Andreas Slavensky - Coach, Mentor

Andreas Slavensky

Coach, Mentor

Aalborg , Videosamtale

Personligt fremmøde

Coaching 850 kr. Aftal tid

Coaching forløb 3 gange 2.000 kr. Aftal tid

Coaching Studerende / Ledige 650 kr. Aftal tid

Karrierer Mentor 850 kr. Aftal tid

Karrierer Mentor forløb 3 gange 2.000 kr. Aftal tid

Karrierer Mentor Studerende / Ledige 650 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Coaching (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Coaching forløb 3 gange (GoMentor videosession) 1.700 kr. Aftal tid

Coaching Studerende / Ledige (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Karrierer Mentor (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Karriere Mentor forløb 3 gange (GoMentor videosession) 1.700 kr. Aftal tid

Karrierer Mentor Studerende / Ledige (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Udgangspunkt i den enkelte. Leder- og medarbejderudvikling igennem coaching. Business og Life Coaching hvor der skabes personlig værdi Andreas Slavensky - Coach, Mentor

Beskrivelse

Om mig

Jeg er uddannet og certificeret Coach hos Sofia Manning og har mere end 12 års erfaring inden for ledelses- og medarbejderudvikling. Derudover er jeg uddannet civilingeniør med speciale i Global Forretningsudvikling og International Teknologiledelse og har mange års erfaring som konsulent med at coache, rådgive og undervise ledere og medarbejdere. Som coach har jeg erfaring med både små og store virksomheder i det offentlige så vel som i det private og i alt fra enkelte sessioner til mere længerevarende coachingforløb. I et coachingforløb anvender jeg blandt andet personprofiler såsom Garuda, DISC og MBTI samt coachingmodeller som De 6 Trin, GROW og VKVG-modellen.  


Om dig 

Ønsker du at skabe resultater og udvikling for dig selv som studerende, jobsøgende eller som leder og drømmer du om at skabe en forandring eller har du brug for sparring omkring ambitioner, job og karrierer. Jeg er klar til at hjælpe dig med, at forstå de forhindringer og begrænsninger der står imellem dig og dine mål. Jeg hjælper dig med at styrke dit personlige brand og udnytte dit fulde potentiale og skabe personlig værdi.


Coaching

 • Personlig udvikling
 • Medarbejderudvikling - både individuelt og i grupper
 • Ledelsesudvikling og rådgivning
 • Business coaching

Mentor

 • Jobsamtale
 • Studie og eksamen
 • Karrierer 
 • Efteruddannelse

Vores samtale

I vores samtaler er fokus rettet på dig og de udfordringer du måtte have med at udleve dine ambitioner. Reflekterende og åbne spørgsmål skal hjælpe med at øge din bevidsthed omkring hvem du er og hvor du gerne vil hen. Formålet med coachingsessionerne er at give dig konkrete værktøjer til at reflekterer over de beslutninger der ligger til grund for dine handlinger og derved styre uden om det, der forhindre dig i at opnå succes. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.