Michaela Bursche Noer - Psykoterapeut MPF

Michaela Bursche Noer

Psykoterapeut MPF

GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Det er helt almindeligt for os alle at have svære perioder i vores liv. Alle har det, men ikke alle taler om det. Og ikke alle har modet, lysten, energien til at gøre noget ved det. Ofte er Michaela Bursche Noer - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Har du svært ved at få ro på tankerne og føler du, at du sidder fast i den samme rille?

Har du svært ved at skabe ro i dit hoved og i din krop? Oplever du tankemylder, søvnbesvær, stress, eller har du svært ved at slappe af? Hvordan bliver du i stand til at bremse indgroede tankespor? Hvordan lader du være med at lade dig definere af, hvad der tidligere er sket i dit liv, og i stedet ændrer dit fokus til, hvad du ønsker der skal ske?

Fordi vi har levet i vores sind og tænkt de samme tanker, haft de samme følelser, oplevet de samme ting, så antager vi, at sådan er vi, og at det ikke er til at lave om på. 

Vores hjerne er en afspejling af vores fortid - af alt, hvad vi har tænkt, følt og gjort. Det svære ved at ændre sig er at få tanker og følelser til at arbejde sammen. Vi kan tænke os nok så glade, men hvis vi har følt det stik modsatte i noget tid, så kan vores tanker ikke vinde. 

Det er befriende at opdage, at bare fordi vi tænker noget, så er det ikke nødvendigvis rigtigt. 

Grunden til at vi tillader tanker, som er selvkritiske at flyve "under radaren" uden censur skyldes, at vi har tænkt dem tilstrækkeligt mange gange til, at vi tror på dem - vi har trænet kroppen til at føle på samme måde, som vi tænker. Og så må det jo være rigtigt...

Jeg kan hjælpe dig med, hvordan du giver slip på negative følelsesmæssige bindinger, og hjælpe dig med at forstå, hvordan du lærer at se på symptomer som for eksempel vrede, irritation, opgivenhed, skam, stress eller angst, som tegn på, at der er noget, som du har brug for at tage dig af. Ofte forstår vi ikke, hvorfor vi føler, som vi gør. Men følelser er budbringere og sammen finder vi ud af, hvor de stammer fra og hvad de - i virkeligheden - handler om. 

Neuroaffektiv psykoterapi kombineret med mindfulness og meditation

Mit fundament hviler på den neuroaffektive tilgang, hvilket vil sige, at jeg inddrager såvel følelser, tanker som selve kroppen. 

Meget af det, vi slås med, har rod i nervesystemet. Vi føler uro, angst, utryghed, mindreværd eller stress, men det er svært at finde ind til, hvad det præcis handler om. Mindfulness og meditation er portaler ind til større rummelighed inden i dig selv. Når der kommer ro på nervesystemet, bliver vi i stand til at løfte os et niveau op, så får vi mulighed for at undersøge, hvad der er på spil. Vi kan begynde at blive kloge på os selv - på hvorfor vi føler, som vi føler og tænker, som vi gør. Og herfra kan vi gøre noget ved det. 

Hvem er jeg?

Jeg har de sidste 20 år hjulpet mennesker i alle størrelser til større selvværd og mere balance i livet. Før jeg uddannede mig til psykoterapeut, var jeg i 17 år lærer på en 10. klasse skole. Jeg valgte at tage springet i 2014 på grund af min glødende interesse for at hjælpe mennesker til at trives og blomstre - ikke kun i dansk, engelsk og idræt - men i livet. Jeg uddannede mig til neuroaffektiv psykoterapeut på PUC, Psykoterapeutisk Uddannelses Center og siden har jeg arbejdet som psykoterapeut MPF. 

Som person er jeg oprigtigt investeret i at hjælpe. Min egen erfaring siger mig, at det, som ofte hjælper er, at der er en, som "går med en" derhen, hvor det føles svært. 

Klientudtalelser

Signe Rasmussen - "Leonard Cohen sagde engang:" Der er en revne i alting, det er sådan lyset kommer ind". For mig personligt har den revne, og dermed den selvindsigt jeg har fået, været begrundet i, at jeg har mødt Michaela. Hun har hjulpet mig med at genfinde glæden ved livet, således at denne glæde kunne komme ud af det fangenskab, jeg havde lavet i mit indre. Dette har forbedret min livskvalitet ethundrede procent. Intet er for stort eller for småt - jeg kan garantere, at du altid vil føle dig hørt. Jeg vil vædde alle Putins milliarder på, at hun er et besøg værd!"  Læs mere  Læs mindre

Christina Holk - "Jeg gik ned med stress for 4 1/2 måned siden og har siden gået ved Michaela. Hun har hjulpet mig rigtigt meget med at finde mig selv og lært mig at forstå, hvorfor min krop reagerer, som den gør. På de 4 1/2 måned har jeg fået meget mere selvindsigt, et højere selvværd og ikke mindst ro på min krop og i mit sind. Hun har lært mig at tackle de forhindringer, der skulle opstå, så jeg ikke igen kommer ned i det samme "hul". Jeg er uendelig taknemmelig for hendes rolige og blide væsen, hendes måde at hjælpe mig på, samt hendes kæmpe viden indenfor området."  Læs mere  Læs mindre

Victoria Karwowski - "Terapien ved Michaela er noget helt særligt. Dét mener jeg virkelig. Jeg kan huske 1. session, hvor hun efter ganske kort tid sagde "glem det lave selvværd". Og lige det er ret sigende for Michaela som terapeut. Ingen navlepilleri. Ingen fine begreber, som du kan identificere dig med. Tværtimod ser hun det hele menneske. Mig for mig, med alt hvad det indebærer. Hun har virkelig formået at udfordre mig, men uden at jeg på noget tidspunkt har følt mig alene med det, fordi hun gør sig tilgængelig - også uden for terapisessionerne - "du ringer bare", har jeg fået at vide flere gange. Og det gør jeg virkelig bare. Hun er et utroligt varmt, nærværende og rummeligt menneske, og jeg kan virkelig mærke, at hun reelt er investeret og interesseret i mig som menneske. Man kan mærke, hvordan hun har sig selv med i terapien og heller ikke er bange for at dele ud af sig selv. Hun har en helt fantastisk evne til at "gå med en", altså møde én i ens tankestrømme, undren, nysgerrighed. Michaela formår virkelig at skabe et trygt rum, hvor intet er hverken for stort eller for småt. Sjældent har jeg følt mig så mødt, rummet og forstået."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.