Stine Assentoft - Mentor, Coach, Mindfulness instruktør

Stine Assentoft

Mentor, Coach, Mindfulness instruktør

Frederiksberg

Personligt fremmøde

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Vi fastlægger sammen om vi skal afholde samtalen hos mig på Frederiksberg, ved en Walk and Talk eller ved online samtale. 

Individuel samtale/forløb 2.000 kr. Aftal tid

Studerende/arbejdsledige 600 kr. Aftal tid

Studerende/arbejdsledige/forløb 1.550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stine Assentoft - Mentor, Coach, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

  

Jeg interesserer mig særligt for, hvordan vi bruger vores fortællinger til at skabe mening - både via de fortællinger vi fortæller os selv, men også de fortællinger vi fortæller til andre. Jeg tror på at vi udvikler os som mennesker og føler en større grad af frihed, når vi hæver os over disse fortællinger og bliver klar over om vi slæber rundt på gamle historier som ikke gavner os mere. 


Det kræver meget øvelse og man skal starte i det små, men jeg vil hjertens gerne hjælpe dig i gang med  denne proces. Det vil med garanti få dig meget tættere på de drømme og håb du egentlig går rundt med. 


Kompetenceområder:  

 • Børn og unge, som har udfordringer med skole, studie, venner og hverdags liv og i den forbindelse kæmper med ensomhed, stress, at opnå gode sociale relationer samt præstations problematikker.  


 • Voksne som har udfordringer med at få studieliv og karriere til at hænge sammen med privatliv/familie. Eller som kan have brug for at finde ud af, hvad der begrænser dem og på hvilke punkter de skal have sagt fra og ændret områder i deres liv. 


 • Familievejledning/støtte i forhold til hverdagen med et barn eller ung med ADHD eller autisme. Det kan fx være krav som lektielæsning, generel koncentrations-besvær, afgang/afhentning til institution eller skole. Min vejledning vil bestå af at hjælpe jer med at udvikle og implementere konkrete redskaber, som kan hjælpe til færre konflikter i hverdagen. 


Jeg har : 

En kandidat i Pædagogisk Antropologi fra Aarhus Universitet. Derudover har jeg en efteruddannelse som narrativ vejleder og coach fra DISPUK og er uddannet Mindfulness instruktør for børn, unge og voksne fra At Work Skolen på Frederiksberg. 


Jeg har arbejdet flere år som mentor for voksne fra Københavns Universitet i samarbejde med Studenterrådgivningen/Duos. Jeg har desuden arbejdet med specialpædagogisk vejledning og udvikling, indenfor både det pædagogiske normalområde samt dagbehandlingsområdet. Herunder med børn og unge med diagnoser.  


Med en narrativ uddannelse som fundament, har jeg et særligt fokus på fortællinger, ressourcer, værdier og intentioner. De områder hvor vi som mennesker udvikler os og som er særligt vigtige for os. Min uddannelse som mindfulness-instruktør og store interesse i yogaens verden har desuden gjort mig nysgerrig på hvordan vi styrker balancen mellem krop og sind.  


Kendetegnende for min måde at afholde samtaler på, er en omsorgsfuld og lyttende tilgang, i et tempo som er afstemt til dig. Du vil få en rutineret, rummelig og fagligt dygtig mentor, som er specialist i støttende samtaler med børn, unge og voksne. 


Send mig en besked, så går vi i gang med det samme. 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere