Anne-Dorte Wæver - Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Traumeterapeut

Anne-Dorte Wæver

Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Traumeterapeut

København , Videosamtale

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel coaching/terapi 800 kr. Aftal tid

Coaching/terapi - pakke af 6 sessioner 4.000 kr. Aftal tid

Parcoaching 900 kr. Aftal tid

stress og traume behandling 1.100 kr. Aftal tid

Målrettet stressramte eller til dig der har mistet retning i livet. Kom gamle mønstre og vaner til livs og find tilbage på sporet af livet igen. En behandling der kombinere samtale m. ansigts refleksterapi, så både tanken og kroppens egen kemi kommer i spil. En fantastisk kombination der hurtigere hjælper dig på vej tilbage til livet på en ny måde                   

Terapeutiske – samtaler og ansigtszone – og refleksterapi i en ny unik og effektiv måde til at få krop og sjæl i ro og balance. Med fantastisk gode resultater når psyke og kroppens egen kemi arbejder sammen! Jeg har nu gennem flere år arbejdet med mange artede problematikker på mange forskellige måder og det bedste og hurtigste resultat jeg har opnået er gennem en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi. Samtalerne, hvor du bliver opmærksom på mønster og vaner og samtidig får redskaber til at ændre din dagligdag på en ny hensigtsmæssig måde. Ansigtszone – og refleksterapien, der med sin dybdegående påvirkning af centralnervesystemet, virker yderst beroligende på krop og sind og samtidig arbejder dybt for at opnå balance i hele ens kemi. Yderst virkningsfyldt og behageligt når sind og krop arbejder sammen om at blive healet igen. Alle former for problematikker kan benyttes her, som er en kombination af samtale og efterfølgende en behagelig og samtidig yderst effektiv behandling, hvor nervesystemet bringes i ro og følelsen er, at du efterfølgende mærker en ro langt inde og en øges robusthed i din hverdag. Vi tager det gang for gang, hvordan det passer bedst for dig – nogle gange vil du have brug for kun at samtale, andre gange halv tid til samtale / halv tid til behandling. Vi tager udgangspunkt i der, hvor du er og hvad dit behov er. Det vigtigste er, at du føler dig tryg, så du kan få følelsen af indre ro, robusthed og selvværdsfølelse tilbage i din hverdag. 1 1/2 times sessioner i en kombination af samtale og ansigtszone – og refleksterapi – en unik helbredende og effektiv måde at arbejde med sin stress på.

Individuel terapi - rabat til studerende og folk med lægehenvisning 495 kr. Aftal tid

Forløb for stress ramte, udbrændthed og traume forløsende. 5 x 1 1/2 time samtale i kombin 4.250 kr. Aftal tid

TERAPEUTISKE FORLØB Går du rundt med en uforklarlig tyngde, tristhed og ikke ved hvad du skal gøre for at komme af med den? Så se her! Jeg har sammensat det her forløb til dig, der gerne vil ændre dine følelser til noget konstruktivt og mærke glæden, roen og i det hele taget lade dine erfaringerne berige dit liv, til glæde for dig selv og din omverden. 5 x 1 ½ times samtale i kombination med ansigts refleksterapi Stress, udbrændthed, ensomhedsfølelse, angst eller forvirring kan være nogle af de følelser, du går rundt med. Du har måske ovenikøbet oplevet, at nogle af disse følelser, har været din ubarmhjertelige følgesvend i mange år – men negligeret følelserne og tænkt, at ”det er bare mig, der skal tage mig sammen.” Måske har du indtil nu, sørget for alt og alle omkring dig og glemt dig selv. Glemt hvem du er, hvor du gerne vil være og med hvilken følelse. Glemt hvor vigtigt det er, at arbejde inden fra dig og ud – altså mærke, hvem du er inderst inde og bruge dine kompetencer udfra dit temperament og de erfaringer du har med dig. Normal pris kr. 5.500,- tilbud 5 x 90 min. kr 4250,-

Forløb for stress ramte, udbrændthed og traume forløsende. 5 x 1 1/2 time samtale i kombin 4.250 kr. Aftal tid

Går du rundt med en uforklarlig tyngde, tristhed og ikke ved hvad du skal gøre for at komme af med den?

Så se her!

Jeg har sammensat det her forløb til dig, der gerne vil ændre dine følelser til noget konstruktivt og mærke glæden, roen og i det hele taget lade dine erfaringerne berige dit liv, til glæde for dig selv og din omverden.

5 x 1 ½ times samtale i kombination med ansigts refleksterapi.

 Stress, udbrændthed, ensomhedsfølelse, angst eller forvirring kan være nogle af de følelser, du går rundt med. Du har måske ovenikøbet oplevet, at nogle af disse følelser, har været din ubarmhjertelige følgesvend i mange år – men negligeret følelserne og tænkt at det ”bare” er dig, der skal  tage dig sammen.

Måske har du indtil nu, sørget for alt og alle omkring dig og glemt dig selv. Glemt hvem du er og hvor dugerne vil være og med hvilken følelse. Glemt hvor vigtigt det er, at arbejde indenfra dig og ud!

Nu står du så igen, med den samme følelse og lader den intimidere dig og dit liv, uden at du kan få hold om den og ændre den – sådan HELT rigtigt.

Følelsen fylder i dit liv og du synes du har gjort rigtig meget for at ændre på ting omkring dig, og arbejdet med dig selv. Noget er rykket, men du oplever stadig, at du bliver overmandet indimellem.

Du længes efter at kunne ændre dine følelser til noget konstruktivt og lade glæden, roen og i det hele taget erfaringerne berige dit liv, til glæde for dig selv og din omverden.

En ændring af gamle mønstre og vaner kan aldrig være et kvik fix, hvis du skal tage dig selv alvorligt og virkelig få ændret nogle vigtige ting i dit indre – så du kan mærke:

 • din styrke
 • hvem du er
 • hvad din erfaringer har lært dig
 • hvorfra du henter din energi ( sammen med andre eller alene) mm.

Derfor har jeg besluttet at lave dette forløb specielt til dig.
Jeg støtter og følger dig i en periode af dit liv, så du undgår overspringshandlinger og afvigelser – også når det ikke er så sjovt!
Men jeg er der hele tiden – lige ved siden af dig.

Det du ser og ændrer:

 • Erfaring og opdagelse hvorfra dine gamle mønstre kommer.
 • Hvordan din overlevelses strategier altid har fulgt dig.
 • Hvad der er din gamle historie.
 • hvad der har stået i vejen for, at du har kunnet finde ind til dig.

Det du får med dig:

 • hvordan du kan slippe og parkere din frustration, vrede, fortvivlelse eller angst.
 • Af med den dårlige samvittighed overfor børn- kæreste/mand/kone og kollegaer.
 • Hvad der virkelig er dig, dine kvaliteter, styrker og værdier
 • Nye redskaber til at bruge i din hverdag.
 • Ansigts refleksterapi

Hvordan det foregår:
5 x 1 ½ times samtale i kombination med ansigts refleksterapi.

Og hvorfor nu det?
Jeg vil gerne give dig en ekstra bonus ved at lade sindet fortsætte processen og imedens give dig en dejlig afslappende behandling der giver mening, fordi:

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne være i verden og føle dig skarp, klar, koncentreret og fokuseret med hjertet i ro og glæde.

Glæder mig til at følge dig.
– OG HUSK JEG ER DER HELE TIDEN – LIGE VED SIDEN AF DIG:

Pris:
Normal pris kr. 5.500,-

Din Gomentor pris kr. 4,250,-

Videosamtaler

Individuel coaching/terapi (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Coaching/terapi - pakke af 6 sessioner (GoMentor videosession) 4.000 kr. Aftal tid

Parcoaching (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi - rabat til studerende og folk med lægehenvisning (GoMentor videosession) 495 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Kend dig selv og brug dine styrker! Anne-Dorte Wæver - Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Traumeterapeut

Beskrivelse

Jeg tilbyder; coaching, psykoterapi, individuelt eller for par

 

                                                                       "Nu er det din tur til at stråle."

Stress, udbrændthed, ensomhedsfølelse, angst eller forvirring kan være nogle af de følelser, du går rundt med.

Du har måske ovenikøbet oplevet, at nogle af disse følelser, har været din ubarmhjertelige følgesvend i mange år – men negligeret følelserne og tænkt, at det ”bare” er dig, der skal tage dig sammen.

Det er det absolut ikke - der er en årsag til, at du har det sådan. Dine følelser vil fortælle dig noget.

Derfor har jeg besluttet at lave et forløb specielt til dig.

Oplev, hvad der er dit temperament og anerkend, hvem du er - ikke hvad du er - og få skilt tingene ad, så du oplever du kan gøre brug af, hvad du har fået med dig, af de erfaringer, som livet har givet dig.

Jeg støtter og følger dig i en periode af dit liv, så du undgår overspringshandlinger og undvigelser – også når det ikke er så sjovt!

Men jeg er der hele tiden – lige ved siden af dig.


Jeg har mange års erfaring i at arbejde med mennesker og sætter en stor ære i, at du hos mig føler dig tryg fra første session.

Lidt om min baggrund: Jeg er uddannet psykoterapeut, coach, ansigts refleks- og temprana terapeut og er certificeret instruktør/underviser for Lone Sørensen i Danmark bla. specialet “Børn med særlige behov og mindre dysfunktioner”. Derudover underviser jeg i flere kurser indenfor refleksterapien og udbyder workshops, med hovedvægt på selvudvikling.

I mine forløb kombinere jeg samtaler med ansigts refleksterapi - hvor det er en fordel. Ansigts refleksterapien bringer nervesystemet i ro samtidig med at den tankemæssige proces afbalanceres. En yderst behagelig og effektiv behandling - man skal som klient ikke noget bare nyde og slappe af.


EKSTRA INFO:

Hos mig får du hjælp, støtte, indsigt og redskaber du kan bruge til at skabe den forandring i dit liv, som du ønsker og har behov for. Det kan være i forbindelse med:

 • Tvivl eller forvirring om hvilken retning dit liv skal tage?
 • Lavt selvværd
 • Trist og ked af det - uden helt at vide hvorfor?
 • Svært ved at tage fat på de ændringer du ved der skal til, men ikke ved hvordan?
 • Mønsterbrydning og vanetænkning
 • Stress og udbrændthed og forebyggelse heraf
 • Angst
 • Personlig udvikling
 • Tvivl om parforholdet?
 • Jalousi?

 

Er du ung, voksen eller ældre? Uanset alder bliver vi hele livet igennem stillet overfor udfordringer af forskellige kalibrer, vi er nødt til at forholde os til. Hvordan vi takler dem er vidt forskelligt fra det ene menneske til det andet. Pointen er, at der er hjælp at hente, hvis du gerne vil. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig ud på den anden side, – hvor du kan se fremad igen med nye redskaber til at takle hverdagens udfordringer.

 

Coaching eller psykoterapi

For mig er det væsentligt, at arbejde med ”det hele menneske”, så der bliver overensstemmelse mellem dine tanker, følelser og handling, så dine ressourcer bliver brugt konstruktivt og fremadrettet.

 

Kontakt mig for at høre mere om min måde at arbejde med coaching og psykoterapi på, og find ud af, om det er mig, der skal være din sparringspartner i de udfordringer, du står med lige nu.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen - jeg vender altid hurtigt tilbage med svar.

 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske, men kan desværre ikke garantere dig tiden, da min kalender hurtigt fyldes op og GoMentors kalender er ikke en opdateret kalender.

 

Ved online betaling via GoMentor trækkes pengene ikke før samtalen er afholdt (de reserveres og trækkes først efter samtalen).

Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.

Klientudtalelser

Tessa Nielsen - "For mig har det været en fuldstændig fantastisk rejse sammen med Anne-Dorte, hvor jeg har været helt tryg og nemt har kunne åbne op. Jeg synes, at modellen er et meget powerfuldt redskab, som i løbet af min session gav mig op til flere aha-oplevelser. Jeg fik hurtigt en meget større indsigt ind i mine reaktions mønster og dele af min adfærd. Jeg oplevede, at jeg helt trygt kunne "give slip på mig" og Anne-Dorte, havde en meget fin indsigt i, hvornår jeg skulle presses lidt og andre gange lyttes til. Jeg blev på fineste vis rummet, set og guidet i min rejse videre. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne-Dorte som din "wing-man" til din rejse mod et mere robust dig. "  Læs mere  Læs mindre

Nina Kejser - "Jeg er meget taknemlig for den model du har givet os Anne-Dorte, hvor vi hurtigt kan afdække vores egne barndomsmønstre, og dykke ned i de gamle følelser. Det var lidt hårdt, at mærke dem, men også rart at få arbejdet med følelserne, og få mere objektivitet omkring, hvad man har fået med sig af styrker og svagheder på baggrund af de tidligste barndomsoplevelser og tidlige relationer. Tak for at vi kan nyde godt af din indsigt og menneskeforståelse. Under den private session følte jeg mig virkelig set og rummet af dig. Det var rigtig dejligt, og du formåede at se hvilke kvaliteter, jeg havde fået i spil og udviklet på trods af omstændighederne. Det var en dejlig øjenåbner. Og skønt til sidst at blive godt forkælet med den skønneste refleksterapi behandling. Det var en dejlig afslutning. Jeg er hooked allerede. Jeg kan kun anbefale alle, der har lyst til at komme mere ind til kernen af sig selv, og kunne se mere objektivt på sig selv at arbejde sammen med Anne-Dorte De bedste hilsner Nina "  Læs mere  Læs mindre

Ida H. H. København K - "Første gang jeg hører om Anne-Dorte, er på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg har det rigtig dårligt, og er sygemeldt med en stressrelateret depression, som er udløst af mange forskellige faktorer. I min situation er jeg meget søgende, og synes det er svært at finde en vej. Men det positive jeg hører om Anne-Dorte gør, at jeg tænker, at det må jeg prøve, om ikke andet så for velvære, og jeg booker en tid til ansigts refleksterapi. Men Anne-Dortes magiske hænder giver så meget mere end stort fysisk velvære! Med hendes rolige og varme væsen, føler man sig straks tryg og behandlingen er ganske enkelt fantastisk! På en måde vanskelig at sætte ord på, men du går derfra mere afklaret, rolig, positiv og med nyt overskud. Jeg fik det radikalt bedre, efter jeg startede mine ugentlige ansigtsrefleksterapi behandlinger, men naturligvis er det svært at sige, at det alene skyldtes disse behandlinger, eller det var en kombination af flere tiltag. Men jeg vil til enhver tid give Anne- Dorte mine allervarmeste anbefalinger og vil også fremover prioritere at få en behandling med jævne mellemrum, da jeg også nu, hvor jeg er tilbage for fuld kraft, kan mærke hvor godt det er for krop og sjæl. "  Læs mere  Læs mindre

Mette-Marie Davidsen  - " ”Mødet med Ansigts Refleksterapi har ikke bare været en effektiv afstressende oplevelse, der giver en dyb afspænding, dejligt velvære og fornyet flow i kroppen. Det har også været en stor overraskelse, hvor præcist behandlingerne kan gå ind og afdække fysiske og mentale svagheder og være med til at rette op på dem.” "  Læs mere  Læs mindre

Signe F. Frederiksberg - "Anne Dorte er lys, venlig og imødekommende – og meget, meget dygtig til det, hun beskæftiger sig med. Anne Dorte sporede sig lynhurtigt ind på den problematik, jeg kom for at få hjælp til. Det var mageløst dejligt at komme til den afklaring, jeg opnåede, og fik dermed ro i sindet."  Læs mere  Læs mindre

Oliver Rasmussen - "Overskud: Mit overskud til at være sammen med mennesker er blevet meget bedre. Jeg kan meget bedre overskue at være sammen med mennesker i længere tid, og i flere dage i streg. Jeg bliver ikke drænet af energi på samme måde, som jeg blev tidligere. Jeg føler ikke at jeg tager imod ligeså mange, af alle de forskellige indtryk fra folk, som jeg gjorde tidligere. Det kan være folks humørsvingninger, eller hvis andre folk er sure omkring mig, så bliver jeg ikke berørt af det på samme måde. Altså at jeg er blevet bedre til bare at lukke af for andres folk følelser, så de ikke påvirker mig. Jeg føler også at det hele har hjulpet på mit humør. Jeg har altid været meget glad, men haft nogle få nedture (som ofte bare kunne være pga andres humør), hvorimod jeg nu er i et langt bedre og stabilt humør. Mvh Oliver "  Læs mere  Læs mindre

Lone Poulsen - "Jeg vil bare takke dig for vores forløb med Alexander Lambert (fødselsdag 20/01-11) Jeg er så taknemmelig for at have mødt dig. Da jeg kontaktede dig, var vi en familie i opløsning. Alexander var ked, i dårlig trivsel, indadvendt og sur. Det var hårdt for hele familien. Du mødte os med forståelse og gav os håb om en bedre fremtid. I dag, et halvt år efter vi stoppede, kan jeg fortælle, at Alexander er en glad, omsorgsfuld dreng, som er i god trivsel og skal starte i skole til sommer (6,5 år gammel). Han er vellidt i BH (før slog han de andre børn)og er blevet udadvendt og finder hurtigt nye venner på f.eks. legepladser. Han sprogforståelse er blevet alderssvarende (før var han to år bagud). Han har stadig lidt udfordringer men dem skal vi nok klare . Du er en af grunden til denne positive udvikling, du lavede bl.a et program til Alexander. Men Vigtigst af alt, du gav mig støtte, forståelse og selvtillid. I stedet for, vi flere gange blev punket for, at vi var for svage og ikke opdragede vores søn. Du vejledte mig og udviklede mig til at forstå Alexander. Dette gav mig styrke, selvtillid og troen på at jeg gjorde det bedste for Alexander. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.