Sanne Kirstine Holm - Psykoterapeut

Sanne Kirstine Holm

Psykoterapeut

Værløse, København

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuelle samtaler med rabat. Narrativ psykoterapi 500 kr. Aftal tid

Hvis du er studerende eller arbejdsledig tilbydes individuelle samtaler med rabat.

Individuelle samtaler. Narrativ psykoterapi 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Gennem narrative samtaler der tager udgangspunkt i det problematiske du står i, kan jeg hjælpe dig med at finde fodfæste, retning, mening og håb i dit liv. Sanne Kirstine Holm - Psykoterapeut

Beskrivelse

Livet er sjældent helt uden sten på vejen. Usikkerhed, tvivl, modgang, omvæltninger, kriser, sygdom, tab, og sorger er del af det at være menneske. Mange udfordringer og problemer klarer vi selv med hjælp fra venner eller familie, men indimellem kan vi komme i en situation, hvor vi kan have gavn af at tale med en udenforstående med en kvalificeret uddannelse for at finde retning, fodfæste, håb eller mening.


Jeg er narrativ psykoterapeut og jeg tilbyder samtaleterapi.


Hvordan foregår samtaleterapi?

Vi vil tage udgangspunkt i det, der er vigtigt for dig at få talt om.

 • Måske ved du allerede på forhånd hvad dit problem handler om, og hvad du gerne vil have hjælp til
 • Måske har du det bare dårligt, uden rigtig at vide hvorfor
 • Måske har du haft en vanskelig opvækst, som du har brug for at få talt om
 • Måske synes du det er svært at leve op til dine egne eller andres krav og forventninger
 • Måske har du været udsat for noget svært eller traumatisk
 • Måske har du mistet en du holder af
 • Måske føler du dig alene med dine problemer
 • Måske har du svært ved at finde håb eller mening
 • Måske føler du dig usikker på dig selv eller retningen i dit liv
 • Måske oplever du, at livet med en lille baby er langt fra glansbilledet af den lykkelige familie
 • Måske har du svært ved at få hverdagen til at hænge sammen, føler dig fastlåst eller har mistet livsglæden
 • Måske vil du bare gerne lære dig selv bedre at kende

Som terapeut er jeg ikke ekspert på dit liv, og jeg har ikke på forhånd en løsning på dine problemer, men jeg vil give dig mulighed for at få kigget på det du står i, og snakket om de erfaringer, færdigheder, relationer, værdier, drømme og håb, der kan hjælpe dig videre i livet.


Hvad vil det sige at det er narrativ psykoterapi?

Narrativ betyder historie eller fortælling. Narrativ psykoterapi er samtaleterapi, der tager udgangspunkt i de problemer du kommer med, set i sammenhæng med de historier du har med dig fra dit liv og din dagligdag.  

Vi skaber alle sammen mening i vores liv ved at lave historier om det. Historierne har vi frembragt ved at kæde forskellige oplevelser sammen og finde forklaringer på dem for at få dem til at give mening. Forklaringerne består af fortolkninger og vurderinger af, hvordan vi selv og andre ser på os, og de bliver dermed en del af vores identitet og syn på vores muligheder i livet.  


Livet består af en lang række øjeblikke og hændelser, som krydser hinanden og peger i forskellige retninger. Det er umuligt at huske det hele, og vi lagrer derfor ubevidst vores oplevelser i særlige ”hukommelsesmapper”, der indeholder lignende begivenheder fra vores liv. Vi kan f.eks. have mapper, der indeholder historier om hjælpsomhed eller fællesskab og andre mapper, der handler om de gange vi blev ramt af utilstrækkelighedsfølelse, angst, sorg, fortvivlelse, depression, lavt selvværd, præstationskrav, tvivl, konflikter, traumer eller hvad vi nu bøvler med. Historier der passer under overskriften i de mapper vi allerede har oprettet, vil nemmere blive husket, mens oplevelser der modsiger overskriften, har tendens til af forsvinde i glemmebogen. 


Dette er langt hen ad vejen uproblematisk, så længe vi føler os godt tilpas med de historier vi selv og andre husker og fortæller om os. Det er når de problemfyldte fortællinger tager pladsen fra alt det andet, vi har oplevet og erfaret, at vi bliver usikre på os selv og mister fornemmelsen af at have indflydelse på retningen i vores liv.


Narrative samtaler handler om at have mange nuancerede historier om sit liv, og komme tættere på det, der er betydningsfuldt. Når vi får mulighed for at få talt om, hvad vi kommer fra, hvor vi gerne vil hen, og hvilke pejlemærker vi gerne vil følge, bliver det nemlig nemmere at navigere.

Narrative samtaler handler også om, hvordan vi klarer det problematiske eller sorgfulde vi står i, og hvordan vi genfinder mening og håb.


Hvem er jeg?

Jeg har en 5-årig uddannelse til Narrativ psykoterapeut, som lever op til Dansk Psykoterapeut forenings kvalitetskrav til undervisningstimer, egenterapi og supervision


Derudover er jeg uddannet sygeplejerske, intensiv børnesygeplejerske, sundhedsplejerske og ammekonsulent, og har mange års erfaring med børn, unge, forældre og familieliv, og de problemer man kan blive ramt af i de livsfaser. Herunder kan nævnes efterfødselsreaktioner, familiedannelse, skilsmisse, sammenbragte børn, skuffede forventninger, ammeproblemer, for tidlig fødsel, spædbarnsdød, handicap, præstationskrav, lavt selvværd, tristhed, usikkerhed, angst, mobning, selvskade m.m.


Jeg har de sidste 3 år arbejdet som frivillig i ”Samtalehuset” i Snekkersten, hvor jeg har haft unge i samtaleforløb.


Jeg har også erfaring med samtaleforløb med børn med langvarige problemer med ufrivillig afføring.


Jeg er 58 år gammel, og privat bor jeg sammen med min mand, som jeg giftede mig med i en frokostpause da jeg var 20 år gammel. Sammen har vi 4 voksne børn og en gammel hund. Som familie har vi rejst meget rundt i verden. 


Min fritid går med familie, venner, musik, billeder, fotografering, film, naturen, motion, bøger og rejser. 


Gennem mit liv og mit arbejde som sygeplejerske, sundhedsplejerske og terapeut har jeg snakket med tusindvis af mennesker, som har lært mig meget om livets bredde, dybde og mangfoldighed. De har også lært mig, at de ting vi bøvler med, ikke er så forskellige på tværs af alder, køn, etnicitet og sociale og religiøse tilhørsforhold.

 

Klientudtalelser

Pige, 19 år - "Sanne har på forholdsvis kort tid formået at ændre min negative tankegang til noget mere positivt og brugbart. Hun har hjulpet mig med at finde ind til sider af mig selv, som jeg ikke vidste jeg havde, og det glæder mig rigtig meget at vide, at de mange andre unge mennesker, som får glæde af samtaler med Sanne er sikret et godt forløb."  Læs mere  Læs mindre

Pige, 20 år - "Sanne har hjulpet mig igennem min depression. Jeg har gået hos samtlige psykologer, men ingen har kunne hjælpe mig igennem min depression som Sanne. Igennem mit forløb har jeg lært at kunne sige fra og lytte til mine egne behov. Sanne har været god til at lytte og få mig til, at se ting jeg ikke selv kunne. Jeg er blevet en glad pige, der tror mere på mig selv og har udvirket mig siden forløbet med Sanne. Hvis jeg ikke havde Sanne, så tror jeg stadig jeg havde haft en depression. Jeg har anbefalet Sanne til mine veninder der selv er nede med stress eller en depression, da jeg selv har været glad for mit forløb hos hende."  Læs mere  Læs mindre

Pige, 19 år - "Jeg kan på det varmeste anbefale Sanne som terapeut, Jeg har været enormt glad for mit forløb hos Sanne, da hun er meget imødekommende og hurtigt fik mig til at føle mig tryk, så jeg fik åbent op for en masse følelser og oplevelser i mit liv. hvilket jeg tideligere har haft svært ved, generelt har hele mit forløb været rigtig professionelt og jeg er glad for at jeg startede. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere