Vær din egen bedste coach!

Skrevet d. 30-9-2016 13:52:29 af Amanda Jensen - Coach

Tøver du med at opsøge hjælp, fordi du er usikker på hvad du har brug for? Jeg har sammenfattet 8 gode tips og spørgsmål du kan stille dig selv, så du kan være din egen bedste coach:

 

1.        Visualiser hvad du gerne vil og forestil dig du opnår dit mål.

Hvordan føles det? Bliv i den følelse for den følelse er din motivation! 


2.      Kommer andre med velmente gode råd som ikke harmonerer med din intuition, så lyt til dig selv og din mavefornemmelse. 


3.        Du kan kun gøre dit bedste, resten er ikke op til dig. Livet er fyldt med tilfældigheder og du kan ikke kontrollere det hele. Husk det og mind dig selv om det hele tiden:”Jeg kan kun gøre mit bedste, resten er ikke op til mig”.


4.        Husk bag enhver sejr, ligger utallige fiaskoer. Det er normalt at fejle undervejs. 


5.        Undgå at sammenligne dig med andre. Vi har alle forskellige rammer og redskaber i værktøjskassen, så fokuser på din egne muligheder (frem for begrænsninger). 


6.        Hvor end du er på vej hen så husk rejsen er også en del af oplevelsen. 


7.        Omgiv dig kun med personer som bidrager positivt til dit liv. Hvis nogen dræner dig, så overvej nøje hvorfor vedkommende er i dit liv og hvis der en en god grund til det, så fokuser på det positive. 


8.        Uanset hvor svært du har det, så er der lys for enden og du vil stå stærkere i den anden ende. Og vigtigst af alt: du er aldrig alene! 

 

 

 

 

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.