen og opnå en bedre kommunikation. Du/I kan komme til mig, eller jeg kan komme til jer.

Coaching – Lad coaching hjælpe dig med at få dit liv på rette spor!

Coaching er en effektiv proces, hvis du ønsker at sætte nye mål, bryde uhensigtsmæssige vaner eller få nye strategier i dit liv. Jeg hjælper dig med at sætte realistiske mål og planlægge vejen dertil i små skridt.  

Hvis der er brug for det, inddrager jeg metoder fra NLP, Mindfulness og Positiv Psykologi.

Til virksomheder - Få hjælp til at forebygge og håndtere stress!

Jeg tilbyder coaching, kurser og oplæg om stress, øget mental robusthed eller kommunikation.

Mit navn er Anni Andersson.

Jeg er ejer af AAcoaching og certificeret stresscoach/ACC coach og en del af Stresscoachingteamet hos Forebyg Stress.

De seneste 15 år har jeg arbejdet professionelt med coaching og rådgivning af mennesker med stress, angst, lavt selvværd/lav selvtillid, psykisk sårbarhed, almindelig mistrivsel eller forskellige diagnoser.

Jeg har selvfølgelig tavshedspligt og følger International Coach Federation’s (ICF) etiske regler.

Du kan kontakte mig gratis og uforpligtende. Du er velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at få uddybet, hvad jeg kan tilbyde.Tager jeg ikke telefonen, ringer jeg tilbage, så snart det er muligt. 

Klientudtalelser

Helle Brix Frandsen, Hasseris Boligselskab, Projektkontoret Grønnegården - ""På vores stop op-dag havde vi valgt at have fokus på stress-forebyggelse i en branche, hvor "compassion fatique" er en reel risiko. I selskab med Anni oplevede vi, at hendes tilgang på samme tid var professionel og empatisk. Anni var meget fokuseret på vores specifikke udfordringer og gav os gode redskaber til brug, når hverdagen truer med stress. Når vi snarest skal udforme et kommunikations-kursus for boligområdets frivillige kræfter, vil vi også bede Anni om at hjælpe os, for det ved vi bare, hun kan"."  Læs mere  Læs mindre

Lise - "Jeg har oplevet stor personlig udvikling og fået redskaber til bedre kommunikation.Mange små, praktiske guldkorn med stor virkning. Anni er fantastisk!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere