Andreas Slavensky - Coach, Mentor

Andreas Slavensky

Coach, Mentor

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Udgangspunkt i den enkelte. Leder- og medarbejderudvikling igennem coaching. Business og Life Coaching hvor der skabes personlig værdi Andreas Slavensky - Coach, Mentor

Beskrivelse

Om mig

Jeg er uddannet og certificeret Coach hos Sofia Manning og har mere end 12 års erfaring inden for ledelses- og medarbejderudvikling. Derudover er jeg uddannet civilingeniør med speciale i Global Forretningsudvikling og International Teknologiledelse og har mange års erfaring som konsulent med at coache, rådgive og undervise ledere og medarbejdere. Som coach har jeg erfaring med både små og store virksomheder i det offentlige så vel som i det private og i alt fra enkelte sessioner til mere længerevarende coachingforløb. I et coachingforløb anvender jeg blandt andet personprofiler såsom Garuda, DISC og MBTI samt coachingmodeller som De 6 Trin, GROW og VKVG-modellen.  


Om dig 

Ønsker du at skabe resultater og udvikling for dig selv som studerende, jobsøgende eller som leder og drømmer du om at skabe en forandring eller har du brug for sparring omkring ambitioner, job og karrierer. Jeg er klar til at hjælpe dig med, at forstå de forhindringer og begrænsninger der står imellem dig og dine mål. Jeg hjælper dig med at styrke dit personlige brand og udnytte dit fulde potentiale og skabe personlig værdi.


Coaching

  • Personlig udvikling
  • Medarbejderudvikling - både individuelt og i grupper
  • Ledelsesudvikling og rådgivning
  • Business coaching

Mentor

  • Jobsamtale
  • Studie og eksamen
  • Karrierer 
  • Efteruddannelse

Vores samtale

I vores samtaler er fokus rettet på dig og de udfordringer du måtte have med at udleve dine ambitioner. Reflekterende og åbne spørgsmål skal hjælpe med at øge din bevidsthed omkring hvem du er og hvor du gerne vil hen. Formålet med coachingsessionerne er at give dig konkrete værktøjer til at reflekterer over de beslutninger der ligger til grund for dine handlinger og derved styre uden om det, der forhindre dig i at opnå succes. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.