Amalie Quinteros

Coach

København N, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

1 samtale 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

1 samtale (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Pakkeforløb á 3 timer (GoMentor videosession) 1.400 kr. Aftal tid

Pakkeforløb á 5 timer (GoMentor videosession) 2.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Karriere, stress, HR, iværksætteri, sorg, kærlighed, dating og work-life balance. Amalie Quinteros - Coach

Beskrivelse

Går du med en drøm eller et mål som endnu ikke er opnået?

Sidder du fast i en situation og vil du gerne videre?

Har du en tendens til at følge de samme mønstre, som forhindrer dig i at opnå det du gerne vil? 

Synes du dating er en udfordring?

Eksempler inden for job og karriere kunne være:
- Du vil gerne skifte karriere eller få et nyt job 
- Du ønsker at blive bedre til håndtere bestemte situationer (eksempelvis med din chef)
- Du vil gerne performe bedre
- Du ønsker bedre work/life balance

Eksempler inden for Dating kunne være:
- Måske drømmer du om at finde manden/kvinden i dit liv? 
- Du ønsker at lære at binde dig  
- Du ønsker et sjovere single liv og nyde oplevelser på egen hånd 
- Måske ønsker du at blive bedre til at "sælge" dig selv på første date? 
 
Du er velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere, eller hvis du har brug for en samtale eller et forløb med en erfaren og passioneret coach.

Om mig: 
Jeg har en kandidat i Human Resources, samt uddannet coach, og har arbejdet med mennesker i 10 år hos de største virksomheder i Danmark. Jeg er erfaren indenfor karriererådgivning, jobsøgning, personlighedstest, avancere i virksomheden, lederudvikling og medarbejderudvikling - herunder alt der vedrører arbejdslivet som fx stress, konflikter, udfordringer. 
 
Derudover beskæftiger jeg mig en del med dating livet og har udgivet en datinghåndbog. Jeg hjælper folk med at reflektere over deres ønske om den ideelle partner eller måden hvorpå de finder en partner.
 
Går du med en drøm, et mål eller noget du gerne vil ændre, så vil jeg gerne være din sparringspartner og vælger du mig så garanterer jeg en handlingsorienteret plan for at du opnår dine mål.

I vores samtaler kan du forvente at jeg er: 
* Nærværende dvs. jeg er 100% tilstede i vores samtale 
* Perspektiverende dvs. hos mig får du alle nuancerne med
* Engageret dvs. du er IKKE alene 
* Handlingsorienteret dvs. mellem hver samtale aftaler vi ting du skal forpligte dig til for at du opnår dit mål

Du er velkommen til at ringe/skrive til mig for at høre mere om hvad jeg kan tilbyde lige netop dig <3  

Klientudtalelser

Lone, 43 år, Søborg - "Min stress situation var desværre en gentagelse fra tidligere. Jeg havde åbenbart ikke lært lektien første gang. Med dine stressværktøjer kom jeg hurtig ovenpå igen, men allervigtigst så hjalp dine spørgsmål mig til at reflektere over min jobsituation. Jeg overvejer at søge hen i en anden branche. En branche der er meget mere mig. Så tak for de gode spørgsmål søde Amalie! "  Læs mere  Læs mindre

Thomas, 37 år fra Nørrebro, ønskede at lære at stå ved sig selv i hans forhold - "Da jeg skrev til Amalie var jeg virkelig træt af mit forhold, fordi jeg hele tiden gav efter i mit forhold. Min (daværende) kæreste bestemte alt og det var ikke fordi hun ville, men fordi jeg ikke kunne stå ved mine beslutninger. Det ødelagde vores forhold og selvom forholdet ikke gik, så er jeg glad for de værktøjer Amalie gav mig. Nu er jeg klar på at starte på ny. Jeg kontakter Amalie igen når jeg har fundet mig en kæreste så jeg får afprøvet teknikkerne igen og denne gang inden forholdet er kørt af sporet. "  Læs mere  Læs mindre

Christel, 26 år, jobsøgende - "Amalie har hjulpet mig med at finde troen på mig selv igen. Før gik jeg meget nervøst til jobsamtaler og jeg havde et helt andet fokus end det man skal have til en jobsamtale. Man kan mærke at Amalie har mange års erfaring med rekruttering, så jeg havde kun brug for 3 sessioner og nu er jeg i job igen :-)"  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand, 29, ønskede at finde kæreste  - "Du er altid så nærværende og du er en meget empatisk kvinde. Jeg kan ikke lade være med at skrive opdateringer til dig mellem vores sessioner, fordi du virker oprigtig interesseret i min udvikling. Du udfordrede mig med opgaver og jeg har udført dem alle undtagen en pga travlhed og det har hjulpet. Jeg har endnu ikke fået en kæreste, men jeg ved nu hvad jeg søger i en kæreste og jeg forsøger nu at finde kvinden i mit liv med de nye metoder vi to har talt om. Du har virkelig hjulpet mig og jeg booker snart en samtale igen, når jeg har fået styr på jobsituationen. Tak for hjælpen Amalie! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere