Ninna Reidun - Mentor

Ninna Reidun

Mentor

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg kan hjælpe dig med at afbalancere alle slags (gamle) traumer, begrænsende overbevisninger og mønstre i din underbevidsthed. Ninna Reidun - Mentor

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv - kontakt support og få hjælp til at finde en anden mentor.

 

Jeg er uddannet intuitiv counselor, kinesiolog, og mentor.

 

Jeg arbejder, via kinesiologien, ud fra din underbevidsthed som fylder 90 – 95 % af din psyke, hvorimod din bevidsthed ”kun” fylder 5 – 10 % af din psyke.

 

 

Din underbevidsthed

 

Din underbevidsthed (UB) kører automatisk. Din UB er til for at passe på dig, så du kan gå, drikke vand, spise mad – altså være et velfungerende menneske. Din underbevidsthed er din trofaste hjælper i alle situationer, fordi den husker hvad du er ude for og derefter styrer udenom samme situation igen, så den er til for at hjælpe og beskytte dig. Derfor kan man godt kalde din UB for en slags indre harddisk der lagrer alle dine automatikker, traumer, overbevisninger.

 

Men alle dine automatikker, traumer, mønstre og begrænsende overbevisninger blev især dannet da du var mellem 0 – 7 år gammel, og derfor er det vigtigt at gå ind og afbalancere og opdatere, så din UB’s harddisk er opdateret til hvor du nu er i dit liv. Det svarer lidt til at du render rundt med en harddisk fra de første 7 år af dit liv, som skal være med til at forvalte dit voksne liv - det stemmer ikke overens.

 

Måske har du prøvet at arbejde med en udfordring, men ikke følte at det hjalp, det er fordi du ikke har været helt nede i din underbevidsthed og afbalancere.

 

Det kommer også an på hvordan vores barndom forløb. Hvis du havde støttende forældre som var der for dig, som hjalp dig med at bygge dit selvværd op, så vil du ikke været styret af din underbevidsthed på sammen måde, eller rettere sagt den vil arbejde med dig på en anden måde. Hvis du derimod har haft en turbulent barndom, så er det her hvor din underbevidsthed er sat endnu mere op til at passe på dig ud fra de erfaringer du gjorde dig dengang, hvilket er det som kan skabe rod når du som voksen ønsker at vækste på de indre planer.

 

En live fysisk session

 

I en live session fysisk hos mig, tester jeg ind på din UB's harddisk, så jeg kan komme ned og hjælpe dig med at afbalancere de traumer, mønstre og begrænsende overbevisninger du har liggende.

 

Sammen går vi ind og kigger på de svære temaer du har oppe og vende lige nu, da de helt sikkert vil have tråd til noget gammelt i dig, fordi der er opstået en modstand mellem det gamle og nye i dig, og derfor sidder du fast.

 

En session online

 

I en session online bruger jeg mest min intuitiv counsellor og mentor uddannelse, hvor vi snakker om en intention du ønsker at sætte for sessionen.

 

OBS:

Hvis du ønsker en session hvor vi går ned og arbejder i og med din underbevidsthed, er det en live fysisk session du skal bestille.

 

 

De kærligste hilsener

 

Ninna Reidun

 

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.