Anne Stæhr

Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Børn og unge coach, Parcoach

Slagelse , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching 750 kr. Aftal tid

Rabat til studerende - 10%

Familie / par coaching 950 kr. Aftal tid

Familieterapi / familierådgivning 950 kr. Aftal tid

Coaching 1:1 - forløb på 3 sessioner 2.100 kr. Aftal tid

Rabat til studerende - 10%

Coaching 1:1 - forløb på 5 sessioner 3.200 kr. Aftal tid

Rabat til studerende - 10%

Familieterapi / familierådgivning - forløb på 3 sessioner 2.400 kr. Aftal tid

Coaching børn og unge (10-18 år) - første session 475 kr. Aftal tid

Coaching børn og unge (10-18 år) - efterfølgende sessioner 350 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Coaching 1:1 (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Familie / par coaching (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Coaching - forløb på 3 sessioner (GoMentor videosession) 2.100 kr. Aftal tid

Rabat til studerende - 10%

Coaching 1:1 - forløb på 5 sessioner (GoMentor videosession) 3.200 kr. Aftal tid

Rabat til studerende - 10%

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Anne Stæhr - Coach, Familieterapeut/-rådgiver, Børn og unge coach, Parcoach

Beskrivelse

Står du midt i en svær situation? Skal du træffe nogle vigtige valg? Er du bekymret for dit barns trivsel? Ønsker du at finde en kæreste -  eller knirker parforholdet? Har du bare svært ved at finde energien, svært ved at se meningen med livet, føler mindreværd eller stress, svært ved at komme i gang med det, som du brænder for, eller har du bare brug for et kærligt skub?


Min passion er at hjælpe dig videre i dit liv, så du får det liv, som du ønsker dig. Det eneste det kræver er, at du er villig til at arbejde med dig selv.


Fra ønsketænkning til målsætning

Coaching handler om at definere dine mål og drømme og om at finde vejen til at udleve dem. Det kan være faglige eller jobrelaterede mål, men det kan også være mere private mål i forhold til personlig udvikling eller relationer.


Coaching bygger på et positivt menneskesyn og har fokus på nutid og fremtid. Selve samtalen er funderet i gensidig tillid og respektfuld kommunikation.  


En coaching-samtale er naturligvis en fortrolig samtale, som forbliver mellem dig og mig!


Bor du ikke i nærheden, så kan effektiv coaching sagtens foregå som en videosamtale.


Hvad er personlig udvikling 

Personlig udvikling er ord, der bruges i mange forskellige situationer. Gennem livet kan det slet ikke undgås, at vi udvikler os personligt.


Men at arbejde bevidst med sin personlige udvikling kan fx være:

 • at tage personligt lederskab
 • at kommunikere kraftfuldt
 • at bryde mønstre og overbevisninger
 • at forstå og acceptere sig selv og andre

Jeg coacher dig på dine specifikke mål, og jeg glæder mig til at være din personlige udviklingsguide på netop den udviklingsvej, som du ønsker at betræde.


Familie-coaching / Familie-terapi

Jeg tilbyder både familie-coaching, familierådgivning og familieterapi.

Mit udgangspunkt er, at familien selv har ressourcerne, og at ALLE i familien gør deres bedste. Det kan være, at det bedste ikke er særlig godt, men det er det bedste, man kan i situationen, og det er aldrig hensigten at gøre andre ondt.

Coachingen eller terapien foregår i en nærværende og respektfuld samtale, hvor alle får ordet, og hvor vi tager udgangspunkt i, hvad der sker lige her og nu. Familiecoaching og familieterapi kan hjælpe til, at familiens medlemmer får en bedre forståelse af sig selv og de andre, samt de dynamikker, som udspiller sig. Indsigt og forståelse kan hjælpe familien til at skabe forandringer og træffe nye valg.

Der kan fx arbejdes med:

  -  at have teenagere i familien

  -  grænsesætning

  -  dine og mine børn

  -  hensynet til den enkelte og fælleskabet

  -  kommunikation i familien

  -  småbørnsfamilien og parforholdet

  -  dårlig stemning


Gennem en ligeværdig samtale og aktiv proces får I skabt forståelse for hinanden og situationen. Derfra kan I lave en fælles plan for nye adfærdsmønstre, der understøtter trivslen i familien og derved skaber vedvarende forandringer.


Enlige forældre og skilsmisseforældre kan også have gavn af familiecoaching.


Unge-coaching - børn og unge 10-18 år

Børn og unge er i dag ofte udfordret af store forventninger. Uanset om udfordringen kommer fra skolen, kammeraterne eller barnet/den unge selv, kan det som forældre være svært at råde og vejlede uden at det udløser følelsesmæssige konflikter eller frustrationer.


Jeg udfordrer dit barn/teenager på en kærlig og anerkendende måde til selv at se på sig selv, sætte sig nogle mål og tage ansvar for vejen dertil.


Coaching har kun effekt, hvis barnet/den unge selv er motiveret. Barnets/den unges tillid til mig er en forudsætning for udvikling. Derfor er samtalen fortrolig på den måde, at jeg ikke refererer til forældrene. Barnet selv må naturligvis medinddrage forældrene lige så meget, som de har lyst til.


Skilsmisse

En skilsmisse giver nogle særlige livsvilkår for både børn og voksne. Set fra børnenes synsvinkel kan det fx være:

 • altid at skulle savne den ene forældre
 • at bo to steder
 • skyldfølelse (når mor og far er uvenner)
 • nye bonus-forældre og søskende

Ind i mellem handler coachingen mest om at tale med en voksen, som lytter og forstår, men som ikke reagerer følelsesmæssigt. Jeg har desuden erfaring med børnegrupper for skilsmissebørn.


Lidt om mig

Jeg tror på det bedste i alle mennesker. Jeg tror på livet og opfatter det som en gave. I mit eget liv har jeg taget flere store valg. Både frivilligt og mindre frivilligt. Hver gang har det medført udvikling og nye muligheder. 


Som barn/ung var min familie præget af brud og min mors kræftsygdom. Senere i livet har jeg oplevet ”den lykkelige” skilsmisse, gennemført flere forskellige uddannelser og haft job både som bogholder og nu som lærer i mange år.


Coach-uddannelsen har lært mig ikke at nøjes. Jeg sætter barren for mig selv meget højere nu. Men samtidig er jeg blevet opmærksom på nuet. Jeg mærker nuet og nyder mere. 


Jeg interesserer mig særligt for relationen mellem mennesker og for måden vi kommunikerer på. Det er en kæmpe glæde for mig at se, når både børn og voksne udvikler sig og for alvor begynder at mestre livet.


Jeg er mor til 3 unge mennesker og bor i Slagelse med min kæreste. Tilsammen er vi forældre til 6 unge mennesker i alderen 25-31 år, så familielivet prioriteres højt. I min fritid nyder jeg at danse tango. Tango er nærvær og kommunikation på højt plan.


Hvis ikke jeg har klienter, underviser eller danser, så kan du finde mig blandt mine blomster i mit drivhus!

Klientudtalelser

Maria, 21 år - "Jeg købte et forløb på 3 gange hos Anne, da jeg var meget forvirret gennem mine sabbatår. Min primære forvirring og frustration skyldtes tanker om valg af uddannelse, flytning og en følelse af at være på et sidespor i forhold til, hvem jeg er. Hos Anne fik vi sat ord og billede på, hvad der er vigtigt for mig, og hvad der gør mig glad. Efter mit forløb vidste jeg, hvad jeg skulle gøre, for at få det liv jeg drømmer om, og jeg var klar til at gå efter drømmen."  Læs mere  Læs mindre

Eva O'Reilly - "Jeg havde sat mit liv på pause! Anne var en fantastisk hjælp til et stort personligt projekt. Hun fik mig til at indse, hvorfor jeg ikke helt turde handle på min drøm, samt hvad jeg kunne se frem til, hvis jeg ikke gjorde noget. Da vi sammen havde fået bearbejdet alle problemstillingerne, fik hun mig til at lægge en plan og holde mig til den. Og nu er jeg på vej mod et helt nyt liv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.