Annette Dyhrberg - Coach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Selvværdscoach

Annette Dyhrberg

Coach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Selvværdscoach

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Annette Dyhrberg - Coach, Børn og unge coach, Mentaltræner, Mentor, Selvværdscoach

Beskrivelse

Mindset-coach, personlig udvikling og terapeut

Jeg interesserer mig rigtig meget for mennesker, energi, mindset og udvikling. Vi er alle beriget med gaver og har noget at byde på og give fra os. Vi kan meget mere, end vi selv tror. Måske sidder du inde med nogle overbevisninger om, at du ikke er god nok, eller at du ikke kan tillade dig det ene eller andet, fordi nogen på livets vej har fortalt dig, at det mulige er umuligt, at dine drømme ikke er realistiske. Måske spejler du dig i andre og har svært ved at finde ud af, hvem du selv er.


Jeg tilbyder samtaler til unge, voksne og unge/forældre. Jeg har en bred erfaring i at samtale med unge og voksne, der oplever udfordringer med selvværd og eget selvbillede. Der har svært ved at finde meningen med livet og er søgende i forhold til, hvordan man skaber glæde og trivsel i tilværelsen. Igennem samtale kommer jeg med konkrete redskaber til hvordan du gennem ændring af mindset og overbevisninger kan ændre dit selvbillede, hvordan man kan finde sine styrker og potentialer og derved stå stærkere i sig selv samt hvordan du kan opgradere sin energi, så du bliver den bedste udgave af dig selv.


Flere unge har i dag svært ved at navigere i deres liv. Der opleves et pres udefra. Følelser og tanker om, om man er god nok og dygtig nok skaber usikkerhed og måske angst. Mange unge spejler sig i andre og i en virkelighed, som skabes udefra og ikke indefra. Jeg kan hjælpe og støtte dig med at ændre dit selvbillede, hvile mere i dig selv, ændre mindset og overbevisninger.


Derudover tilbyder jeg samtaler mellem unge og forældre, hvis man har brug for at skabe et stærkere bånd, og hvordan man som forældre kan støtte sit barn bedst muligt.


Igennem samtale arbejdes der bl.a. med:

  • At du er præcis som du skal være
  • Eget selvbillede
  • Mindset
  • Ændring af overbevisninger
  • Fokus på energi
  • Potentialer og styrker
  • At stå stærkere i dig selv


Min baggrund:

Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet

Den spirituelle Lederuddannelse ved Rikke Hertz

Cool Kids Vejlederuddannelse - angsthåndteringsprogram

Mentor i mad og psyke Instruktøruddannelse i Mindfulness

Dybdeterapeut, Dybdeterapeutisk Institut, Århus

Udannet lærer fra Aalborg Seminarium


Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale, måske du har spørgsmål til ovenstående eller hvis du ønsker tid til en samtale.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.