Sanne Kirstine  Holm - Psykoterapeut

Sanne Kirstine Holm

Psykoterapeut

Værløse , Frederiksberg , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuelle samtaler med rabat. Narrativ psykoterapi 500 kr. Aftal tid

Hvis du er studerende eller arbejdsledig tilbydes individuelle samtaler med rabat.

Individuelle samtaler. Narrativ psykoterapi 700 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuelle samtaler med rabat. Narrativ psykoterapi (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Individuelle samtaler. Narrativ psykoterapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Samtaler med mig kan hjælpe dig videre i livet, hvis du står i en svær situation, er kørt fast eller har mistet glæden ved livet. Sanne Kirstine Holm - Psykoterapeut

Beskrivelse

Modgang, omvæltninger, kriser, tvivl, usikkerhed, sygdom, tab, og sorger er ofte del af livet. Mange problemer klarer vi selv, men indimellem kan vi komme i en situation, hvor vi kan have gavn af at tale med en udenforstående med en kvalificeret uddannelse for at finde retning, afklaring, fodfæste, håb eller mening.

Jeg tilbyder samtaler i et trygt, fordomsfrit og fortroligt rum, med plads med til at få talt om de problemer du står i.


Hvem er jeg?

Jeg har en 5-årig uddannelse til psykoterapeut. Derudover er jeg uddannet sygeplejerske, intensiv børnesygeplejerske, sundhedsplejerske og ammekonsulent, og har mange års erfaring med børn, unge og voksne, og de problemer man kan blive ramt af i forskellige livsfaser. 

Herunder kan nævnes depression, sorg, angst, ensomhed, traumer, misbrug, vanskelige opvækstvilkår, konflikter, seksualitet, lavt selvværd, høje præstationskrav, selvskade, mobning, usikkerhed, efterfødselsreaktioner, skilsmisse, sammenbragte børn, adoption, ammeproblemer, for tidlig fødsel, spædbarnsdød, handicap m.m. 


Hvordan foregår samtalerne?

Vi vil tage udgangspunkt i det, der er vigtigt for dig at få talt om. 

Gennem mine spørgsmål vil jeg hjælpe dig med at få et andet blik på dine problemer, som kan hjælpe dig videre i en mere foretrukken retning i dit liv.

Undervejs vil vi stoppe op, og afklare om vi er på rette vej.Klientudtalelser

Anonym - "Da jeg havde min svære depression og var neutral i hele mit sind og tilstedeværelse, talte jeg med Sanne om alt mellem himmel og jord. Sanne fik mig ti at se det positive i hverdagen og mine oplevelser og samtidig var hendes hjertevarme og jordnære tilstedeværelse en kæmpe ro og tryghed for mig. Hver gang jeg have talt med Sanne,havde jeg lyst, overskud og følte igen glæde lige efter samtalen! Jeg vil til en hver tid kontakte Sanne igen ved behov for ro og en som lytter anderkendelse for at være mig!!"  Læs mere  Læs mindre

Pige 23 år - "Tak for nogle lærerige og ikke mindst meningsfulde samtaler. På forholdsvis kort tid, har du formået at ændre min negative tankegang til noget mere positivt og brugbart. Du har hjulpet mig med at finde ind til sider af mig selv, jeg ikke vidste jeg havde."  Læs mere  Læs mindre

Pige, 19 år - "Sanne har på forholdsvis kort tid formået at ændre min negative tankegang til noget mere positivt og brugbart. Hun har hjulpet mig med at finde ind til sider af mig selv, som jeg ikke vidste jeg havde, og det glæder mig rigtig meget at vide, at de mange andre unge mennesker, som får glæde af samtaler med Sanne er sikret et godt forløb."  Læs mere  Læs mindre

Pige, 20 år - "Sanne har hjulpet mig igennem min depression. Jeg har gået hos samtlige psykologer, men ingen har kunne hjælpe mig igennem min depression som Sanne. Igennem mit forløb har jeg lært at kunne sige fra og lytte til mine egne behov. Sanne har været god til at lytte og få mig til, at se ting jeg ikke selv kunne. Jeg er blevet en glad pige, der tror mere på mig selv og har udvirket mig siden forløbet med Sanne. Hvis jeg ikke havde Sanne, så tror jeg stadig jeg havde haft en depression. Jeg har anbefalet Sanne til mine veninder der selv er nede med stress eller en depression, da jeg selv har været glad for mit forløb hos hende."  Læs mere  Læs mindre

Pige, 19 år - "Jeg kan på det varmeste anbefale Sanne som terapeut, Jeg har været enormt glad for mit forløb hos Sanne, da hun er meget imødekommende og hurtigt fik mig til at føle mig tryk, så jeg fik åbent op for en masse følelser og oplevelser i mit liv. hvilket jeg tideligere har haft svært ved, generelt har hele mit forløb været rigtig professionelt og jeg er glad for at jeg startede. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.