Hvorfor har nogen folk nemt ved at skabe det de ønsker og andre ikke?

Skrevet d. 13-3-2016 13:42:39 af Ninna Reidun - Mentor

Jeg undrede mig, i mange år, hvorfor nogen var mere heldige end andre, hvorfor nogen folk altid vinder i de konkurrencer de melder sig til, hvorfor de altid får det de ønsker - uanset hvad det måtte være. 

Måske har du selv tænkt på det samme.

Det er der en simpel forklaring på...

Din underbevidsthed fylder ca. 90 % og din bevidsthed fylder 5 -10 % i dig.

Så når du oplever, at du bevidst arbejder og arbejder på et sårbart emne, det være sig noget du har oplevet i dit liv, du prøver at rejse dig fra, men du bare ikke føler at der sker noget, så er det fordi du "kun" har arbejdet med det i bevidstheden, som "kun" fylder de 5 - 10 % (kontra den tunge store dreng underbevidstheden som (tidligere nævnt) fylder ca 90 %).

MEN...

En anden ting som også er vigtig er...

...de oplevelser du har været igennem som barn mellem ca. 0 - 7 år.

Har du haft "smooth sailing" med en mor & far som elskede dig, var der for dig, som hjalp dig med at bygge en stabilt og nærende fundament op inde i dig, SÅ har du heller ikke en masse gammel bagage som holder dig tilbage...

Så kan man sige, at alt er muligt inde i dig, fordi dine forældre hjalp dig med at bygge mulighederne op og skabe et stærkt selvværd...det vil sige din underbevidsthed arbejder med dig, og din indre tro på at du kan, det du vil, er godt kørende.

MEN...

Hvis du som mig har haft en barndom som bød på traumatiske oplevelser, så kan det straks være mere svært at gå efter det du og jeg ønsker, fordi vi først skal rydde op i vores gamle tyngende bagage.

Hvis din underbevidsthed ikke er rettet ind mod det du ønsker, så kan du arbejde nok så ihærdigt, men der vil stadig ikke ske noget, fordi din underbevidsthed prøver at beskytte dig...da det er dens job:

at beskytte dig mod at komme ud i flere ubehagelige situationer

...hvilket jo er ret fantastisk - at vores indre er skabt sådan. Men det er selvfølgelig træls, når vi inderligt ønsker at finde den sidste mand i rækken, eller ønsker at arbejde med drømmejobbet, eller hvad det nu kunne være 

Jeg startede ud med at være hende, som der ikke havde flow i det jeg ønskede at skabe i mit liv, men fordi jeg har været inde og arbejde med min bagage, så er det en helt anden snak nu. 

Og simpelt sagt er det fordi jeg har været inde og afkode, via kinesiologien, de gamle overbevisninger som lå og holdt mig tilbage. 

Jeg har selvfølgelig stadig ting jeg har svært ved at skabe, ingen tvivl der, det vil der altid være, da det er en konstant livs-proces i at skralde alle uhensigtsmæssige lag af, så du og jeg kommer mere og mere ind til vores rene kerne.

Det er os det jeg hjælper mine klienter med:

at spotte de gamle mønstre og om-kode dem til nye positive sætninger der bliver lagt ind i underbevidstheden, så den arbejder MED mine klienter og det de ønsker at skabe i deres liv.

Jeg kan i en session teste ind på hvilken alder balladen/mønsteret/overbevisningen/traumet startede, og som regel ved min klient selv hvad der skete i det alderstrin af livsændrende hændelser (men jeg kan dog også teste ind på hvad der skete...), hvilket der kommer en forløsende snak ud af, og bagefter er det tid til at afkode den gamle overbevisning og lægge en ny én ind i underbevidstheden.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.