Elsk dig selv før alle andre (og skab nærende relationer)

Skrevet d. 13-3-2016 13:40:03 af Ninna Reidun - Mentor

At elske dig, selvkærlighed og egenomsorg.

Desværre er ALT for mange mennesker afhængig af, på den uholdbare måde, den kærlighed og omsorg de får hos deres partner og/eller nære relationer.

 

Tænk over hvorfor så mange mennesker søger en kæreste, hvis nu alle søgte indad og gav sig selv kærlighed, tryghed og egenomsorg inden de gik ud og søgte ude i byen eller på netdating, så ville der helt sikkert være en del forhold som slet ikke fandtes nu.

 

Det er ret vildt at tænke på, synes jeg!

 

Og selvfølgelig på ingen måde at forkaste at det er magisk at være forelsket og give sig hen til tosomheden – det er det virkelig! Det er vores natur at formere os, vi mennesker er bare så heldige at kunne mærke den bonus af evig forelskelse, når vi rammer plet med vores partner.

 

MEN…

 

Når du længes efter kærlighed, tryghed og opmærksomhed hos din partner eller den kæreste du ønsker at lande, er det vigtigt at se på at det muligvis kan være fordi du ikke giver kærlighed til dig selv.

 

Så er det, at det kan være ensomt og uudholdeligt at være single, eller at forholdet, du er i, begynder at være bygget op på usikker grund – lige præcis fordi begge parter ikke fylder sit eget selvkærligheds- og egenomsorgs-lager op…alt bliver leveret udefra…

 

Du kan ikke give noget, til andre, du ikke selv har.

 

Al kærlighed skal altid findes hjemme fra i dig, og når den gør det, vil et helt nyt rum opstå, både i dig og med de relationer du allerede har og tiltrækker.

 

Afhængigheds-”dramaet” vil blive taget ud af forholdet, fordi du frigør dig, fordi du bevidst vælger at være selv-leverandør for din selvkærlighed, din egenomsorg og dit selvværd og din indre glæde… du nægter at bygge dine relationer op på hvad de kan give og dække i dig af huller.

 

DET du så bygger dine relationer på er…

 

...OVERFLOD

 

…fordi det vil blive baseret på et naturligt flow af at give og tage, OVENI det du allerede giver til dig selv.

 

 

En nærende kærlighed er bygget op på at du giver fordi du ikke kan lade vær, du giver fra et allerede elsket hjerte der flyder over af din egen indre kærlighed.

 

 

Det var meningen at jeg også ville komme ind på hvordan du så giver dig selv kærlighed, men egentlig ønsker jeg bare at lade dette stå for sig og skrive et helt nyt indlæg, en anden dag, da det er et kæmpe emne i sig selv :-)

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.