Annette Dyhrberg - Coach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Selvværdscoach

Annette Dyhrberg

Coach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Selvværdscoach

Aalborg , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Individuel samtale/coaching 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale/coaching 900 kr. Aftal tid

Ung/forælder-samtale/coaching 1.200 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Annette Dyhrberg - Coach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Selvværdscoach

Beskrivelse

Mindset-coach, personlig udvikling og terapeut

Jeg interesserer mig rigtig meget for mennesker, energi, mindset og udvikling. Vi er alle beriget med gaver og har noget at byde på og give fra os. Vi kan meget mere, end vi selv tror. Måske sidder du inde med nogle overbevisninger om, at du ikke er god nok, eller at du ikke kan tillade dig det ene eller andet, fordi nogen på livets vej har fortalt dig, at det mulige er umuligt, at dine drømme ikke er realistiske. Måske spejler du dig i andre og har svært ved at finde ud af, hvem du selv er.


Jeg tilbyder samtaler til unge, voksne og unge/forældre. Jeg har en bred erfaring i at samtale med unge og voksne, der oplever udfordringer med selvværd og eget selvbillede. Der har svært ved at finde meningen med livet og er søgende i forhold til, hvordan man skaber glæde og trivsel i tilværelsen. Igennem samtale kommer jeg med konkrete redskaber til hvordan du gennem ændring af mindset og overbevisninger kan ændre dit selvbillede, hvordan man kan finde sine styrker og potentialer og derved stå stærkere i sig selv samt hvordan du kan opgradere sin energi, så du bliver den bedste udgave af dig selv.


Flere unge har i dag svært ved at navigere i deres liv. Der opleves et pres udefra. Følelser og tanker om, om man er god nok og dygtig nok skaber usikkerhed og måske angst. Mange unge spejler sig i andre og i en virkelighed, som skabes udefra og ikke indefra. Jeg kan hjælpe og støtte dig med at ændre dit selvbillede, hvile mere i dig selv, ændre mindset og overbevisninger.


Derudover tilbyder jeg samtaler mellem unge og forældre, hvis man har brug for at skabe et stærkere bånd, og hvordan man som forældre kan støtte sit barn bedst muligt.


Igennem samtale arbejdes der bl.a. med:

 • At du er præcis som du skal være
 • Eget selvbillede
 • Mindset
 • Ændring af overbevisninger
 • Fokus på energi
 • Potentialer og styrker
 • At stå stærkere i dig selv


Min baggrund:

Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet

Den spirituelle Lederuddannelse ved Rikke Hertz

Cool Kids Vejlederuddannelse - angsthåndteringsprogram

Mentor i mad og psyke Instruktøruddannelse i Mindfulness

Dybdeterapeut, Dybdeterapeutisk Institut, Århus

Udannet lærer fra Aalborg Seminarium


Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale, måske du har spørgsmål til ovenstående eller hvis du ønsker tid til en samtale.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.