Anne-Dorte Wæver - Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Traumeterapeut

Anne-Dorte Wæver

Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Traumeterapeut

Videosamtale

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Kend dig selv og brug dine styrker! Anne-Dorte Wæver - Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Traumeterapeut

Beskrivelse

Jeg tilbyder; coaching, psykoterapi, individuelt eller for par

 

                                                                       "Nu er det din tur til at stråle."

Stress, udbrændthed, ensomhedsfølelse, angst eller forvirring kan være nogle af de følelser, du går rundt med.

Du har måske ovenikøbet oplevet, at nogle af disse følelser, har været din ubarmhjertelige følgesvend i mange år – men negligeret følelserne og tænkt, at det ”bare” er dig, der skal tage dig sammen.

Det er det absolut ikke - der er en årsag til, at du har det sådan. Dine følelser vil fortælle dig noget.

Derfor har jeg besluttet at lave et forløb specielt til dig.

Oplev, hvad der er dit temperament og anerkend, hvem du er - ikke hvad du er - og få skilt tingene ad, så du oplever du kan gøre brug af, hvad du har fået med dig, af de erfaringer, som livet har givet dig.

Jeg støtter og følger dig i en periode af dit liv, så du undgår overspringshandlinger og undvigelser – også når det ikke er så sjovt!

Men jeg er der hele tiden – lige ved siden af dig.


Jeg har mange års erfaring i at arbejde med mennesker og sætter en stor ære i, at du hos mig føler dig tryg fra første session.

Lidt om min baggrund: Jeg er uddannet psykoterapeut, coach, ansigts refleks- og temprana terapeut og er certificeret instruktør/underviser for Lone Sørensen i Danmark bla. specialet “Børn med særlige behov og mindre dysfunktioner”. Derudover underviser jeg i flere kurser indenfor refleksterapien og udbyder workshops, med hovedvægt på selvudvikling.

I mine forløb kombinere jeg samtaler med ansigts refleksterapi - hvor det er en fordel. Ansigts refleksterapien bringer nervesystemet i ro samtidig med at den tankemæssige proces afbalanceres. En yderst behagelig og effektiv behandling - man skal som klient ikke noget bare nyde og slappe af.


EKSTRA INFO:

Hos mig får du hjælp, støtte, indsigt og redskaber du kan bruge til at skabe den forandring i dit liv, som du ønsker og har behov for. Det kan være i forbindelse med:

  • Tvivl eller forvirring om hvilken retning dit liv skal tage?
  • Lavt selvværd
  • Trist og ked af det - uden helt at vide hvorfor?
  • Svært ved at tage fat på de ændringer du ved der skal til, men ikke ved hvordan?
  • Mønsterbrydning og vanetænkning
  • Stress og udbrændthed og forebyggelse heraf
  • Angst
  • Personlig udvikling
  • Tvivl om parforholdet?
  • Jalousi?

 

Er du ung, voksen eller ældre? Uanset alder bliver vi hele livet igennem stillet overfor udfordringer af forskellige kalibrer, vi er nødt til at forholde os til. Hvordan vi takler dem er vidt forskelligt fra det ene menneske til det andet. Pointen er, at der er hjælp at hente, hvis du gerne vil. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig ud på den anden side, – hvor du kan se fremad igen med nye redskaber til at takle hverdagens udfordringer.

 

Coaching eller psykoterapi

For mig er det væsentligt, at arbejde med ”det hele menneske”, så der bliver overensstemmelse mellem dine tanker, følelser og handling, så dine ressourcer bliver brugt konstruktivt og fremadrettet.

 

Kontakt mig for at høre mere om min måde at arbejde med coaching og psykoterapi på, og find ud af, om det er mig, der skal være din sparringspartner i de udfordringer, du står med lige nu.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen - jeg vender altid hurtigt tilbage med svar.

 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op og GoMentors kalender er ikke en opdateret kalender.

 

Ved online betaling via GoMentor trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).

Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Klientudtalelser

Tessa Nielsen - "For mig har det været en fuldstændig fantastisk rejse sammen med Anne-Dorte, hvor jeg har været helt tryg og nemt har kunne åbne op. Jeg synes, at modellen er et meget powerfuldt redskab, som i løbet af min session gav mig op til flere aha-oplevelser. Jeg fik hurtigt en meget større indsigt ind i mine reaktions mønster og dele af min adfærd. Jeg oplevede, at jeg helt trygt kunne "give slip på mig" og Anne-Dorte, havde en meget fin indsigt i, hvornår jeg skulle presses lidt og andre gange lyttes til. Jeg blev på fineste vis rummet, set og guidet i min rejse videre. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne-Dorte som din "wing-man" til din rejse mod et mere robust dig. "  Læs mere  Læs mindre

Nina Kejser - "Jeg er meget taknemlig for den model du har givet os Anne-Dorte, hvor vi hurtigt kan afdække vores egne barndomsmønstre, og dykke ned i de gamle følelser. Det var lidt hårdt, at mærke dem, men også rart at få arbejdet med følelserne, og få mere objektivitet omkring, hvad man har fået med sig af styrker og svagheder på baggrund af de tidligste barndomsoplevelser og tidlige relationer. Tak for at vi kan nyde godt af din indsigt og menneskeforståelse. Under den private session følte jeg mig virkelig set og rummet af dig. Det var rigtig dejligt, og du formåede at se hvilke kvaliteter, jeg havde fået i spil og udviklet på trods af omstændighederne. Det var en dejlig øjenåbner. Og skønt til sidst at blive godt forkælet med den skønneste refleksterapi behandling. Det var en dejlig afslutning. Jeg er hooked allerede. Jeg kan kun anbefale alle, der har lyst til at komme mere ind til kernen af sig selv, og kunne se mere objektivt på sig selv at arbejde sammen med Anne-Dorte De bedste hilsner Nina "  Læs mere  Læs mindre

Ida H. H. København K - "Første gang jeg hører om Anne-Dorte, er på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg har det rigtig dårligt, og er sygemeldt med en stressrelateret depression, som er udløst af mange forskellige faktorer. I min situation er jeg meget søgende, og synes det er svært at finde en vej. Men det positive jeg hører om Anne-Dorte gør, at jeg tænker, at det må jeg prøve, om ikke andet så for velvære, og jeg booker en tid til ansigts refleksterapi. Men Anne-Dortes magiske hænder giver så meget mere end stort fysisk velvære! Med hendes rolige og varme væsen, føler man sig straks tryg og behandlingen er ganske enkelt fantastisk! På en måde vanskelig at sætte ord på, men du går derfra mere afklaret, rolig, positiv og med nyt overskud. Jeg fik det radikalt bedre, efter jeg startede mine ugentlige ansigtsrefleksterapi behandlinger, men naturligvis er det svært at sige, at det alene skyldtes disse behandlinger, eller det var en kombination af flere tiltag. Men jeg vil til enhver tid give Anne- Dorte mine allervarmeste anbefalinger og vil også fremover prioritere at få en behandling med jævne mellemrum, da jeg også nu, hvor jeg er tilbage for fuld kraft, kan mærke hvor godt det er for krop og sjæl. "  Læs mere  Læs mindre

Mette-Marie Davidsen  - " ”Mødet med Ansigts Refleksterapi har ikke bare været en effektiv afstressende oplevelse, der giver en dyb afspænding, dejligt velvære og fornyet flow i kroppen. Det har også været en stor overraskelse, hvor præcist behandlingerne kan gå ind og afdække fysiske og mentale svagheder og være med til at rette op på dem.” "  Læs mere  Læs mindre

Signe F. Frederiksberg - "Anne Dorte er lys, venlig og imødekommende – og meget, meget dygtig til det, hun beskæftiger sig med. Anne Dorte sporede sig lynhurtigt ind på den problematik, jeg kom for at få hjælp til. Det var mageløst dejligt at komme til den afklaring, jeg opnåede, og fik dermed ro i sindet."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.